s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 29
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 29 of 50 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast
Results 281 to 290 of 500
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    να ρωτησω κατι?κοιταξα λιγο τισ συναστριεσ με το ατομο που με ενδιαφερει...παραθετω ξανα τισ ημερομηνιεςεγς 30-10-1984 ωρα 10+20 και αυτος 30-1-1978 ωρα δε ξερω αλλα εχει ωροσκοπο καρκινο επομενωσ εχει γεννηθει γυρω στισ15+30 με16+30.απο οτι ειδα και τα ελαχιστα που μπορω να καταλαβω ο διασ μου βρισκεται στον 7ο του και ο διασ του στον 7ο μου παιζει αυτο καποιο ρολο?αλλεσ οψεισ δε ξερω..εκτοσ οτι ο ουρανοσ του ειναι σε συνοδο με τον ηλιο μου τον ερμη,τον κρονο μου κα ιτον πλουτωνα...εισησ εχουμε συνοδο ποσειδςνα στο τοξοτη.ειναι ενδειξη χωρισμου?τι εχετε να με συμβουλευσετε?
    Ελσακι μου,εφοσον δεν ξερεις την ωρα του συντροφου σου καλο ειναι να κοιτας μονο τις οψεις της συναστριας και οχι την οικοθεσια
    Ο Διας ο δικος του που πεφτει μεσα στον 7ο σου οικο ειναι ενα πολυ θετικο στοιχειο γιατι δινει την ευκαιρια και στους δυο να εξελιχθειτε,μπορει συχνα πυκνα να σε ευεργετει και γενικα με αυτην την θεση θα ειστε αρκετα καλοπροαιρετοι μεταξυ σας.
    Οι αλλες οψεις που αναφερεις εχουν καποια δυσκολια γιατι ο Ουρανος σου προκαλει αναστατωσεις και σε κανει να αντιδρας σε μεγαλο βαθμο αλλα συχρονως δειχνει μια συναρπαστικη σχεση που ομως δεν εχει εγγυσεις μακροβιοτητας.
    Οσο πιο πολλα στοιχεια αντισυμβατικα και εκκεντρικα στοιχεια εχει η σχεση τοσο καλυτερα θα λειτουργει, που σημαινει αρκετη ελευθερια και για τους δυο και οχι ταμπελακια στην σχεση.
    Ο Κρονος με τον Ουρανο φερνει ενταση γιατι ο Κρονος δεν δεχεται αλλαγες ενω ο Ουρανος θελει εκκεντρικα στοιχεια μεσα στην σχεση.
    Ο Ουρανος με τον Πλουτωνα δειχνει κυριως τις μεταμορφωσεις των ατομων που γεννηθηκαν εκεινη την περιοδο .
    καλο ειναι σε συναστρια να κοιταμε περισσοτερο τις οψεις των προσωπικων Πλανητων με τους εξωκρονιους και οχι τις μεταξυ τους οψεις γιατι αφορουν γεννιες.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by vicos View Post
    7ος οίκος κενός πλανητών με ακμή στο Σκορπιό, Ο Πλούτωνας (στο Λέοντα) στον 4ο Οίκο με: χιαστί τον ΒΔ (στους Ιχθύες) στον 11o Οίκο, εξάγωνο τον Ποσειδώνα (στο Ζυγό) στον 6ο Οίκο και εξάγωνο τον Ήλιο (στους Διδύμους) στον 1ο Οίκο. Τι σημαίνουν;

Καλησπερα με ακμη 7ου οικου στον Σκορπιο μπορει να εχουμε σχεσεις, γαμο και συνεργασιες με ατομα τα οποια θα μας επηρρεαζουν και θα μας μεταμορφωνουν διαρκως, με εντονα τα στοιχεια του εγωισμου του παθους και της ζηλιας.
    Ο γαμος και οι σχεσεις ειναι πολυ ιδιωτικη μας υποθεση (4ος) και πιθανον απο την στιγμη που το ατομο παντρευεται να γινει πιο εσωστρεφες οσο αναφορα τα του γαμου του.
    Σε χιαστι με τον Β.δεσμο ενδεχεται ο/η συντροφος να ειναι μεσα απο συλλογικους χωρους και μεσα απο αυτον τον δεσμο να βοηθηθεις με τροπο που πιθανον να μην το συνειδητοποιησεις αμεσως να εκπληρωσεις τον Β.δεσμο σου.
    Οσο για το εξαγωνο με τον ηλιο δειχνει τεραστιες ψυχικες δυναμεις που μπορει να ειναι και ασυνειδητες.

ευχαριστω πολυ!!!καλεσ γιορτεσ!

Γεια σας θα ηθελα να σας ζητησω να με διαφωτισετε κ μενα λιγακι οσον αφορα στον 7ο οικο.
    Ειμαι ταυρος με αφροδιτη στον ταυρο και εχω ακμη 7ου οικου στο Λεοντα χωρις πλανητες.
    Τι συμΒαινει οταν ο κυβερνητης του Λεοντα, που ειναι ο ηλιος αν δεν κανω λαθος βρισκεται σε αυτη τη θεση στο ωροσκοπιο μου, στον 2ο οικο μαλιστα?
    Μια σχεση με εναν λεοντα που εχει κρονο στον λεοντα τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει?
    Σας ευχαριστω κ καλες γιορτες.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by bebe28 View Post
    Γεια σας θα ηθελα να σας ζητησω να με διαφωτισετε κ μενα λιγακι οσον αφορα στον 7ο οικο.
    Ειμαι ταυρος με αφροδιτη στον ταυρο και εχω ακμη 7ου οικου στο Λεοντα χωρις πλανητες.
    Τι συμΒαινει οταν ο κυβερνητης του Λεοντα, που ειναι ο ηλιος αν δεν κανω λαθος βρισκεται σε αυτη τη θεση στο ωροσκοπιο μου, στον 2ο οικο μαλιστα?Μια σχεση με εναν λεοντα που εχει κρονο στον λεοντα τι εξελιξη θα μπορουσε να εχει?
    Σας ευχαριστω κ καλες γιορτες.
    Νομιζω οταν η ακμη του 7 ειναι στον λεοντα, ο ηλιος στον ταυρο πρεπει να ειναι στον 9-10 οικο και οχι στον 2 .Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα ή αν αναφερεσε σε συναστρια.....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Νομιζω οταν η ακμη του 7 ειναι στον λεοντα, ο ηλιος στον ταυρο πρεπει να ειναι στον 9-10 οικο και οχι στον 2 .Εκτος αν δεν καταλαβα εγω κατι σωστα ή αν αναφερεσε σε συναστρια.....
    Αν η φίλη μας έχει ακμή 7ου στον Λεόντα , τότε ο ωροσκόπος της θα είναι στον Υδροχόο και πολυ πιθανό ο Ήλιος της στον Ταύρο να πέφτει στον 4ο οίκο της.
    ( 1ος Υδροχοος , 2ος Ιχθυς , 3ος Κριος , 4ος Ταυρος , 5ος Διδυμος , 6ος Καρκινος , 7ος Λεοντας κτλ ... ) :bigsmile:
    Εκτός και άν έχει ένα πολύ μεγάλο 1ο οίκο με εμπεριεχόμενο τον ιχθύ και ακμη 2ου στον Κριό ..και ο 2ος να συμπεριλαμβάνει και μοίρες Ταυρου και εκει να είναι και ο Ήλιος της( Ήλιος στον Ταυρο και στον 2ο οίκο , με βάση τα λόγια της φίλης μας ).
    Αν δεν μας πει πιο συγκεκριμένα η φίλη μας που είναι ο Ήλιος της , εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. :toung:

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Αν η φίλη μας έχει ακμή 7ου στον Λεόντα , τότε ο ωροσκόπος της θα είναι στον Υδροχόο και πολυ πιθανό ο Ήλιος της στον Ταύρο να πέφτει στον 4ο οίκο της.
    ( 1ος Υδροχοος , 2ος Ιχθυς , 3ος Κριος , 4ος Ταυρος , 5ος Διδυμος , 6ος Καρκινος , 7ος Λεοντας κτλ ... ) :bigsmile:
    Εκτός και άν έχει ένα πολύ μεγάλο 1ο οίκο με εμπεριεχόμενο τον ιχθύ και ακμη 2ου στον Κριό ..και ο 2ος να συμπεριλαμβάνει και μοίρες Ταυρου και εκει να είναι και ο Ήλιος της( Ήλιος στον Ταυρο και στον 2ο οίκο , με βάση τα λόγια της φίλης μας ).
    Αν δεν μας πει πιο συγκεκριμένα η φίλη μας που είναι ο Ήλιος της , εμείς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. :toung:
    ΣΩΣΤΑ-ΣΩΣΤΑ τα μετρησα αναποδα:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Μπορείτε να βοηθήσετε και μένα όσον αφορά τον 7ο οίκο?:embarrest

Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ιχθύ. Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, Ερμή, Κλήρο Τύχης στον Κριό. Στον 7ο οίκο έχω Ουρανό στον Ζυγό, ακμή έβδομου οίκου και βέρτεξ στην Παρθένο. Σημαίνουν κάτι οι παραπάνω αστρολογικοί παράγοντες για τα συναισθηματικά?

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Συγγνωμη αν σας μπερδεψα αλλα εχετε δικιο.
    Ειμαι Ταυρος, με Αφροδιτη στον Ταυρο στον 3ο οικο μου και οχι στο 2ο
    οπως ειχα πει αρχικα. Ο ωροσκοπος μου ειναι Υδροχοος κι εκει εχω επισης Δια και Αρη.
    Ευχαριστω πολυ και χρονια σας πολλα.

γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!συγνωμη αν σας κουραζω παλι με τισ ερωτησεισ μου...
    κοιταξα παλι τη συναστρια με το ατομο που με ενδιαφερει αν και δε μπορω να καταλαβω πολλα θα ηθελα αν ειχατε τη καλοσυνη να με διαφωτισετε στα παρακατω:ο διασ του στουσ διδυμουσ ειναι στον 7ο οικο μου(ο οποιος οπωσ σας εχω πει ειναι αδειος...)ο διασ μου στον αιγοκαιρω ειναι στο δικο του 7ο.οι σεληνες μας κανουν αν δε κανω λαθοσ τετραγωνο???η δικη μου στον αιγοκαιρω και η δικη του στο ζυγο.η αφροδιτη του ειναι στον υδροχοο και η δικη μου στον τοξοτη ειναι αυτη καποιοα οψη?ο αρησ του στο καρκινο κανει αντιθεση με το δικο μου στον αιγοκαιρω η σεληνη του στο ζυγο ειναι στο μεσουρανημα μου.τι εχετε να με συμβουλευσετε?υπαρχουν πραγματα που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα?

Page 29 of 50 FirstFirst ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)