s
Θυμός - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 64 of 64

Thread: Θυμός

Re: Θυμός

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Αααα και εγω συμφωνω..η σιωπη ειναι ενοχή..

επιτρέψτε μου εγώ διαφωνώ ..
    η σιωπή δεν δηλώνει ενοχή .. σιωπώ γιατί δεν μου αρέσουν τα χαστούκια από αυτόυς που αγαπώ ...
    σιωπώ όταν κάποιος που αγαπώ με θυμώνει .. εκεί τον θυμό μου σκέφτομαι πως θα τον εκφράσω
    και προσπαθώ να καταλάβω τα γεγονότα .. να τα κάνω λέξεις και μετά να τα εκφράσω και μέσα από αυτήν την διαδικάσια έμαθα να κάνω υπομονή να σκεφτομαι δύο φορές πως θα πω κάτι ..
    καθόλου τοξοτήσια συμπεριφορά .. γι'αυτό κ το έκανα θέμα
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Παροτι εχω δωσει απαντηση νωριτερα σχετικα με το θεμα, μαλλον θα πρεπει να μιλησω λιγο ως Διδυμινα γιατι πολλα ειπωθηκαν για μας τα ταλαιπωρα...

Εχω συνοδο Ηλιου - Αρη στους Διδυμους (ναι, ο χειροτερος συνδυασμος οπως ειδα να αναφερετε πιο πανω...) Οταν μαλωνουμε, κατι μας εχει πειραξει και αν δεν το πουμε, θα σκασουμε-κυριολεκτικα, θα σκασουμε!!! Απο τη στιγμη που θα διαμαρτυρηθουμε γι αυτο που μας πειραξε, εληξε. Εντελως ομως. Δεν κραταμε ουτε κακια, ουτε θυμο μετα, τιποτα. Ειναι λιγο οπως μαλωνεις με τα αδερφια σου που τους τη λες σε καποια φαση αλλα δεν θα αλλαξει μετα τιποτα γιατι τα αγαπας ο,τι και να γινει...Οταν θυμωσουμε με καποιον κραταει 5 λεπτα περιπου (το εχω χρονομετρησει) και μετα μας περναει εντελως. Και παρα πολυ συχνα, ενω μπορει ο αλλος να φταιει, ζηταμε συγγνωμη (εγω τουλαχιστον) για να τα ξαναβρουμε. Δε θελουμε να ειμαστε μαλωμενοι με κανεναν. Συνηθως σε αυτα τα θεματα, ξερεις πού βρισκεσαι τουλαχιστον.
    Στον καβγα μπορει ο Διδυμος να μιλησει δυνατα αλλα συνηθως δεν τον κανει τον αλλο σκουπιδι με επιθετα...Θα πει "εκανες βλακεια" αλλα οχι "εισαι βλακας"...(τεσπα, για μενα φαινεται να εχει διαφορα αυτο).

Αν ενας Διδυμος ΔΕΝ μαλωσει τη στιγμη που γινει κατι και δεν πει κουβεντα, ειναι πολυ χειροτερο και σημαινει οτι αποφασισε σταδιακα να ξεκοψει απο τον αλλο. Οταν δεν μαλωνει πια, εφυγε...

Αυτα απο μια Διδυμο με πολλα σκορπισια στοιχεια που δεν εχει καταφερει να κρατησει ποτέ κακία. Οι Διδυμοι μαλωνουν αλλα δεν εκδικουνται - ισως για καποιους να φανει καλο αυτο.:toung::bigsmile:

Όνομα:
    dnaki

Απο προσωπική εμπειρία πάντως ,άτομο το οποίο γνωρίζω με Ήλιο-Ερμή στους Δίδυμους στον 10ο,ωροσκόπο Παρθένο και Δία στο Σκορπιό στον 3ο είναι η προσωποποίηση της αγένειας,εκφράζει πολύ ανοιχτά κ έντονα το θυμό του,ο οποίος συχνά είναι αδικαιολόγητος κ σε γενικές γραμμές βγάζει τρελή κακία κι απο το πουθενά:nuts:Αλλά την επόμενη μέρα,για να μην πώ την επόμενη ώρα....δεν τρέχει μίαΑυτά όσον αφορά στον εργασιακό του χώρο:bigsmile:
    Οπότε όταν λέμε πως οι Δίδυμοι δεν θυμώνουν,οι Σκορπιοί σκοτώνουν και οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί εκβιαστές,μιλάμε πολύ γενικευμένα ...
    What goes around comes around

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Οταν δεν μαλωνει πια, εφυγε...
    Συμφωνώ, με την έννοια ότι εάν δεν ασχοληθείς με τον άλλον σημαίνει πως δεν σε ενδιαφέρει -οι Δίδυμοι με τους ανθρώπους που μας ενδαφέρουν έχουμε επικοινωνία και το ενδιαφέρον μας είναι ανάλογο της επικοινωνίας αυτής- άρα αντιλαμβανόμαστε και καταλαβαίνουμε (τα Σκορπίσια χαρακτηριστικά εδώ μας βοηθάνε πολύ) γι αυτό και αντιδρούμε έτσι, το κάνουμε περισσότερο για τους άλλους όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο!! ¶ρα, όταν ο άλλος δεν σε ενδιαφέρει για ποιό λογο να κάτσεις να σκάσεις?... (με την ίδια παραπάνω λογική μου έχει τύχει σχέση που άρχισε να φεύγει όταν σταμάτησε να ζηλεύει. Η αρχική χαρά «μπα, επί τέλους κατάλαβε!» τελικά αποδείxτηκε ανθρακες!!! Ψάρια.. :-P)

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις ή στιγμές που ακόμα και ένας Δίδυμος, ή μάλλον ειδικά ένας Δίδυμος, συνειδητοποιεί τόσο καλά τις καταστάσεις ώστε ξέρει ότι πρέπει να σωπάσει. Αυτό δεν σημαίνει φυγή. Σημαίνει μάλλον πόνο και ταλαιπωρία για εμάς τα κακόμοιρα, τα πολυλογούδικα παιδάκια του Ερμή! Εννοείται, πως εάν και όταν οι καταστάσεις αλλάξουν χωρίς να έχουν αλλάξει στο μεταξύ τα συναισθήματα, όλα θα ειπωθούν. Αρκεί πάντα να θέλει να ακούσει και ο άλλος.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)