s
4ος οίκος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 89
    Όνομα:
    cancerian

Re: 4 οικος

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    καλησπερα κ απο εμενα..θα μπορουσατε παρακαλω να μου πειτε λιγα λογια κ για τον δικο μου 4ο οικο?ειναι στον κριο(κ περιεχει ολο τον κριο κ 2-3 μοιρες του ταυρου),κ ο κυβερνητης του αρης ειναι στον λεοντα/8ο οικο.αυτο μπορει να σημαινει οτι στην οικογενεια που εχω κ που θα δημιουργησω θα υπαρχει πολυ το στοιχειο του θανατου κ της ριζικης αλλαγης(πλουτωνια χαρακτηριστικα)???
    Αγαπητη teetyna ,

O Κριος στην Ακμη του 4ου θα μας δωσει μια Αρεια οικογενειακη χροια. Η οικογενεια πολλες φορες μπορει να γινει ο πομπος ασχημων συναισθηματων σε στιγμες διαμαχης. Η ανταγωνιστικοτητα του Κριου θα γινει εμφανης μεσα στους οικογενειακους δεσμους και ισως προκληθουν ρηξεις.
    Ο Αρης στον Λεοντα θα πρεπει να τονιζει την δημιουργικοτητα μεσα απο το σπιτι. Ισως το περιβαλλον σου ειναι η αιτια για να σε σπρωξει να ασχοληθεις με οτιδηποτε δημιουργικο. Στον 8ο οικο οι δεσμοι της οικογενειας να μην ειναι ξεκαθαροι και ο ρολος του καθε ενα να παραμενει σtο παρασκηνιο ή ακομα το σπιτι στο οποιο περασες τα παιδικα σου χρονια να αποτελει περιουσιακο στοιχειο.
    Επειδη ο Αρης στον Λεοντα τονιζει την ενταση της φωτιας θα πρεπει να εισαστε προσεκτικοι σε οτι αφορα την φωτια σε σχεση με το σπιτι ( ασφαλεια κατα της φωτιας , ασφαλη τοποθεσια του σπιτιου , πυρασφαλεια .)

με εκτιμηση
    Cancerian

Να ρωτήσω και εγώ κάτι? αν δε γίνομαι κουραστική.. Ακμή 4ου στους Διδύμους με τον κυβερνήτη του 4ου τον Ερμή που είναι και κυβερνήτης 7ου (Παρθένος) συνάμα οίκου στον 2ο οίκο και στον Ταύρο τι σημαίνει?

Και κάτι τελευταίο.. Ακμή 4ου σε Διδύμους και κυβερνήτης 4ου σε 7ο και Λέοντα τι δείχνει? Γενικά η ακμή του 4ου σε Διδύμους είναι ενδεικτική για νευρικότητα στο σπίτι η για αλλαγές κατοικίας?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά όποιον θέλει να βοηθήσει!! Καλή χρονιά σε όλους!!

Gen Y
    I was twelve years old the first time I walked on water...

καλημέρα και χρόνια πολλά
    θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω τι σημαίνει ακμή 4ο στους διδύμους στις 4 μοίρες και κατι με τον κυβερνήτη στον 7ο οίκο στην παρθένο ανάδρομο? και κατι ακόμα ακμή 4ο οίκου στις 13 μοίρες του σκορπιού με βόρειο στις 2 μοιρες του τοξότη, σελήνη-ποσειδώνα συζυγια στις 11 μοιρες του τοξότη και ο κυβερνήτης του 4ου οίκου ο άρης στον 7οικο στους ιχθυς συζυγία με ακμή 8ου οίκου και ο πλούτωνας(2ος κυβερνητης του 4ου) στον 2ο οίκο στο ζυγό ανάδρομος?
    ευχαριστω και ελπίζω να μην σας μπέρδεψα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπητη teetyna ,

O Κριος στην Ακμη του 4ου θα μας δωσει μια Αρεια οικογενειακη χροια. Η οικογενεια πολλες φορες μπορει να γινει ο πομπος ασχημων συναισθηματων σε στιγμες διαμαχης. Η ανταγωνιστικοτητα του Κριου θα γινει εμφανης μεσα στους οικογενειακους δεσμους και ισως προκληθουν ρηξεις.
    Ο Αρης στον Λεοντα θα πρεπει να τονιζει την δημιουργικοτητα μεσα απο το σπιτι. Ισως το περιβαλλον σου ειναι η αιτια για να σε σπρωξει να ασχοληθεις με οτιδηποτε δημιουργικο. Στον 8ο οικο οι δεσμοι της οικογενειας να μην ειναι ξεκαθαροι και ο ρολος του καθε ενα να παραμενει σtο παρασκηνιο ή ακομα το σπιτι στο οποιο περασες τα παιδικα σου χρονια να αποτελει περιουσιακο στοιχειο.
    Επειδη ο Αρης στον Λεοντα τονιζει την ενταση της φωτιας θα πρεπει να εισαστε προσεκτικοι σε οτι αφορα την φωτια σε σχεση με το σπιτι ( ασφαλεια κατα της φωτιας , ασφαλη τοποθεσια του σπιτιου , πυρασφαλεια .)

με εκτιμηση
    Cancerian
    Ευχαριστω πολυ cancerian,οντως οι διαμαχες ειναι εντονο στοιχειο της οικογενειας μου κ ειδικα με τη μητερα μου που ειμαστε σε μια συνεχη κοντρα για τα παντα.να ρωτησω κατι ακομα αν δε γινομαι κουραστικη..να υποθεσω οτι το ακριβες τετραγωνο του αρη με την σεληνη στον ταυρο/5ο οικο κ το τετραγωνο του με τον πλουτωνα στον σκορπιο/11ο οικο κανει την κατασταση του οικογενειακου αλλα κ ευρυτερου περιβαλλοντος μου τραγικα ανταγωνιστικοτερη κ εκρηκτικη?απο τα λιγα που ξερω ολα αυτα τα στοιχεια στον γενεθλιο χαρτη μου ειναι πολυ δυνατα κ αφου ειναι κ σε σταθερα ζωδια θα ειναι κ μονιμα?ευχαριστω πολυ!

Όνομα:
    Σοφία

Γεια σας...!

ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τον 4ο οίκο..θα στοιχηθώ σωστά στη σειρά να περιμένω απάντηση..μιας και είδα ότι περιμένουν και άλλοι πριν απο μένα ..θα είμαι καλή δεν θα γκρινιάξω..:toung:

έχω ακμή 4ου στις 24 του Σκορπιού και η ακμή 5ου είναι στις 29 του Τοξότη..να υποθέσω ότι δεν δέχομαι καμία επιρροή στον 4ο απο τον Τοξότη, σωστά?

Επίσης ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον Τοξότη και στον 4ο οίκο και οι δύο. ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον χάρτη μου και μου έβγαλε μια επαναστατικότητα σε πιο μικρή ηλικία μέσα στην οικογένεια, διεκδικούσα πράγματα που ήθελα και μου έβγαλε κάποιες κόντρες, αλλά αυτό!όλα τέλεια με οικογένεια γενικά! δεν εχουμε κάτι το εκκεντρικό.
    μπορεί να βγάλει το εκκεντρικό του πρόσωπο σε μένα στη δική μου οικογένεια ίσως στο μέλλον..βέβαια όλα αυτά μάλλον σε αντίθεση μου έρχονται με ακμή 4ου στον Σκορπιό , που μου βγάζει κάτι πιο σταθερό σε σχέση με Τοξότη και μη περίεργο..

κάνω λάθος?
    κανείς βοήθεια?
    merci εκ των προτέρων..:wink2:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Να ρωτήσω και εγώ κάτι? αν δε γίνομαι κουραστική.. Ακμή 4ου στους Διδύμους με τον κυβερνήτη του 4ου τον Ερμή που είναι και κυβερνήτης 7ου (Παρθένος) συνάμα οίκου στον 2ο οίκο και στον Ταύρο τι σημαίνει?

Και κάτι τελευταίο.. Ακμή 4ου σε Διδύμους και κυβερνήτης 4ου σε 7ο και Λέοντα τι δείχνει? Γενικά η ακμή του 4ου σε Διδύμους είναι ενδεικτική για νευρικότητα στο σπίτι η για αλλαγές κατοικίας?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά όποιον θέλει να βοηθήσει!! Καλή χρονιά σε όλους!!

Gen Y
    Καλησπερα. Με μια ακμη στον Διδυμο νομιζω πως ειναι χαρακτηριστικη και η κινητικοτητα αλλα και η νευρικοτητα ειδικα αν ο Ερμης δεχεται εντονες οψεις απο Αρη και Ουρανο,το οτι πηγαινει στον 2ο δειχνει ατομο που μεσα απο τον γαμο κυριως επιζητα την οικονομικη και συναισθηματικη ασφαλεια.
    Γενικα θα γινονται αρκετες συζητησεις που θα αφορουν τα οικονομικα και ο συντροφος δεν αποκλειεται να σχετιζεται με θεματα επικοινωνιας αλλα και με το εμποριο.Οσο για τις μετακομισεις που ρωτας , μπορει να δειχνει αρκετες αλλα και απο την αλλη στον Τουρο δειχνει σταθεροτητα, που μπορει να σημαινει οτι μεχρι το ατομο να καταληξει σε αυτο που θελει θα εχει τις αλλαγες, απο την στιγμη εκεινη και μετα ομως, μαλλον δυσκολα θα εχει ασταθεια.

τωρα του 4ου κυβερνητης παει στον 7 και στον Λεοντα μπορει να δειχνει λαμπερη οικογενεια, γαμος που μπορει να προερχεται απο καποιου ειδους συνεργασιας, ασταθεια στον γαμο,γαμος απο συναισθημα,επιδραση της οικογενειας μεσα στον γαμο και πιθανον αρκετη εξαρτηση.

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γεια σας...!

ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τον 4ο οίκο..θα στοιχηθώ σωστά στη σειρά να περιμένω απάντηση..μιας και είδα ότι περιμένουν και άλλοι πριν απο μένα ..θα είμαι καλή δεν θα γκρινιάξω..:toung:

έχω ακμή 4ου στις 24 του Σκορπιού και η ακμή 5ου είναι στις 29 του Τοξότη..να υποθέσω ότι δεν δέχομαι καμία επιρροή στον 4ο απο τον Τοξότη, σωστά?

Επίσης ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στον Τοξότη και στον 4ο οίκο και οι δύο. ο Ουρανός είναι ανάδρομος στον χάρτη μου και μου έβγαλε μια επαναστατικότητα σε πιο μικρή ηλικία μέσα στην οικογένεια, διεκδικούσα πράγματα που ήθελα και μου έβγαλε κάποιες κόντρες, αλλά αυτό!όλα τέλεια με οικογένεια γενικά! δεν εχουμε κάτι το εκκεντρικό.
    μπορεί να βγάλει το εκκεντρικό του πρόσωπο σε μένα στη δική μου οικογένεια ίσως στο μέλλον..βέβαια όλα αυτά μάλλον σε αντίθεση μου έρχονται με ακμή 4ου στον Σκορπιό , που μου βγάζει κάτι πιο σταθερό σε σχέση με Τοξότη και μη περίεργο..

κάνω λάθος?
    κανείς βοήθεια?
    merci εκ των προτέρων..:wink2:
    Ο κυβερνήτης του 4ου είναι ο Πλούτωνας εφόσον έχει ακμή στον Σκορπιό (ακόμα και αν ήταν στις 29 του Σκορπιού).
    Για πιο λεπτομερή ανάλυση, θα μπορούσες να εξετάσεις και τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου που είναι ο ¶ρης.
    (Τώρα επειδή περιλαμβάνεται και ένα μεγάλο μέρος του Τοξότη ίσως θα ήταν χρήσιμο να δεις και τη θέση του Δία ως συγκυβερνήτη ΕΑΝ φυσικά δεν κάνω λάθος! )
    Σύμφωνα πάντως με κάποιο παράδειγμα του κ.Παϊζη :
    ''Ο 6ος οίκος έστω και με μόνο 1ο στον Αιγόκερω έχει κυβερνήτη τον Κρόνο γιατί και τον Υδροχόο τον κυβερνάει ο Κρόνος, σύμφωνα με την αρχαία αστρολογία. Πάντως εμείς θα πάρουμε ως κυβερνήτη και τον Ουρανό''.

μάλλον ισχύει..

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας εκτός από αυτά που έχουν αναφέρει τα μέλη πιο πάνω σε παρόμοιες ερωτήσεις με τις δικές σου, μπορεί επίσης να δείχνουν ανοιχτόμυαλους γονείς με φαντασία και καλλιτεχνικές τάσεις.
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Σοφία

Skytree ευχαριστώ!:bigsmile:

ναι αυτή την απορία την έχω για το αν παίζει ρόλο και ο Τοξότης..

όσο για πλούτωνα είναι στον Ζυγό στον 3ο οίκο και κάνει τρίγωνο με Σελήνη και Ερμή.
    ¶ρης στους Ιχθείς στον 8ο οίκο σε σύνοδο με Ήλιο και τρίγωνο με Ουρανό..
    αυτά..

ευχαριστώ και πάλι!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Ο κυβερνήτης του 4ου είναι ο Πλούτωνας εφόσον έχει ακμή στον Σκορπιό (ακόμα και αν ήταν στις 29 του Σκορπιού).
    Για πιο λεπτομερή ανάλυση, θα μπορούσες να εξετάσεις και τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου που είναι ο ¶ρης.
    (Τώρα επειδή περιλαμβάνεται και ένα μεγάλο μέρος του Τοξότη ίσως θα ήταν χρήσιμο να δεις και τη θέση του Δία ως συγκυβερνήτη ΕΑΝ φυσικά δεν κάνω λάθος! )
    Σύμφωνα πάντως με κάποιο παράδειγμα του κ.Παϊζη :
    ''Ο 6ος οίκος έστω και με μόνο 1ο στον Αιγόκερω έχει κυβερνήτη τον Κρόνο γιατί και τον Υδροχόο τον κυβερνάει ο Κρόνος, σύμφωνα με την αρχαία αστρολογία. Πάντως εμείς θα πάρουμε ως κυβερνήτη και τον Ουρανό''.

μάλλον ισχύει..

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας εκτός από αυτά που έχουν αναφέρει τα μέλη πιο πάνω σε παρόμοιες ερωτήσεις με τις δικές σου, μπορεί επίσης να δείχνουν ανοιχτόμυαλους γονείς με φαντασία και καλλιτεχνικές τάσεις.
    Καλησπερα,μια διευκρινηση
    πραγματικα οταν εχουμε ακμη στον Σκορπιο,κοιταμε και τον Αρη,με ακμη στις 24 μοιρες κυβερνητης οικου ειναι μονο ο Πλουτωνας και ο Αρης και οχι και ο Διας εκτος αν ειναι εμπεριεχομενος, εσενα δεν ειναι εμπεριεχομενος γιατι ο 5ος οικος αρχιζει απο τον Τοξοτη.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Καλησπερα,μια διευκρινηση
    πραγματικα οταν εχουμε ακμη στον Σκορπιο,κοιταμε και τον Αρη,με ακμη στις 24 μοιρες κυβερνητης οικου ειναι μονο ο Πλουτωνας και ο Αρης και οχι και ο Διας εκτος αν ειναι εμπεριεχομενος, εσενα δεν ειναι εμπεριεχομενος γιατι ο 5ος οικος αρχιζει απο τον Τοξοτη.
    Έρση ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη εξάλλου.
    Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί στο παράδειγμα του κ.Παϊζη που παρέθεσα δεν υπάρχει εμπεριεχόμενο (δίνει την ακμή στις 29 43' Αιγ.και την ακμή του επόμενου στις 28 13' Υδροχ.) και παρόλα αυτά κοιτάει και τον Ουρανό. Γι'αυτό υπέθεσα πως θα μπορούσε να ισχύει στην παραπάνω περίπτωση ο Δίας.

Υπάρχει μια περίπτωση 4ου οίκου που θα ήθελα να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας.
    Ακμή οίκου στις 8 και 3' Ζυγού και μέσα στον οίκο και οι τρεις ''βαρείς'' πλανήτες : Πλούτωνας (ζυγ) και ανάδρομος Κρόνος σε σύνοδο με ¶ρη στον Σκορπιό. Ο κυβερνήτης Αφροδίτη(Καρκ.) σε τριπλή σύνοδο με Ήλιο και Έρμη(Διδ.) στον 12ο οίκο.
    Σε γενικές γραμμές εγώ θα έλεγα οτι είναι μια αυστηρή οικογένεια που κρατάει τους τύπους, τις παραδόσεις και είναι αρκετά συντηρητική. Ο κυβερνήτης του 4ου στον 12ο θα μπορούσε να δείχνει κρυφές καταστάσεις στην οικογένεια ή οτι η οικογένεια είναι πολύ ''τα εν οικω μη εν δημω'';
    Τι άλλο θα μπορούσατε να προσθέσετε;;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)