s
Θυμός - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 51 to 60 of 64

Thread: Θυμός

Re: Θυμός

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Έχεις ένα δίκιο αλλά δεν μπορώ να εξισώσω ένα τόσο χαμηλού επιπέδου συναίσθημα όπως ο θυμός, η οργή, η ζήλεια, η ηδονή κλπ με κάτι που πηγάζει από πολύ βαθύτερα..

Στο κάτω - κάτω, όταν μιλάμε για συναισθήματα έντονα που δεν έχουν πηγή τους το σώμα αλλά την ίδια την ψυχή μπορείς να τα ακολουθήσεις με μεγαλύτερη σιγουρά και εμπιστοσύνη - για να μην πω ότι επιβάλλεται κιόλας...! Πόσες φορές θα τα γνωρίσεις στη ζωή σου?
    γιατι μου βαζεις την ηδονη στα χαμηλου επιπεδου συναισθηματα????:toung:
    επισης τα "κακα" συναισθηματα πηγαζουν απο τις ορμονες και τα "καλα" απο την ψυχη????

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Εεεεεεεεεεεεε αν η ηδονή είναι μόνο ηδονή δεν είναι?.. Αν δεν έχει την εγκεφαλική επικοινωνία, την ψυχική επαφή μέσα της πού βρίσκεται η ολοκλήρωση?... Φυσικά αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.

Με την ίδια λογική και για να μένουμε στο θέμα, όταν ο θυμός πηγάζει βαθιά από την ψυχή σου μετατρέπεται σε μίσος - με ότι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο. Από συγκάλυψη αγάπης (λογικά μισείς εκείνο που είναι απόλυτα αντίθετο με εσένα άρα σε συμπληρώνει) μέχρι αυτοσκοπό εκδίκησης.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Συνήθως θυμώνεις όταν παραδίδεσαι αμαχητί στα γεγονότα
    Oχι αγαπητε μου
    Θυμωνεις οταν εχουν ξεπεραστει καποια ορια και οχι για να παραδωθεις αμαχητη.

Για μενα η απαθεια ειναι το χειροτερο και οχι ο θυμος.
    Ο Απαθης ειναι ειτε ζωντανος-νεκρος η απλα δειλος και συμφεροντολογος...
    Οπως το δει ο καθενας.

Εεεεεεεεεεεεε αν η ηδονή είναι μόνο ηδονή δεν είναι?.. Αν δεν έχει την εγκεφαλική επικοινωνία, την ψυχική επαφή μέσα της πού βρίσκεται η ολοκλήρωση?... Φυσικά αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.
    Αναλογος με το τι ψαχνει ο καθενας...
    Υπαρχουν ατομα που ψαχνουν μονο την εμπειρια και οχι την ολοκληρωση (δεν μιλαω για τον εαυτο μου).

Φυσικά αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη και μόνο.
    Και σε καποια υπολοιπα που εξεφρασες πιο πανω να υποθεσω στα οποια δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Aμαν πια εσεις τα Διδυμα και τα Παρθενα με τα εγκεφαλικα σας!!!:toung::toung:

Quote Originally Posted by Eleni67 View Post
    Oχι αγαπητε μου
    Θυμωνεις οταν εχουν ξεπεραστει καποια ορια και οχι για να παραδωθεις αμαχητη.

Για μενα η απαθεια ειναι το χειροτερο και οχι ο θυμος.
    Ο Απαθης ειναι ειτε ζωντανος-νεκρος η απλα δειλος και συμφεροντολογος...
    Οπως το δει ο καθενας.

Και σε καποια υπολοιπα που εξεφρασες πιο πανω να υποθεσω στα οποια δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Αααα και εγω συμφωνω..η σιωπη ειναι ενοχή..

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ελένη εννοώ ότι παραδίδεσαι αμαχητί στα εξωτερικά γεγονότα, και τα αφήνεις να εισβάλλουν μέσα σου και να ενεργοποιήσουν ανεμπόδιστα όλους τους μηχανισμούς ανάδρασης - που καταλήγουν να σε κάνουν να θυμώνεις. Μην ξεχνάς, πιο πάνω είχα γράψει ότι θυμώνουμε όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλουμε εμείς ή όπως τα περιμένουμε. Εάν είσαι έτοιμος να τα διαλλεχτείς και να τα επεξεργαστείς, τοτε δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να θυμώσεις - απλά να συνδιαλλαγείς με τον άλλον. Και άμα έχεις συλλάβει και τους λόγους που τον έκαναν να ενεργήσει//μιλήσει με τον συγκεκριμένο τρόπο, τότε για κανένα λόγο δεν μπορείς να ερεθιστείς!! Αυτό δεν είναι απάθεια, είναι ενεργητική αντίδραση. Στα άλλα που δεν συμφωνείς πες μου να το συζητήσουμε!

Κριαρίνα μου δεν είναι κακό ούτε το ένα ούτε το άλλο, το ξέρεις. Κάθε άνθρωπος δρα με τον δικό του τρόπο - και τα ζώδια λίγο-πολύ αυτό το ορίζουν. Μόνο σε παρακαλώ πολύ μέσα στους εγκεφαλκούς βάλε μου και τα Τοξοτάκια με τους Ιχθείς

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Αμαλία

... εννοώ ότι παραδίδεσαι αμαχητί στα εξωτερικά γεγονότα, και τα αφήνεις να εισβάλλουν μέσα σου και να ενεργοποιήσουν ανεμπόδιστα όλους τους μηχανισμούς ανάδρασης - που καταλήγουν να σε κάνουν να θυμώνεις.!:
    Ποιός άνθρωπος στ'αλήθεια παραδίνεται αμαχητί?Είναι άλλο να έχει πολλά ευαίσθητα
    σημεία ή σπασμένες αντιστάσεις και άλλο η παράδοση.Ο θυμός,η οργή και η ένταση είναι προφανέστατη εκδήλωση αντίστασης στα εξωτερικά και εσωτερικά γεγονότα.-

Quote Originally Posted by ailama_p View Post
    Ποιός άνθρωπος στ'αλήθεια παραδίνεται αμαχητί?Είναι άλλο να έχει πολλά ευαίσθητα
    σημεία ή σπασμένες αντιστάσεις και άλλο η παράδοση.Ο θυμός,η οργή και η ένταση είναι προφανέστατη εκδήλωση αντίστασης στα εξωτερικά και εσωτερικά γεγονότα.-
    Παραδινεται και ανεχεται οποιος εχει καποιο συμφερον ειτε οικονομικο ειτε συναισθηματικο..δεν βρισκω αλλο λογο για να βαλει την ουρα στα σκελια καποιος..:bigsmile:

Όνομα:
    Αμαλία

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Παραδινεται και ανεχεται οποιος εχει καποιο συμφερον ειτε οικονομικο ειτε συναισθηματικο..δεν βρισκω αλλο λογο για να βαλει την ουρα στα σκελια καποιος..:bigsmile:
    Τότε ακολουθεί τη φύση ή τη θέση του, σχετικά είναι αυτά και μεγαλη η συζήτηση.Όλα αλλάζουν και μέσα σε ανύποπτες φάσεις και χρόνους.Τα πάντα ρει...

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Το πώς θα εκφράσει κάποιος τον θυμό του, στη περίπτωση που αυτό που του τον προκάλεσε αφορά σε διαπροσωπικές σχέσεις, δεν είναι και σε συνάρτηση με τις όψεις που υπάρχουν μεταξύ των 2 ωροσκοπίων;

Έχω σύνοδο ¶ρη-Ήλιου στον Κριό. Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που όταν με έχουν θυμώσει τους έχω ταράξει στα χαστούκια, κι άλλοι που με κάνουν να κρατώ τον θυμό μέσα μου και να δέχομαι παθητικά καταστάσεις.
    Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
    ----------------
    Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
    Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Page 6 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)