s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 30
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 30 of 50 FirstFirst ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... LastLast
Results 291 to 300 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

ξερω πως εχετε πολυ δουλεια για να απαντησετε και σε αλλες ισως πιο ενδιαφερουσες ερωτησεις αλλα αν εχετε τη καλοσυνη οταν βρειτε χρονο απαντηστε μου κι εμενα...ξεχασα να πω πως εγω ειμαι σκορπιοσ με ωροσκοπο τοξοτη και αυτοσ υδροχοος με ωροσκοπο καρκινο

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!συγνωμη αν σας κουραζω παλι με τισ ερωτησεισ μου...
    κοιταξα παλι τη συναστρια με το ατομο που με ενδιαφερει αν και δε μπορω να καταλαβω πολλα θα ηθελα αν ειχατε τη καλοσυνη να με διαφωτισετε στα παρακατω:ο διασ του στουσ διδυμουσ ειναι στον 7ο οικο μου(ο οποιος οπωσ σας εχω πει ειναι αδειος...)ο διασ μου στον αιγοκαιρω ειναι στο δικο του 7ο.οι σεληνες μας κανουν αν δε κανω λαθοσ τετραγωνο???η δικη μου στον αιγοκαιρω και η δικη του στο ζυγο.η αφροδιτη του ειναι στον υδροχοο και η δικη μου στον τοξοτη ειναι αυτη καποιοα οψη?ο αρησ του στο καρκινο κανει αντιθεση με το δικο μου στον αιγοκαιρω η σεληνη του στο ζυγο ειναι στο μεσουρανημα μου.τι εχετε να με συμβουλευσετε?υπαρχουν πραγματα που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα?

Γεεια σου κ Χρονια Πολλα!
    Ο Διας στον 7ο οικο ειναι μια αρκετα θετικη ενδειξη αφου δειχνει οτι μπορει να συνεργασεστε αυθορμητα, καλοπροαιρετα κ πληθωρικα μεταξυ σας.
    Οι σεληνες σε τετραγωνο ειναι οψη που δειχνει δυσκολια σε ψυχικο κ συναισθηματικο επιπεδο αφου εσυ φαινεται να εισαι λιγοτερο εκδηλωτικη κ αυθορμητη απο εκεινον που φαινεται πιο κοινωνικος κ διπλωματης.
    Επισης ειναι μια οψη που οι διαφορες κατα την γνωμη μου φαινονται στην συμβιωση περισσοτερο αφου η Σεληνη ειναι κ οι συνηθειες μας.
    Οι αφροδιτες μεταξυ τους δεν κανουν οψη αλλα ειναι σε συμβατα ζωδια κ δειχνουν οτι εκτιματε αμφοτεροι την ελευθερια μεσα στην σχεση.
    Η αντιθεση του Αρη σου με τον δικο του ειναι κ αυτη μια δυσκολη οψη αφου δινει αρκετες διαμαχες, ανταγωνισμο κ πολυ εγωισμο συχρονως δινει σεξουαλικη ελξη
    Η σεληνη στο Μεσουρανημα δειχνει οτι το ατομο που εχει την Σεληνη νιωθει πως πρεπει να ωθησει το αλλο μελος να διακριθει κοινωνικοεπαγγελματικα κ ισως να μην εκδηλωνονται καποια συναισθηματα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.

κατ'αρχην ερση σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες για μια ακομη φορα!πραγματικα παλι εξεπλαγιν!!ολα αυτα που λες ισχιουν απολυτα!δε περιμενα ποτε τετοια συνεπεια τησ αστρολογιας!δηλαδη σκουρα τα βλεπεις τα πραγματα ε?δε ξερω ακομη ειναι πολυ νωρις αλλα θελω να τη προσπαθησω αυτη τη σχεση...μακαρι να πανε ολα καλα και οι δυσκολιεσ αντι να μασ απομακρυνουν να μασ φερουν πιο κοντα...α!ξεχασα να πω οτι ο 5ος οικοσ του ειναι στο σκορπιο δηλαδη στον ηλιο μου...ουτε αυτο ξερω τι σημαινει ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλο...

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    κατ'αρχην ερση σ'ευχαριστω πολυ που απαντησες για μια ακομη φορα!πραγματικα παλι εξεπλαγιν!!ολα αυτα που λες ισχιουν απολυτα!δε περιμενα ποτε τετοια συνεπεια τησ αστρολογιας!δηλαδη σκουρα τα βλεπεις τα πραγματα ε?δε ξερω ακομη ειναι πολυ νωρις αλλα θελω να τη προσπαθησω αυτη τη σχεση...μακαρι να πανε ολα καλα και οι δυσκολιεσ αντι να μασ απομακρυνουν να μασ φερουν πιο κοντα...α!ξεχασα να πω οτι ο 5ος οικοσ του ειναι στο σκορπιο δηλαδη στον ηλιο μου...ουτε αυτο ξερω τι σημαινει ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλο...

Ο Ηλιος στον 5ο οικο ειναι μια πολυ θετικο στοιχειο,γιατι ενεργοποιουνται τα στοιχεια του 5, βγαινει αβιαστα το φλερτ,τα ταλεντα σας, γινεστε εξωστρεφεις
    πιθανον να εχετε μεγαλη αγαπη κ αδυναμια στα παιδια κ φυσικα υπαρχει εντονη ερωτικη διαθεση κ απο τις δυο πλευρες.

βρε ερση σε 1000ευχαριστω...

γεια σασ εγω παλι εχω στον 7ο οικο σεληνη δια βερτεξ και μαβρη σεληνη και κατα διαβολικο τροπο και τα 4 στο λεοντα θα παντρευτω δηλαδη και ποτε

Quote Originally Posted by tabros View Post
    γεια σασ εγω παλι εχω στον 7ο οικο σεληνη δια βερτεξ και μαβρη σεληνη και κατα διαβολικο τροπο και τα 4 στο λεοντα θα παντρευτω δηλαδη και ποτε
    Δύσκολα τα πράγματα...
    Κλήρο της Τύχης πού έχεις; :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

στο ζυγο γιατι ομωσ δυσκολα οταν εχεισ ηλιο στον 7ο λεοντασ και δια ειναι δυσκολα γιατι

Quote Originally Posted by tabros View Post
    στο ζυγο γιατι ομωσ δυσκολα οταν εχεισ ηλιο στον 7ο λεοντασ και δια ειναι δυσκολα γιατι
    Σε πειράζω. Η θέση του Δία στον 7ο είναι καλή για τις σχέσεις (αν δεν βάλλεται), ο Ήλιος στον ίδιο και στον Λέοντα ισχυρός, η Σελήνη εκεί ίσως έχει ένα ζήτημα, τη Λίλιθ δεν την υπολογίζω. Μια χαρά σε βρίσκω :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

7οσ καρκινοσ 15,41 τι εννοεισ ομωσ βαλλεται

Page 30 of 50 FirstFirst ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)