s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 36
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... LastLast
Results 351 to 360 of 500
    Όνομα:
    Σοφία

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

πολύ ωραία τα λες hattie μου!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 7ου ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ 12ο ΟΙΚΟ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?

Όνομα:
    Γιάννα

Δυσκολα υπο πια εννοια....αν θα παντρευτεις ή οταν θα παντρευτεις πως θα ειναι ο γαμος σου.:unsure:Γιατι η αστρολογια δειχνει τασης...και με αυτες τις τασεις ξερω ατομα της ηλικιας σου περιπου(αν κρινω απο τον κρονο) που εχουν ηδη παντρευτει...οσο για το πως θα ειναι ο γαμος ,νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του .... γαμπρου:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Δυσκολα υπο πια εννοια....αν θα παντρευτεις ή οταν θα παντρευτεις πως θα ειναι ο γαμος σου.:unsure:Γιατι η αστρολογια δειχνει τασης...και με αυτες τις τασεις ξερω ατομα της ηλικιας σου περιπου(αν κρινω απο τον κρονο) που εχουν ηδη παντρευτει...οσο για το πως θα ειναι ο γαμος ,νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του .... γαμπρου:bigsmile:
    Μπα! Τον υπολογίζετε κι αυτόν; (τον γαμπρό εννοώ) Περίεργο....
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Γιατι περιεργο καλε μου Μητσακο... απο οτι ξερω στον γαμο,στην σχεση και στην συνυπαρξη γενικοτερα,χρειαζοντε δυο(και τρεις και τεσσερις μερικες φορες),ενας παντως δεν γινετε...,Ενας γεννεθλιος οπως ηδη ειπα δειχνει τις τασεις,προς πια κατευθηνση ομως θα ενεργοποιηθει νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του συντροφου.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

καλησπερα...να ρωτησω κι' εγω κατι για τους οικους? Δεν έχω τίποτα ούτε στον 2ο, 7ο, 8ο και 9ο...ούτε για δειγμα...Να τον ξεχάσω τον γάμο λοιπόν??? (εχει αργήσει άλλωστε πολύ !!!) Βέβαια και ο τωρινός σύντροφός μου ειναι χωρισμένος και δεν έχει τίποτα στον 7ο οικο και αυτός.
    Και για τις ακμες οίκων. Πως γινεται να έχω (αν εχω καταλάβει καλά) την ακμη των οίκων 2 και 3 στον καρκινο και των οικων 8 και 9 στον αιγόκερω και κανενα στον ζυγό ? Τον 7ο δε τον εχω στον τοξοτη (γεννημενη 24/03/1964 10.00 αθηνα γαρ) να υποθεσω ότι δεν εχει γαμο η υπόθεση?

Quote Originally Posted by sempreviva24 View Post
    καλησπερα...να ρωτησω κι' εγω κατι για τους οικους? Δεν έχω τίποτα ούτε στον 2ο, 7ο, 8ο και 9ο...ούτε για δειγμα...Να τον ξεχάσω τον γάμο λοιπόν??? (εχει αργήσει άλλωστε πολύ !!!) Βέβαια και ο τωρινός σύντροφός μου ειναι χωρισμένος και δεν έχει τίποτα στον 7ο οικο και αυτός.
    Και για τις ακμες οίκων. Πως γινεται να έχω (αν εχω καταλάβει καλά) την ακμη των οίκων 2 και 3 στον καρκινο και των οικων 8 και 9 στον αιγόκερω και κανενα στον ζυγό ? Τον 7ο δε τον εχω στον τοξοτη (γεννημενη 24/03/1964 10.00 αθηνα γαρ) να υποθεσω ότι δεν εχει γαμο η υπόθεση?
    Αν ρίξεις μια ματιά στην αρχή του θέματος και λίγο μετά, πολλά από αυτά που ρωτάς θα σου εξηγηθούν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν ρίξεις μια ματιά στην αρχή του θέματος και λίγο μετά, πολλά από αυτά που ρωτάς θα σου εξηγηθούν :bigsmile:
    Αστο με μπερδεψες ακομα περισσοτερο...με τοσα που διαβασα !!!!...Ουτε ξερω τωρα τι εχει ο 7ος οικος μου και τι δεν εχει και ποιος πλανητης ειναι κυβερνητης. Εχω το γενεθλιο ωροσκοπιο μου και το μονο που βλεπω στον 7ο οικο ειναι ο νοτιος δεσμος...Δεν γινεται να με βοηθησεις λιγο παραπάνω..Τι να κάνουμε ειμαι μια ξανθούλα κι' εγω:embarrest

Quote Originally Posted by sempreviva24 View Post
    Αστο με μπερδεψες ακομα περισσοτερο...με τοσα που διαβασα !!!!...Ουτε ξερω τωρα τι εχει ο 7ος οικος μου και τι δεν εχει και ποιος πλανητης ειναι κυβερνητης. Εχω το γενεθλιο ωροσκοπιο μου και το μονο που βλεπω στον 7ο οικο ειναι ο νοτιος δεσμος...Δεν γινεται να με βοηθησεις λιγο παραπάνω..Τι να κάνουμε ειμαι μια ξανθούλα κι' εγω:embarrest
    Αν κατάλαβα καλά, ο πλανήτης που πρέπει να κοιτάξεις είναι ο Δίας. Να δεις δλδ πού είναι (ζώδιο-Οίκος), τι όψεις κάνει και με ποιους.
    Επιπλέον, μπορείς να δεις σε αυτόν το σύνδεσμο για το τι είναι οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
    και σε αυτόν τι υποδεικνύουν σε σχέση με τον Οίκο που βρίσκονται. http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html

Επιπλέον, θα σου πω συνοπτικά ότι εφόσον ο Ν.Δ. είναι στον Τοξότη, προφανώς το δόσιμο που έκανες στην "προηγούμενη" ζωή σου ήταν η διάδοση της γνώσης αλλά εις βάρος της προσωπικότητάς σου με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα να χαρείς κάποιες προσωπικές απολαύσεις που απορρέαν από την προσφορά σου στους άλλους. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

διαφωτιστε με λιγο:εβδομος οικος σε διδυμους με μοναδικό πλανήτη το χείρωνα.επίσης πέμπτος οίκος στον κριό με πλανήτες λίλιθ και β.δεσμό.έχει αυτό σχέση με τους ανώμαλους και παράξενους που μπλέκω?

Page 36 of 50 FirstFirst ... 26 32 33 34 35 36 37 38 39 40 46 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 51 users browsing this thread. (0 members and 51 guests)