- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: προοδευτικος χαρτης και σχεση
-
19-12-2008, 10:49 PM #1
προοδευτικος χαρτης και σχεση
γεια και παλι.ελπιζω σε ολους οι γιορτες να ειναι ευχαριστες και να αφησουμε πισω(οσο γινεται)τα ασχημα γεγονοτα.θα μπορουσα να ρωτησω αν υπαρχει σχεση στο οριζοντα.τα τελευταια 2 και κατι χρονια ειμαι μονη μου και δεν φαινεται να υπαρχει κατι αλλο.η ζωη μου κινειται γυρω απο τις σπουδες συνεχεια και αυτο λιγο με εχει κουρασει.αισθανομαι ενα κενο γιατι και η προηγουμενη σχεση μου ηταν πολυ δυσκολη.και συνεχως προσπαθω να αποφυγω μπερδεμενες καταστασεις(σχεσεις μιας βραδιας η παραλληλες σχεσεις).γινεται κατι απο εδω και περα?αν γινεται να απαντηθει και μεσα απο τον προοδεθτικο χαρτη ποια ειναι τα στοιχεια που μας δειχνουν γνωριμια και σχεση.ευχαριστω ναι ειμαι γεννημενη 05/11/1984 και ωρα 23 ακριβως
-
20-12-2008, 08:38 AM #2
Re: προοδευτικος χαρτης και σχεση
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-12-2008, 11:41 PM #3
Kαλησπερα!
Θα ηθελα να ερμηνευσει καποιος την παρακατω σχεση: τριγωνο του προοδευτικου μου Ηλιου με τον γενεθλιο ουρανο(στον τοξοτη στο 7) και ποσειδωνα(στον αιγοκερω στο 7)...Ηλιος στην Παρθενο στο 4...
ΕυχαριστωΜε αγάπη ανιδοτελή
Plutwnian
-
12-04-2009, 08:26 PM #4
Γεια σας θα θελα να μαθω ποια η διαφορα αναμεσα στον προοδευτικο χαρτη κ τον απλο γενεθλιο χαρτη... Τι μας δειχνει δηλαδη ο προοδευτικος??
Ευχαριστω! :-)
-
12-04-2009, 08:34 PM #5
Ο γενέθλιος είναι μια σχηματική αναπαράσταση των θέσεων που είχαν τα πλανητικά σώματα που υπολογίζει η αστρολογία κατά τη στιγμή που γεννηθήκαμε και υποδεικνύει κάποιες τάσεις που θεωρητικά θα έχει κάποιος.
Ο προοδευτικός αναπαριστά την κίνηση αυτών των σωμάτων με βάση μια υποθετική κίνηση και χρησιμοποιείται για την πρόγνωση σε σχέση με τον γενέθλιο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-04-2009, 08:57 PM #6
Αγαπητή Murocha
Ο γενέθλιος χάρτης δείχνει το υλικό από το οποίο είμαστε φτιαγμένοι και περιγράφει δυναμικές τάσεις, που αφορούν όλη μας τη ζωή.
Ο προοδευτικός, όπως και κάθε χάρτης πρόβλεψης, καταστρώνεται με σκοπό να ανιχνεύσει ποιές από αυτές τις τάσεις η τα γενέθλια δεδομένα μπορούν να ενεργοποιηθούν και να εκδηλωθούν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Πάντα γρήγορος ο Μητσάκος...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
12-04-2009, 11:59 PM #7
γεια σας! ειναι απιστευτο το ποσο λειτουργει ο προοδευτικος.
σ΄εμενα ενεργοποιησε πολυ εντονα και επωδυνα τον γενεθλιο μου.
οταν η προοδευμενη αφροδιτη μου εφτασε στις 0 ταυρου κ πανω σε γενεθλ.ηλιο μου
κ εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο κρονο μου ( 0 υδροχ.) περασα την πιο τραυματικη αισθηματικη
εμπειρια μου.
Τωρα η προοδευμενη σεληνη μου ειναι σε συνοδο με τον γενεθλ.ουρανο μου
στις 20 λεοντα και ζω πολυ εντονες ψυχολογικες καταστασεις (τις οποιες δεν
προκαλω εγω) σε οικογ.περιβαλλον
Συμπτωσεις??????
-
13-04-2009, 08:39 PM #8
Σας ευχαριστω!!
-
28-04-2009, 11:26 AM #9
γεια σας! θελω να μαθω για τις κινησεις των αναδρομων πλανητων
οταν υπολογιζουμε τον προοδευμενο.
Τις χρονιες που ειναι αναδρομοι μετραμε τις μοιρες αναποδα?
ή προχωραμε κανονικα μια μοιρα το χρονο ?
Δηλ. σε καποια χρονικα διαστηματα της ζωης μου
ο πλουτωνας ή ο ουρανος ηταν αναδρομοι.
πως θα τους υπολογισω στον προοδευμενο μου?
-
04-05-2009, 12:39 AM #10
Αν γεννήθηκες με ανάδρομο Πλούτωνα ή και κάποιον/κάποιους άλλους πλανήτες επίσης, κοιτάς μετά από πόσες μέρες από την μέρα της γέννησης σου γύρισαν σε ορθόδρομη πορεία. Εάν για παράδειγμα γεννήθηκες με ανάδρομο Ερμή και ύστερα από 15 ημέρες γύρισε ορθόδρομος, τότε στην ηλικία των 15 ετών, ο προοδευμένος σου Ερμής γίνεται ορθόδρομος επίσης. Μπορεί να αλλάζουν κάποια δεδομένα που αφορούν τα θέματα αυτού του πλανήτη, δεν αναιρεί όμως τον τρόπο που έχεις βιώσει τον "ανάδρομο" πιο εσωτερικό δηλαδή τρόπο σκέψης. Υπάρχουν προγράμματα αστρολογίας που μπορούν να υπολογίσουν τους προοδευμένους χάρτες αυτόματα. Βέβαια, για τους πολύ αργούς πλανήτες, ίσως να μην γυρίσουν ποτέ σε ορθή πορεία κατά την διάρκεια της ζωής μας, τονίζοντας την σημασία των καρμικών μαθημάτων που πρέπει να πάρουμε και να ξεπληρώσουμε σε σχέση με την φύση του πλανήτη, στα θέματα του οίκου που τοποθετείται και σε συνδιασμό με τις όψεις που σχηματίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.