s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 32
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 32 of 50 FirstFirst ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... LastLast
Results 311 to 320 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by yls View Post
    Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα λίγο για τον 7ο οίκο στα άνωθεν στοιχεία που παραθέτω?:embarrest:embarrest

Ευχαριστώ!Verneigung
    Είχα σκοπό να σου πω εγώ, αλλά αφού απευθύνεσαι στα ...κορίτσια :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

μητσακοσ the best gor ever ρε φιλε κανεισ δεν μου λεει αν ιπαρχει ενδειξη για δεσμο και γαμο σε 5-5-1979 01,00 εγω με αυτη 19-11-1967 12,00 σε ικετεβω ειμαι καψουρησ και θελω μια οριστικη απαντηση για να σηνεχισω να ζω πραγματικα εχει μοναδικη σημασια για μενα η απαντηση σε αυτο ξερεισ τη σημαινη αγαπη αν ξερεισ με καταλαβαινεισ ιπαρχει τεραστια αμοιβαια ελξη αλλα οχι σχεση ασε που εχουμε καιρο να τα πουμε να εισαι αντικειμενικοσ οσο και αν πονεσει προτιμο να ξερω θα τα φτιαξουμε ποτε στη ζωη μασ γιατι στην ταρω μου βγαζουν γαμο με το ατομο αυτο και αυτοσ που μου το πε μου εχει βρει φοβερα πραγματα ξερω οτι με θελει αλλα δεν ειμαι αισιοδωξοσ μαλιστα μου βγαζει 24-2-2009 μοιραια μερα για αυτη τη σχεση ενωσησ μου λεει μαλιστα

Quote Originally Posted by yls View Post
    Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα λίγο για τον 7ο οίκο στα άνωθεν στοιχεία που παραθέτω?:embarrest:embarrest

Ευχαριστώ!Verneigung
    Ο Ουρανος στον εβδομο ειναι σημαδι-συνηθως-οτι εντελως ξαφνικα ξεκινουν σχεσεις και συνεργασιεσ στη ζωη σου και ξαφνικα παλι διακοπτονται. Και λεω συνηθως γιατι στην δικη σου περιπτωση ομως δεν ειναι ετσι, σωστα?
    Γιατι ακριβως υπαρχουν εκεινοι οι αλλοι παραγοντες που εμποδιζουν κατι τετοιο.
    Για το δικο σου ωροσκοπιο μιλαω παντα΄.

Επειδή όμως είναι χρονιάρες μέρες, λέω να ασχοληθώ λιγάκι, για να σου φύγει το παράπονο

Λοιπόν. Με ακμή του 7ου στην Παρθένο, υπολογίζουμε αυτό το ζώδιο και όχι τόσο τον Ζυγό όπου βρίσκεται ο Ουρανός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η "ενέργειες" του Ουρανού χρωματίζονται από τις ιδιότητες που αποδίδονται στην Παρθένο αναφορικά με τις σχέσεις σου. Ο 7ος μάς δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με τους άλλους, το πώς συνεργάζεσαι μαζί τους. Ο Ουρανός δεν φημίζεται για την υπομονή του, αλλά για την εκρηκτικότητά του. Δεν φημίζεται για την διαλλακτικότητά του, παρά για την ξεροκεφαλιά του. Δεν φημίζεται για το συντηρητισμό του, αλλά για την εκκεντρικότητά του. Οπότε είναι πολύ λογικό να υποθέσουμε ότι ένας Ουρανός στον Οίκο των σχέσεων φέρνει σχέσεις που:
    είτε είναι εκκεντρικές με κάποιον τρόπο, ασυνήθιστες (με αλλοδαπούς, ανισόρροπους, γκατζετάκηδες, περίεργους, επαναστάτες, αντικομφορμιστές, ηλεκτρολόγους κα)
    είτε δεν κρατάνε πολύ και όπως ξαφνικά συνάπτονται έτσι ξαφνικά διακόπτονται
    Σε αυτά, αν προσθέσουμε και τις ιδιότητες της Παρθένου, μπορούμε να δούμε και τους λόγους για τους οποίους μπορεί και να σπας τα νεύρα αυτών με τους οποίους σχετίζεσαι:
    να κολλάς σε λεπτομέρειες και να μην μπορείς να δεις την ουσία, με αποτέλεσμα να μην σε αποδέχονται οι άλλοι και εσύ να μην καταλαβαίνεις το γιατί.

Όσον αφορά την Αφροδίτη στον Κριό αλλά και οποιονδήποτε άλλο πλανήτη σε κάποιο ζώδιο, μπορείς να δεις εδώ http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Είχα σκοπό να σου πω εγώ, αλλά αφού απευθύνεσαι στα ...κορίτσια :toung:
    :respect:όπως και τις περισσότερες φορές στα σχόλια σου απλά υποκλίνομαι:clapping:

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σε πειράζω. Η θέση του Δία στον 7ο είναι καλή για τις σχέσεις (αν δεν βάλλεται), ο Ήλιος στον ίδιο και στον Λέοντα ισχυρός, η Σελήνη εκεί ίσως έχει ένα ζήτημα, τη Λίλιθ δεν την υπολογίζω. Μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:
    Μπα, και γιατί παρακαλώ; Προσωπικώς, μια χαρά τη βρίσκω. :bigsmile:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Εύη

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    :respect:όπως και τις περισσότερες φορές στα σχόλια σου απλά υποκλίνομαι:clapping:
    Και εγώ το ίδιο!!!Verneigung
    Και επειδή ζήλεψα, θα ήθελα να μου πει κάποιος (δεν κάνω καμία διάκριση Μητσάκο, το βλέπεις!:bigsmile τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα παρακάτω: 7ος κενός με ακμή στον Υδροχόο, 5ος στον Τοξότη με ένα Βέρτεξ στον Αιγόκερω μέσα και Αφροδίτη, Λίλιθ και Δίας μαζί στον 11ο στον Καρκίνο...:worried:
    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή μου ήταν με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και γενικότερα δεν έχω αυτό που λέμε "νορμάλ σχέσεις", πάντα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο.. (ηλεκτρολόγος δε μου έχει τύχει ακόμα!) :toung: Επίσης, έχω τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού...:dizzy:

Ευχαριστώ!

Καλη χρονιά σε όλους!
    Impossible is nothing

Είμαι Υδροχόος με Ήλιο στον έβδομο οίκο αλλά, ο Ουρανός και ο Κρόνο μου βρίσκονται στους Δίδυμους, αυτό σημαίνει ότι ο άντρας μου έχει χαρακτηριστικά από το εν λόγω ζώδιο;

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Μπα, και γιατί παρακαλώ; Προσωπικώς, μια χαρά τη βρίσκω. :bigsmile:
    Αν και αναφέρω ότι "ίσως έχει ένα ζήτημα", λόγω της φύσης της σελήνης είναι λογικό να ισχύουν τα παρακάτω

Quote Originally Posted by giannas View Post
    ..........
    Οσο για την σεληνη επειδη η φυση της ειναι μεταβλητη αναλογα τις ψυχολογικες μεταπτωσεις του ατομου δεν μπορει να δωσει σταθεροτητα στην εκφραση των συναισθηματων καθως και υποκειμενικη αντιμετωπιση των καταστασεων αναλογα τα βιωματα του ατομου.Επισης μπορει να αισθανετε πληροτητα μονο οταν "ανηκει" σε μια σχεση μα αποτελεσμα να μην μπορει να μεινει μονο του για μεγαλο χρονικο διαστημα.
    .....
    (Να υποθέσω ότι έχεις Σελήνη στον 7ο, ε; )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Και εγώ το ίδιο!!!Verneigung
    Και επειδή ζήλεψα, θα ήθελα να μου πει κάποιος (δεν κάνω καμία διάκριση Μητσάκο, το βλέπεις!:bigsmile τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα παρακάτω: 7ος κενός με ακμή στον Υδροχόο, 5ος στον Τοξότη με ένα Βέρτεξ στον Αιγόκερω μέσα και Αφροδίτη, Λίλιθ και Δίας μαζί στον 11ο στον Καρκίνο...:worried:
    Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή μου ήταν με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό και γενικότερα δεν έχω αυτό που λέμε "νορμάλ σχέσεις", πάντα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο.. (ηλεκτρολόγος δε μου έχει τύχει ακόμα!) :toung: Επίσης, έχω τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού...:dizzy:

Ευχαριστώ!

Καλη χρονιά σε όλους!
    Για τον 7ο θα πρέπει να κοιτάξεις τον Ουρανό και τις όψεις που κάνει (μόνο με την Αφροδίτη κάνει τρίγωνο ή και με άλλους; ). Να υποθέσω ότι τον έχεις στον Σκορπιό, έτσι δεν είναι;
    Ο Δίας τώρα στον Καρκίνα είναι στα πάνω του, δεν θα έλεγα ότι είναι όμως και η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη και τις σχέσεις. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι πολύ οικεία με παρέες και να φτιάχνεις "σπιτικό" κλίμα όταν βρίσκεσαι σε αυτές, ανεξάρτητα από το πόσο διευρυμένες είναι. Ως Δίδυμος με ακμή 5ου στον Τοξότη, τον Δία στον 11ο (=Υδροχόας) και ακμή 7ου στον Υδροχόα, τον Ουρανό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον 11ο (=Υδροχόας) είναι λογικό να μην κολλάς σε κάποια θέματα και μην ανησυχείς, αργά ή γρήγορα θα βρεις και τον ...ηλεκτρολόγο, είτε εισαγώμενο είτε ντόπιο :toung:
    Γιατί όμως δεν κοιτάς και την εφαρμογή της 1ης σελίδας με τους γενέθλιους χάρτες, σίγουρα θα σε διαφωτίσει αρκετά :bigsmile:

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 32 of 50 FirstFirst ... 22 28 29 30 31 32 33 34 35 36 42 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)