- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 64
Thread: Θυμός
-
06-01-2009, 10:41 PM #51
-
06-01-2009, 10:53 PM #52
Re: Θυμός
Εεεεεεεεεεεεε αν η ηδονή είναι μόνο ηδονή δεν είναι?.. Αν δεν έχει την εγκεφαλική επικοινωνία, την ψυχική επαφή μέσα της πού βρίσκεται η ολοκλήρωση?... Φυσικά αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.
Με την ίδια λογική και για να μένουμε στο θέμα, όταν ο θυμός πηγάζει βαθιά από την ψυχή σου μετατρέπεται σε μίσος - με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο. Από συγκάλυψη αγάπης (λογικά μισείς εκείνο που είναι απόλυτα αντίθετο με εσένα άρα σε συμπληρώνει) μέχρι αυτοσκοπό εκδίκησης.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-01-2009, 10:54 PM #53
Oχι αγαπητε μου
Θυμωνεις οταν εχουν ξεπεραστει καποια ορια και οχι για να παραδωθεις αμαχητη.
Για μενα η απαθεια ειναι το χειροτερο και οχι ο θυμος.
Ο Απαθης ειναι ειτε ζωντανος-νεκρος η απλα δειλος και συμφεροντολογος...
Οπως το δει ο καθενας.
Αναλογος με το τι ψαχνει ο καθενας...
Υπαρχουν ατομα που ψαχνουν μονο την εμπειρια και οχι την ολοκληρωση (δεν μιλαω για τον εαυτο μου).
Και σε καποια υπολοιπα που εξεφρασες πιο πανω να υποθεσω στα οποια δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου.
-
06-01-2009, 11:00 PM #54
-
06-01-2009, 11:01 PM #55
-
06-01-2009, 11:14 PM #56
Ελένη εννοώ ότι παραδίδεσαι αμαχητί στα εξωτερικά γεγονότα, και τα αφήνεις να εισβάλλουν μέσα σου και να ενεργοποιήσουν ανεμπόδιστα όλους τους μηχανισμούς ανάδρασης - που καταλήγουν να σε κάνουν να θυμώνεις. Μην ξεχνάς, πιο πάνω είχα γράψει ότι θυμώνουμε όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλουμε εμείς ή όπως τα περιμένουμε. Εάν είσαι έτοιμος να τα διαλλεχτείς και να τα επεξεργαστείς, τοτε δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να θυμώσεις - απλά να συνδιαλλαγείς με τον άλλον. Και άμα έχεις συλλάβει και τους λόγους που τον έκαναν να ενεργήσει//μιλήσει με τον συγκεκριμένο τρόπο, τότε για κανένα λόγο δεν μπορείς να ερεθιστείς!! Αυτό δεν είναι απάθεια, είναι ενεργητική αντίδραση. Στα άλλα που δεν συμφωνείς πες μου να το συζητήσουμε!
Κριαρίνα μου δεν είναι κακό ούτε το ένα ούτε το άλλο, το ξέρεις. Κάθε άνθρωπος δρα με τον δικό του τρόπο - και τα ζώδια λίγο-πολύ αυτό το ορίζουν. Μόνο σε παρακαλώ πολύ μέσα στους εγκεφαλκούς βάλε μου και τα Τοξοτάκια με τους Ιχθείς
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-01-2009, 11:37 PM #57
-
06-01-2009, 11:41 PM #58
-
06-01-2009, 11:49 PM #59
-
07-01-2009, 01:48 AM #60
Το πώς θα εκφράσει κάποιος τον θυμό του, στη περίπτωση που αυτό που του τον προκάλεσε αφορά σε διαπροσωπικές σχέσεις, δεν είναι και σε συνάρτηση με τις όψεις που υπάρχουν μεταξύ των 2 ωροσκοπίων;
Έχω σύνοδο ¶ρη-Ήλιου στον Κριό. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που όταν με έχουν θυμώσει τους έχω ταράξει στα χαστούκια, κι άλλοι που με κάνουν να κρατώ τον θυμό μέσα μου και να δέχομαι παθητικά καταστάσεις.Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
----------------
Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.