s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 33
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 33 of 50 FirstFirst ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 ... LastLast
Results 321 to 330 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!

Quote Originally Posted by yls View Post
    Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!
    Καλή χρονιά και σε εσένα και ό,τι επιθμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις :bigsmile:

(πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι καμιά φορά πειράζω λίγο τον κόσμο, γινόμενος λιγουλάααακι υπερβολικός)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    έμενα η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που σημαίνει οτι αντιμετωπίζω τα θέματα των σχέσεων όπως το ζώδιο αυτό? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3 και ο ουρανός στον τοξότη στον 4(μήπως είμαι περισσότερο τοξότης απο καρκίνος?) και κοιτάμε και τον ήλιο αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο σωστά? ήλιος στον καρκίνο στον 11. πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω?
    αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .
    ευχαριστώ πολύ

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    έμενα η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που σημαίνει οτι αντιμετωπίζω τα θέματα των σχέσεων όπως το ζώδιο αυτό? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3 και ο ουρανός στον τοξότη στον 4(μήπως είμαι περισσότερο τοξότης απο καρκίνος?) και κοιτάμε και τον ήλιο αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο σωστά? ήλιος στον καρκίνο στον 11. πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω?
    αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .
    ευχαριστώ πολύ
    Αγαπητη KALIANA

Eρμηνευονται σε σχεση με τι ? Γιατι δεν αρχιζετε με τα βασικα του χαρτη σας αντι να ερμηνευεται μεμονωμενες οψεις και θεσεις , οι οποιες συχνα δεν αποτελουν αυστηρο δεικτη ερμηνειας καθως επηρεαζονται και απο το συνολο του χαρτη...
    Το οτι εχεις 3 πλανητες στον Τοξοτη δεν σημαινει οτι εισαι Τοξοτης , προς Θεου! Απλα οι θεσεις σε αυτο το ζωδιο και στην συγκεκριμενη οικοθεσια θα χαρακτηρισουν τον τροπο εκφρασης , στις συγκεκριμενες περιοχες με τοξοτισια στοιχεια ...

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπητη KALIANA

Eρμηνευονται σε σχεση με τι ? Γιατι δεν αρχιζετε με τα βασικα του χαρτη σας αντι να ερμηνευεται μεμονωμενες οψεις και θεσεις , οι οποιες συχνα δεν αποτελουν αυστηρο δεικτη ερμηνειας καθως επηρεαζονται και απο το συνολο του χαρτη...
    Το οτι εχεις 3 πλανητες στον Τοξοτη δεν σημαινει οτι εισαι Τοξοτης , προς Θεου! Απλα οι θεσεις σε αυτο το ζωδιο και στην συγκεκριμενη οικοθεσια θα χαρακτηρισουν τον τροπο εκφρασης , στις συγκεκριμενες περιοχες με τοξοτισια στοιχεια ...

με εκτιμηση
    Cancerian
    το οτι δεν ειμαι τοξοτης το ξερω cancerian(σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια) ειμαι και θα παραμεινω ενας περηφανος καρκινος.ένα αστείο πήγα να κανω μην τρομαζεις ...........μερα που ειναι!

Όνομα:
    cancerian

το οτι δεν ειμαι τοξοτης το ξερω cancerian(σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια) ειμαι και θα παραμεινω ενας περηφανος καρκινος.ένα αστείο πήγα να κανω μην τρομαζεις ...........μερα που ειναι!
    Αγαπητη KALIANA

Παρακαλω , ειμαι στην διαθεση σου για καθε αστρολογικη βοηθεια και απορια. Δεν τρομαξα σε καμμια περιπτωση απλα δεν καταλαβα μαλλον το αστειο σου...

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπητη KALIANA

Παρακαλω , ειμαι στην διαθεση σου για καθε αστρολογικη βοηθεια και απορια. Δεν τρομαξα σε καμμια περιπτωση απλα δεν καταλαβα μαλλον το αστειο σου...

με εκτιμηση
    Cancerian
    εκτιμώ πολύ την προθυμία σου για βοήθεια την οποία πολλές φορές μου έχεις προσφέρει!!!
    καλή χρονιά

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αν και αναφέρω ότι "ίσως έχει ένα ζήτημα", λόγω της φύσης της σελήνης είναι λογικό να ισχύουν τα παρακάτω

(Να υποθέσω ότι έχεις Σελήνη στον 7ο, ε; )
    Μα, κι εγώ για να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο "λογικό" να ισχύουν, στο λέω βρε! ¶σε που ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ανάλογα με τα βιώματά του, αυτό δεν είναι κάτι καινοφανές.

(Ουί, να το υποθέσεις. :bigsmile
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Χαχαχαχαχαχα. Καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Χαχαχαχαχαχα. Καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
    πάντα μου φτιάχνεις τη διάθεση με τα σχόλια σου μητσάκο!:respect:Perfect
    καλή χρονιά με περισσότερη διάθεση για πείραγμα
    φιλιά!

Page 33 of 50 FirstFirst ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 43 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)