- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 261 to 270 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
27-10-2008, 07:51 AM #261
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Τα περισσότερα ερωτήματά σου έχουν την απάντησή τους σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Απλώς θα χρειαστεί να ακονίσεις και λίγο το μυαλό σου προκειμένου να συνδυάσεις κάποια στοιχεία. Θα σε βοηθούσε αν ήξερες ότι οι οίκοι αντιστοιχούν στα ζώδια αναλόγως με τη σειρά τους: 1ος/Κριός, 2ος/Ταύρος κοκ.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-10-2008, 11:36 AM #262
-
07-12-2008, 10:29 PM #263
αν υποθεσουμε οτι 7ος στον υδροχοο ειναι κενος.κυβερνητης του υδροχοου ουρανος εγω εχω ουρανο στον σκορπιο στον 4ο οικο.ειμαι γεννημενη 13-4-78.ωρα 14.15 το μεσημερι.αν θελει ας μου απαντησει καποιος γιατι μαλλον δεν με βλεπω να παντρευομαι.αφροδιτη στον ταυρο στον 10ο και κανει αντιθεση με τον ουρανο μου τι να σημαινουν αραγε αυτα?ευχαριστω προκαταβολικα.καλα χριστουγεννα σε ολους
-
07-12-2008, 10:56 PM #264
-
07-12-2008, 10:59 PM #265
Aγαπητη Ελιζα
καλα το οτι εχεις κενο δεν σημαινει οτι δεν θα παντρευτεις κιολας... Ο Ουρανος στον 4ο στον Σκορπιο σαν κυβερνητης του 7ου ισως σου λεει οτι εχεις μια ταση για οικογενιακη ανεξαρτησια. Η Αφροδιτη απο την αλλη ειναι αρκετα σταθερη για σχεσεις και μαλιστα μακροχρονιες αλλα μαλλον αντικρουει την προηγουμενη ταση.
Κοιτα για κυβερνησεις και δες τις προδιαθεσεις του χαρτη σου.
με εκτιμηση
Cancerian
-
20-12-2008, 02:31 PM #266
γεια!ειμαι καινουρια δε ξερς καν αν στελνω σωστα το μην.anywayεχω γεννηθει 30-10-1984 ωρα 10:20 εχω 7ο οικο στουσ διδυμουσ οποωσ επισησ συνοδο αφροδιτησ με ποσειδωνα και ουρανο.ολα αυτα δειχνουν 2ο γαμο η μηπωσ καθολου γαμο?ποιεσ οψεισ στο ωροσκοπιο μασ δειχνουν γαμο?
-
20-12-2008, 04:55 PM #267
Γεια σας. Έχω κι εγώ άδειο τον 7ο οίκο μου που βρίσκεται στους ιχθύες.Ο κυβερνήτης του,δηλαδή ο Ποσειδώνας, βρίσκεται στον τοξότη και στον 4ο οίκο μου.Τι σημαίνει αυτό.Επίσης γνωρίζω ότι ο 7ος είναι ο οίκος των σχέσεων γενικά και όχι αποκλειστικά του γάμου,τι μπορεί να σημαίνει λοιπόν ότι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου μου βρίσκεται εκεί που έχει κάποιος τον ήλιο και την αφροδίτη του,όπως και το ότι κάποιος έχει τη σελήνη του και τον άρη του στον 7ο οίκο μου.Ξέρω ότι ρωτάω πολλα,αλλά αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει....
-
21-12-2008, 09:42 AM #268
Αρχικα να σου πω οτι ολοι οι χαρτες,ασχετα απο ποσο δυσκολες ή ευκολες οψεις εχουν μπορουν να δειξουν το υφος που θα ηθελε το ατομο να εχει ο γαμος του.Καθε ατομο μπορει να παντρευτει για χιλιαδες διαφορετικους λογους τους οποιους μπορουμε να εχουμε γευση μεσα απο εναν αστρολογικο χαρτη.Δεν μπορει κανεις με σιγουρια να πει αν θα γινει ή οχι γαμος αφου εξαρτατε και απο το ποσο συνηδητοποιημενο ειναι το ατομο για αυτο που ζηταει.
Στον δικο σου χαρτη η ακμη του 7 οικου βρησκετε στους διδυμους που δειχνει οτι στις πιο σοβαρες σχεσεις καθως και συνεργασιες γενικοτερα ζητας να υπαρχει επικοινωνια με εναν τροπο ομως επιφανειακο και απο περιεργια για μαθηση.Η αερινη φυση του ζωδιου σε κανει να χανεις την διαρκεια και την σταθεροτητα στις σχεσεις οταν αυτες γινοντε πιεστικες,κουραστικες ή απαιτητικες.Ο κυβερνητης του 7 οικου ,ερμης βρησκετε στον σκορπιο και στον 11 οικο πραγμα που δειχνει απο την αλλη οτι μπορει να βρησκεις τους συντροφους σου μεσα απο φιλικες παρεες ή/και απο ομαδες που εχεις ενταχθει και που σε εξαπτουν εγκεφαλικα.Επισης μπορει να ειναι ατομα τα οποια η σκεψη τους να εχει βαθος ή να ειναι και αρκετα εσωστρεφη(σκορπιος) καθως επεισης και να ειναι σοβαρα,με συγκροτημενη και πειθαρχημενη σκεψη μιας και ο ερμης κανει συνοδο με τον κρονο.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
21-12-2008, 10:07 AM #269
Γενικα η ακμη του 7 οικου στους ιχθυς δειχνει οτι βλεπει τις σχεσεις απο μια δικη σου ρομαντικη και ιδανικη σκοπια.Αισθανεσε οτι πρεπει να δεινεσε συνεχεια με ανιδιοτελεια και αγαπη μιας και πολλες φορες δεν αντιλαμβανεσε πληρως ποιον εχεις απεναντι σου.Οι σχεσεις σου γενικοτερα ειναι ενα κομματι της ζωης σου που θεωρεις οτι πρεπει να "θυσιαζεσε".Ο κυβερνητης ποσειδωνας στον 4 δειχνουν οτι αυτες οι πεποιθησεις προηρθαν απο το οικογενειακο σου περιβαλλον καθως και οτι οικιοποιεις ολα τα θεματα των σχεσεων και συνεργασιων σου.Επισης καλο θα ηταν να εξεταστει και ο διας , αν υπαρχουν πλανητες μεσα στον 7(ζωδια ,οψεις κτλ) και οι οψεις του ποσειδωνα.
Οσο για τις οψεις τις συναστριας πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ασχοληθεις αν πρωτα δεν εχεις μια σαφη εικονα του γεννεθλιου σου καθως και του γεννεθλιου του συντροφου σου.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
21-12-2008, 12:15 PM #270
Ευχαριστώ πολύ!Η αλήθεια είναι ότι τα είχα ερμηνευσει κάπως διαφορετικά,ίσως καλύτερα.Ενδειξη αισιοδοξίας!!!Όσο για το Δία μου βρίσκεται στον 1ο οίκο στην παρθένο και σχηματίζει σύνοδο με τον κρόνο που ενώ βρίσκεται στο ζυγό (2ος οίκος) ανήκει στον 1ο οίκο και επίσης σχηματίζει εξάγωνο με τον ουρανό που βρίσκεται στο σκορπιό και στον 3ο οίκο.Αν έχετε την καλοσύνη και το χρόνο απαντήστε μου και σ' αυτό.Ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 68 users browsing this thread. (0 members and 68 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.