s
Θυμός - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 64

Thread: Θυμός

Re: Θυμός

Με τον ¶ρη στους Ιχθείς και στον 12ο δεν ξέρω αν μπορώ να χαρακτηρίσω τις καταστάσεις που με θυμώνουν και την κατάσταση όταν είμαι θυμωμένη..! Στην δική μου περίπτωση ο θυμός προέρχεται συνήθως από το αίσθημα ανασφάλειας ή αδικίας ή υποτίμησης (αναφέρθηκε και σε κάποιο αρχικό ποστ νομίζω).Δηλαδή σε καταστάσεις που υπενθιμίζουν ή επιβεβαιώνουν τα τρωτά μου σημεία και ως άμυνα αντί για λύπη εκφράζονται ως θυμός. Λόγω της θέσης του ¶ρη πολλές φορές ο θυμός καταπιέζεται ή καλύπτεται και λόγω της μη εξωτερίκευσής του μπορεί να στραφεί στον ίδιο του τον εαυτό. Όταν πάλι εκφραστεί γίνεται αρκετά έντονα και ξαφνικά,ίσως βοηθούν τα τετράγωνα προς τη σύνοδο Δία-Ουρανού.
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Σε ευχαριστώ ξανά πάρα πάρα πολύ Cancerian για την απάντηση!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by lizy View Post
    Σε ευχαριστώ ξανά πάρα πάρα πολύ Cancerian για την απάντηση!
    Παρακαλω

Συμφωνω απολυτα για τα πλουτωνια χαρακτηριστικα και προσθετω και Κρονια..δεν νομιζω ενας αιγοκερως να ξεχναει ευκολα...ε:toung:Παραλληλα θεωρω οτι ο θυμος των παραπανω ειναι καπως παραξενος..Δηλαδη οταν νιωθουν οτι αδικουνται ΑΛΛΑ απο ατομα που εχουν καποιο συμφερον οικονομικο ας πουμε..το κανουν α βα βα..δεν μιλανε δεν λαλανε ταχα μου δηθεν το προσπερανε ..οταν παψουν να εχουν καποιο συμφερον τοτε σε διαλυουν...Οπως και το αντιθετο..οταν δεν εχουν καποιο κερδος θυμωνουν αντιδρουν κανουν ρανουν..μεχρι να γυρισει ο τροχος βεβαια και μετα ειναι πεταει ο γαιδαρος πεταει...Δεν βγαζεις ακρη πραγματικα ομως...:nuts:

Ενω η περιπτωση η κριαρισια ας πουμε ειναι το αλλο ακρο..Πλακωνομαι με προισταμενους, με γονεις ,με συντροφους, με μαγαζατορες, με σερβιτορους ,με τη τραπεζα μου, με τον παροχο ιντερνετ, με τον σπιτονοικυρη...και κλασσικα στον ασοο παντα...δεν βαριεσαι......

Όνομα:
    Maria

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Kαλημέρα !! σε όλους !

έχω ανοίξει ένα νέο θέμα με το όνομα " θυμός " θα ήθελα σε αυτό το θέμα την βοήθεια σας. Αν υπάρχουν ήδη αναφορές παρακαλώ δώστε μου παραπομπες
    Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό το συναίσθημα με την βοήθεια της αστρολογίας για να γίνω πιο συγκεκριμένη με ενδιαφέρει να εντοπίσω δίαφορα σημεία σε έναν γεννέθλιο για το πως ένα άτομο βιώνει εκφράζει τον θυμό του ή δεν εκφράζει και κρατάει μέσα του πράγματα .. για το πόσο επιθετικά ή παθητικά διαχειρίζετε το θέμα ... πόσο κρυφά ή ύπουλα μπορεί να διχειρίζετε κανεις αυτό το συναίσθημα ακόμα για το αν κάποιος έχει πρόβλημα στο να βιώσει ή να εκφράσει τον θυμό του ..
    ελπίζω να με καταλάβατε . τι ψάχνω ..

ευχαριστώ
    Γειά σου...Μιλάς με ένα κατ'εξοχην οξύθυμο άτομο το οποίο παλεύει χρόνια να τιθασεύσει το θυμό του και την παρορμητική του φύση...σκορπινα με ωροσκοπο στον τοξότη σε σύνοδο με τον αρη και σελήνη σε σύνοδο με τον πλούτωνα στο ζυγό....Δύσκολες όψεις...

Όνομα:
    Maria

Εγώ η σκορπίνα με εντονη επιρροή απο Τοξότη έχω να σας δηλώσω οτι ανήκω στα εύεξαπτα άτομα που ο θυμός μου όμως κρατάει συνήθως λίγο(εκτός αν με προσβάλλουν ή με θίξουν με ωμό τρόπο-εκει μπορεί να χρησιμοποιήσω ακόμα και βία!!!!) και δεν κρατώ κακίες, προσπαθώ να φιλοσοφώ το καθετι και να το βλέπω απο τη θετική τπου πλευρά επειδή αντιλήφθηκα εγκαίρως οτι η μνησικακία-εκδικητικότητα δηλητηριάζει την ψυχή μου και αυτό δε το θ΄λελω με τίποτα.. Όψεις που πιστεύω ότι ευθύνονται για αυτό είναι:Αρης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και οι δύο στον Τοξότη, Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό χτυπημένος απο αρνητικές όψεις, Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα(συναισθηματική ξεσπάσματα)

Επειδη δεν ειδα να αναφερεται πουθενα {εκτος και αν μου διεφυγε} επιτρεψτε μου να προσθεσω οτι η παρουσια πολυ ευαισθητων στις προθεσεις των αλλων και "διαισθητικων" ζωδιων, Καρκινου και Ιχθυων δηλαδη, μπορει να συμβαλλει στην συχνη εκδληλωση θυμου.

Για παραδειγμα εγω, με Ερμη και Αφροδιτη στους Ιχθυες και Ηλιο στον 12ο, αντιλαμβανομαι ευκολα την διαθεση των αλλων πισω απ' τα λεγομενα τους με αποτελεσμα να θυμωνω συχνα {δηλαδη συχνοτερα απ' τους υπολοιπους}. Και ο θυμος ειναι συναισθημα αρα ειναι λοιπον αναμενομενο καποια αρκετα ευαισθητα ζωδια να μπορουν με τον τροπο τους να συμβαλουν στην δημιουργεια του, ή για να ειμαι πιο ακριβης, στη δημιουργεια εσωτερικης αναστατωσης, και κατοπιν οι απαραιτητες τοποθετησεις-οψεις αλλων πλανητων στην εκδηλωση της ως θυμος.

Φυσικα υπαρχει και ο πιο απλοικος θυμος που δημιουργειται απο τελειως ασημαντες αφορμες και το ζωδιο που κατεχει τα πρωτεια στη συγκεκριμενη κατηγορια, κατα την αποψη μου, δεν ειναι αλλο απ' τους Διδυμους.:toung:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Φυσικα υπαρχει και ο πιο απλοικος θυμος που δημιουργειται απο τελειως ασημαντες αφορμες και το ζωδιο που κατεχει τα πρωτεια στη συγκεκριμενη κατηγορια, κατα την αποψη μου, δεν ειναι αλλο απ' τους Διδυμους.:toung:
    Mπα, θα διαφωνήσω, περισσότερο σε γκρίνια κάνει, επειδή ότι λέμε το έχουμε ψιλοσκεφτεί πρώτα και γρήγορα - περιμένοντας ανυπόμονα να το αντιληφθούν και οι υπόλοιποι :toung: Εκτός κι αν παίζει κανένας ¶ρης στον Κριό πχ οπότε το θέμα εντείνεται.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καθαρισε ο Διδυμος.... αξιος.... Ακριβως, εκνευριζομαστε οταν περιμενουμε---Ολα τα καλα εχουμε- εκτος απο υπομονη...:bigsmile:

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Mπα, θα διαφωνήσω, περισσότερο σε γκρίνια κάνει, επειδή ότι λέμε το έχουμε ψιλοσκεφτεί πρώτα και γρήγορα - περιμένοντας ανυπόμονα να το αντιληφθούν και οι υπόλοιποι :toung: Εκτός κι αν παίζει κανένας ¶ρης στον Κριό πχ οπότε το θέμα εντείνεται.
    Σου διαφευγει τοτε οτι οι Διδυμοι ειναι το ζωδιο που ελεγχει το νευρικο συστημα. :bigsmile:Εξαλλου απ' οσο εχω δει περισσοτερο οξυθυμια ειναι παρα γκρινια...συχνα αρκετα οξυα που ομως διαρκει ελαχιστα.

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)