s
απορία Ωροσκόπου-Σελήνης-Κλήρου Τύχης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
    Όνομα:
    Μαίρη

απορία Ωροσκόπου-Σελήνης-Κλήρου Τύχης

καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: είμαι Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο αλλά έχω Σελήνη και Κλήρο Τύχης στον Τοξότη και στον 7ο οίκο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις σχέσεις μου με τους άλλους και κατά πόσο η αντίθεση αυτή επιδρά σε μένα;

Re: απορία Ωροσκόπου-Σελήνης-Κλήρου Τύχης

Quote Originally Posted by strange View Post
    καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: είμαι Ταύρος με Ωροσκόπο Ταύρο αλλά έχω Σελήνη και Κλήρο Τύχης στον Τοξότη και στον 7ο οίκο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις σχέσεις μου με τους άλλους και κατά πόσο η αντίθεση αυτή επιδρά σε μένα;
    Στην εφαρμογή της πρώτης σελίδας με το γενέθλιο χάρτη μπορείς εύκολα να δεις και μόνη σου. Όσον αφορά τον Κλήρο της Τύχης, εκτός του ότι αν δεν έχεις ακριβή ώρα δεν πρέπει να του δίνεις καμία σημασία, και να έχεις ακριβή ώρα μην του δίνεις και πολύ σημασία :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαίρη

Δεδομένου ότι έχω κανει εγγραφή στη σελίδα από το καλοκαίρι, αλλά μπαίνω τώρα στη διαδικασία να ρωτήσω κάποια πράγματα, μπορείς μητσακο να καταλάβεις ή να υποθέσεις ότι και το χάτρη μου έχω διαβάσει και αρκετά πράγματα έχω ψάξει από μόνη μου, παρόλα αυτά χρειάζομαι κάποιες κατευθυντηριες γραμμές. Επειδη λοιπόν θεωρητικα ο Ταύρος και ο Τοξότης είναι δύο ζώδια με τελείως διαφορετικές ιδιότητες και ο πρώτος αντιπροσωπεύει το συνειδητό εαυτό, ενώ ο δεύτερος το ασυνείδητο, η απορία μου είναι πώς συνδέονται αυτά τα δύο; και επιπλέον το γεγονός ότι η σελήνη μου είναι στον 7ο οίκο που είναι ο οίκος του εσύ τι θα μπορύσε αυτό να σημαίνει.

Δεδομένου ότι έχω κανει εγγραφή στη σελίδα από το καλοκαίρι, αλλά μπαίνω τώρα στη διαδικασία να ρωτήσω κάποια πράγματα, μπορείς μητσακο να καταλάβεις ή να υποθέσεις ότι και το χάτρη μου έχω διαβάσει και αρκετά πράγματα έχω ψάξει από μόνη μου, παρόλα αυτά χρειάζομαι κάποιες κατευθυντηριες γραμμές. Επειδη λοιπόν θεωρητικα ο Ταύρος και ο Τοξότης είναι δύο ζώδια με τελείως διαφορετικές ιδιότητες και ο πρώτος αντιπροσωπεύει το συνειδητό εαυτό, ενώ ο δεύτερος το ασυνείδητο, η απορία μου είναι πώς συνδέονται αυτά τα δύο; και επιπλέον το γεγονός ότι η σελήνη μου είναι στον 7ο οίκο που είναι ο οίκος του εσύ τι θα μπορύσε αυτό να σημαίνει.
    Είναι πολλοί που έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια και δεν ξέρουν καν για την εφαρμογή, οπότε μη μου λες ότι κάποια πράγματα είναι κατανοητά ή υποτιθέμενα :bigsmile:
    Επιπλέον, επειδή έχω ακριβώς τα ίδια στοιχείο στο λεγόμενο "τρίπτυχο" της προσωπικότητας (Ήλιος στον Τοξότη, ωροσκόπος στον Ταύρο και Σελήνη στο Ζυγό=7ος) σε καταλαβαίνω απόλυτα και δεν βρίσκω και κάτι περίεργο :bigsmile:
    Να υποθέσω βέβαια ότι και ο Ήλιος σου και η Σελήνη σου κάνουν κάποιες όψεις, οπότε οποιαδήποτε κουβέντα θα πρέπει να τις συμπεριλάβει, για να δούμε αν όντως υπάρχει τόσο μεγάλη αντίφαση ή αν είναι περιεργο να έχεις Ήλιο και ωροσκόπο στη Γη και σταθερό και Σελήνη σε Φωτιά και μεταβλητό.
    Η Σελήνη στον 7ο από μόνη της λέει και δεν λέει. Χωρίς όψεις όμως δεν μπορεί να πει τίποτα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαίρη

Η Σελήνη μου κάνει αντίθεση με τον Ωροσκόπο, για να μη μιλήσω για τα τετράγωνα που κάνει με ¶ρη και Δία που βρίσκονται στον 4ο οικο. Προσπαθώ να δουλέψω κάθε οίκο ξεχωριστά για να καταλάβω κάποια πράγματα και να μπω στη διαδικασία να μάθω, αλλά παρασύρομαι, από τη μια γιατί βιάζομαι και από την άλλη γιατί δεν μπορώ να βρω όλες τις απανήσεις μόνο με ψάξιμο, πρέπει να ρωτήσω κιόλας. Και μπορεί αυτά που ρωτάω να φαίνονται ενδεχομένως χαζά, για μένα όμως δεν είναι για διάφορους λογους.

Η Σελήνη μου κάνει αντίθεση με τον Ωροσκόπο, για να μη μιλήσω για τα τετράγωνα που κάνει με ¶ρη και Δία που βρίσκονται στον 4ο οικο. Προσπαθώ να δουλέψω κάθε οίκο ξεχωριστά για να καταλάβω κάποια πράγματα και να μπω στη διαδικασία να μάθω, αλλά παρασύρομαι, από τη μια γιατί βιάζομαι και από την άλλη γιατί δεν μπορώ να βρω όλες τις απανήσεις μόνο με ψάξιμο, πρέπει να ρωτήσω κιόλας. Και μπορεί αυτά που ρωτάω να φαίνονται ενδεχομένως χαζά, για μένα όμως δεν είναι για διάφορους λογους.
    Καλά κάνεις και ρωτάς, όποιος δεν ρωτάει δεν μαθαίνει κιόλας :bigsmile:
    Αυτό όμως που θα σου πρότεινα να κάνεις, παράλληλα με την μελέτη των δικών σου Οίκων, είναι να βρεις έναν τρόπο να ξεκινήσεις από τα βασικά και με συγκεκριμένη μεθοδολογία, για να μπορείς να καταλαβαίνεις. Με το να παίρνεις αποσπασματικές απαντήσεις σε αποσπασματικές όψεις δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά, ίσως και να μπερδευτείς περισσότερο, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχεις αντικρουόμενα στοιχεία.
    Για να σου δώσω να καταλάβεις, ασχολούμαι σχεδόν 4 χρόνια σε καθημερινή βάση χωρίς υπερβολή (τον έναν χρόνο με σύστημα) και δεν υπάρχει μία φορά που να κοίταξα το χάρτη μου και να μην βρήκα και ένα καινούργιο στοιχείο να ψάξω, επειδή είτε αφαιρεί κάτι σε σχέση με αυτά που ήξερα είτε προσθέτει. Και υπόψιν, δεν είμαι ηλίθιος -τόσο τουλάχιστον ωστε να πει κάποιος δεν καταλαβαίνω
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Τίνα

Για να σου δώσω να καταλάβεις, ασχολούμαι σχεδόν 4 χρόνια σε καθημερινή βάση χωρίς υπερβολή (τον έναν χρόνο με σύστημα) και δεν υπάρχει μία φορά που να κοίταξα το χάρτη μου και να μην βρήκα και ένα καινούργιο στοιχείο να ψάξω, επειδή είτε αφαιρεί κάτι σε σχέση με αυτά που ήξερα είτε προσθέτει. Και υπόψιν, δεν είμαι ηλίθιος -τόσο τουλάχιστον ωστε να πει κάποιος δεν καταλαβαίνω

Να προσθεσω πανω σε αυτο οτι εγω ασχολουμε 13 χρονια με την Αστρολογια κ επισης βρισκω νεα πραγματα στονν χαρτη μου, πιστεψε με οσο τα μελετας παντα θα μαθαινεις καινουρια πραγματα, εχεις δρομο μπροστα σου οπως και ολοι μας που ασχολουμαστε σοβαρα με τα Ασρολογικα!!!!!

Όνομα:
    Μαίρη

υπάρχει συμφωνία λοιπόν μεταξύ αυτών που ένας χάρτης δείχνει για ένα άτομο και αυτών που πραγματικά είναι και έχει ζήσει αυτό το άτομο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)