- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 301 to 310 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
30-12-2008, 10:09 PM #301
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-12-2008, 10:15 PM #302
Και γω μια χαρα σε βλεπω, με τοση ενισχυση που εχει ο εβδομος..αλιμονο στους φουκαραδες με Κρονο, ασχημη οψη κιολας...
-
30-12-2008, 10:44 PM #303
λοιπον 5-5-1979 ωρα 01,00 στισ συναστριακεσ σχεσει ρωταω κατι για τη γηναικα που δεν ζω μακρια τησ ηδη κλαιω πειτε γιατι κλαιω για γηναικα πρωτη φορα στη ζωη μου αυτη 19-11-1967 ωρα 12 το μεσημερη δεν εχουμε κατι αλλα ιπαρχει τεραστια ελξη αμοιβαια πολλεσ οψεισ με σεληνη ρε παιδι μου κλαιω παλι τι θα γινει γιατι αν δεν γινει κατι δεν θελω καμια αλλη ποτε μου και το εννοω απολητα εγω αθηνα αυτη γεννηθηκε λαρισα
-
30-12-2008, 10:58 PM #304
-
30-12-2008, 11:05 PM #305
παντωσ ακμη 7ου μου 15,41 κανει εξαγωνο ακριβειασ με β δεσμο μου και φησικα τριγωνο ακριβειασ με νοτιο δεσμο μου επισησ εξαγωνο ακριβειασ με ηλιο μου καμια δησκολη οψη με κρονο στην παρθενο 7η μοιρα η ποσειδονα τοξοτη 20η μοιρα αναδρομο επισησ η σεληνη μου στον7ο κανει τριγωνα ακριβειασ με αρη μου και ερμη σε κριο και αφροδιτη σε κριο με ανοχη 7 μοιρεσ επισησ σηνοδοσ σεληνη με μαβρη σεληνη ακομα γιατι δεν εχω παντρευτει θα επρεπε να εχω κανει αμετρητουσ γαμουσ ρε παιδι μου
-
30-12-2008, 11:24 PM #306
Οταν ο κυβερνητης του εβδομου κανει δυσαρμονικες οψεις με κρονο φερνει δυσκολιες,καθυστερησεις,αν ασφαλειες(συναισθηματικες-ψυχολογικες) ή ακομα και ατομα που εχουν δικες τους δυσκολιες και τα μεταφερουν στην σχεση(πχ ενα παιδι απο προυγουμενο γαμο).
Ο ποσειδωνας σε δυσαρμονικες οψεις μπορει να φερει εξαπατησεις ή και ασαφη εικονα του συντροφου πραγμα που οπως καταλαβαινεις ειναι δυσκολο γιατι αντιλαμβανεσε αρκετα αργοτερα τον πραγματικο χαρακτηρα του συντροφου.Οταν γενικα υπαρχει ποσειδωνιο στοιχειο στον 7 το ατομο τηνει να εξιδανικευει τον συντροφο του βαση των δικων του ιδανικων το οποιο φερνει απογοητευση και προδοσια οταν αντιλαμβανετε την ψευτικη εικονα που ειχε δημιουργησει.Επεισης οπου υπαρχει ποσειδωνας μας δινει την αισθηση οτι πρεπει να προσφερουμε πολλα και ετσι στον 7 το ατομο αισθανετε οτι οι σχεσεις γενικοτερα ειναι ενα κομματι που πρεπει να παραδιδετε ανευ ορων με αποτελεσμα αυτο να του δημιουργει εμμονες ως προς την συμπεριφορα του στους τρτους και να αισθανετε οτι πρεπει κατα καποιο τροπο να τους λυτρωσει.
Οσο για την σεληνη επειδη η φυση της ειναι μεταβλητη αναλογα τις ψυχολογικες μεταπτωσεις του ατομου δεν μπορει να δωσει σταθεροτητα στην εκφραση των συναισθηματων καθως και υποκειμενικη αντιμετωπιση των καταστασεων αναλογα τα βιωματα του ατομου.Επισης μπορει να αισθανετε πληροτητα μονο οταν "ανηκει" σε μια σχεση μα αποτελεσμα να μην μπορει να μεινει μονο του για μεγαλο χρονικο διαστημα.
Αυτα επιγραμματικα...ελπιζω να σε καλυψα για αρχη:bigsmile:Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
30-12-2008, 11:32 PM #307
Κατα την γνωμη μου για να φτασεις στον 7(γαμος) πρεπει πρωτα να περασεις απο τον πεμπτο(φρελτ),να δεις και λιγο των 8(ψυχολογικα),λιγο τους προσωπικους πλανητες αν μπορεις αυτα που αισθανεσε να τα δειχνεις κιολας....ενας σκετος διας στον 7 τι να κανει ο καημενος.....που ειναι και χωρις οψεις
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
30-12-2008, 11:41 PM #308
-
31-12-2008, 01:39 AM #309
Καλησπερα,η ακμη του 7ου οικου η Σεληνη κανει κ ενα τετραγωνο με τον ηλιο σου, που σημαινει οτι η προσωπικοτητα σου ερχεται σε συγκρουση με τον ψυχισμο σου, επισης εκτος απο τα τις καλες οψεις που αναφερεις εχει κ ενα τετραγωνο με τον Ουρανο κ σχηματιζεται ενα ταυ τετραγωνο με Ηλιο αντιθεση Ουρανο κ την Σεληνη να βαλλεται στην μεση, αυτο απο μονο του νομιζω οτι ειναι ενας καλος λογο για να μην εχεις κανει ακομη τους αμετρητους γαμους.
Επιπλεον η Σεληνη κ ο Διας μπορει να ειναι θετικοι για τα αισθηματικα σου, αλα επισης δινουν η μια ασταθεια κ ο αλλος αρκετη επιπολαιοτητα ακριβως λογω της πολλης ευνοιας που μπορει να φερει.
Εγω θα σου ελεγα να σκεφτεις αν πραγματικα θελεις να παντρευτεις κ να δωσεις βαρυτητα στο ταυ τετραγωνο που κανουν τα φωτα σου.
Και κατι αλλο συμπληρωματικο, για να γινει γαμος θα πρεπει να ενεργοποιειται απο διελευσεις ενα ωροσκοπιο κ συνηθως κ το μεσοδιαστημα του αξονα του γαμου.
-
31-12-2008, 02:37 PM #310
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 83 users browsing this thread. (0 members and 83 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.