- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
23-12-2008, 05:21 AM #1
Ημερομηνια Γενεθλιων σε Πανσεληνο ?
Καλημερα σε ολους!
Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν υπαρχει καμια ιδιαιτερη ερμηνεια γι αυτους που εχουν γεννηθει ακριβως πανω σε πανσεληνο?
Ευχαριστω προκαταβολικα:bigsmile:Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
23-12-2008, 06:49 AM #2
Re: Ημερομηνια Γενεθλιων σε Πανσεληνο ?
Η πανσέληνος είναι ουσιαστικά όψη αντίθεσης του Ήλιου με τη Σελήνη. ¶ρα έχουμε να κάνουμε με μια προσπάθεια που απαιτείται για την εξισορρόπηση μεταξύ της προσωπικότητας (Ήλιος) και του συναισθήματος (Σελήνη). Αυτά μέσα από τα χαρακτηριστικά που αποκτούν τα 2 αυτά φώτα από τους Οίκους και τα ζώδια στα οποία βρίσκονται.
Φυσικά, η απάντηση είναι συνοπτική. Αν κάνεις μια αναζήτηση-περιήγηση στο site θα βρεις από αστρολογικές έως και μεταφυσικές ερμηνείες, όρεξη να έχεις :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-12-2008, 12:58 PM #3
Re: Ημερομηνια Γενεθλιων σε Πανσεληνο ?
Σευχαριστω πολυ Μητσακο για μια πρωτη ερμηνεια στο ερωτημα μου! Θα συνεχισω την περιηγηση κ ειμαι σιγουρη οτι θα βρω αρκετα ενδιαφεροντα θεματα πανω σε αυτο.
Εξισορροπηση λοιπον του Υδροχοου με τον Λεωντα! Ε σιγα , δε θα ειναι κ δυσκολο..
Καλημερα!!Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.