- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 64
Thread: Θυμός
-
16-12-2008, 05:20 PM #11
Re: θΥΜΟΣ
Nα σας πω ..ειμαι ατομο που γεννηθηκε μες τα νευρα!!!!!Ερμη τετραγωνο με Αρη!!!!!Απλα δεν υπαρχω σας λεω!!!!:bigsmile::bigsmile:
-
16-12-2008, 05:46 PM #12
H Παρθένος είναι το ζώδιο της ακρίβειας-τάξης-καθαριότητας. Βάζοντας υψηλά standards λόγω των παραπάνω πλανητικών θέσεων γύρω από τον εαυτό του θεωρεί πως και ολόκληρη η ανθρωπότητα οφείλει να υπακούσει σε αυτά. Λόγω της γήινης ακαμψίας εκδηλώνει την διατάραξη της τελειότητας του «κόσμου» όπως ο ίδιος τον αντιλαμβάνεται με τρόπο άμεσο και καθαρτικό - ξύλο. :toung:
Ο Ζυγός έφερνε την διαλλακτικότητα στην αποδόμηση του «κόσμου» όπως την αντιλαμβανόταν αυτός ο άνθρωπος. Θεωρεί ότι _ίσως_ και οι άλλοι να έχουν δίκιο οπότε είναι άδικο να μιλήσει και να εκδηλωθεί σε καταστάσεις ήπιες και διφορούμενες. Όμως υπήρχε και το υπόλοιπο «μισό» κομμάτι που έλεγε ότι _ίσως_ να έχουν και άδικο το οποίο συσσωρευόταν σταθερά κάτω από την Πλουτώνεια επιρροή (Σκορπιός). Σε στιγμές τώρα έντονης φόρτισης που ο Ζυγός του έδειχνε ότι έχει δίκιο, αποφόρτιζε με σιγουριά και όλα τα προηγούμενα βάρη! Η λεκτική θυμική οδός μάλλον πρέπει να ερευνηθεί σε θέσεις του Ερμή.
Εδώ τα είπες όλα. Η κλιμάκωση είναι κλασική Αιγοκέρεια μέθοδος, αρχίζοντας από απλά επιχειρήματα και εξελίσσοντάς τα σε ένα στιβαρό δόμημα. Επίσης καθώς η επίθεση εξελίσσεται με αυτό τον τρόπο το άτομο έχει όλο τον χρόνο να προφυλάξει τα «νώτα» του λόγου του, εξετάζοντας και αναλύοντας τις αντιδράσεις του αντιπάλου ώστε τα δικά του όπλα να μην μπορούν να στραφούν εναντίον του. Φαντάζομαι η καλύτερη άμυνα απέναντι σε αυτό τον τρόπο είναι να καθήσεις σε μια καρέκλα και να τον κοιτάς στα μάτια ανέκφραστος!! (Είμαι κακός...! )
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-12-2008, 05:03 PM #13
Eπιφυλασομαι στο κατα ποσο ο αναδρομος αρης δεν εκδηλωνετε.Πολλες φορες ατομα με αναδρομο αρη γινοντε παρα πολυ επιθετικα ακριβως επειδη γενικα δεν μπορουν να εκδηλωθουν.Οταν ομως γινετε αυτο ,γινετε εκρικτικα,σπασμωδικα και πολλες φορες με κακια.Εχω παρατηρησει ανθρωπους με αναδρομο αρη που ασκουν βια συναισθηματικη και σωματικη πανω σε εξαρσης θυμου ακριβως επειδη η ενεργοποιηση τους ειναι "περιορισμενη" και δεν εκδηλωνετε με ανεση.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-12-2008, 07:00 PM #14
Με κακία όχι, υπερβάλλεις! Ωστόσο πιστεύω πως πράγματι ένας ανάδρομος άρης καθυστερεί στην έκφρασή του, έτσι και στο θυμό του , ίσως για να τον επεξεργαστεί καλλίτερα.
-
18-12-2008, 03:05 PM #15
Και ομως ειναι ενας αρης(απο μονος του , ειδικα σε ασχημη θεση) που μπορει να βγαλει βια και κακια ειδικα σε ατομα που μπορει να ειναι ιδιαιτερα εξαρτημενα απο εκεινον κι αυτο γιατι εχει καπως μπλοκαρισμενη δραση και συναισθηματικοτητα.
Δες το απλα,σαν φυση ο πλανητης αυτος εχει τεραστια ενεργεια και ειναι και πολεμοχαρης,αν αυτα τα στοιχεια αδυνατει να τα διοχετευσει,τοτε καποια στιγμη θα τα βγαλει και με κακια. :bigsmile:
-
19-12-2008, 12:38 AM #16
Re: Θυμός
Δε θεωρώ την κακία στοιχείο που μπορεί να ανιχνευτεί σε έναν αστρολογικό χάρτη. Η κακία είναι θέμα πολιτισμού και προσωπικής δουλειάς. Επιθετικότητα ναι, μπορώ να το καταλάβω. Κακία μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο.:bigsmile:
-
19-12-2008, 12:44 AM #17
-
19-12-2008, 01:21 AM #18
Ακόμα κι αν διαφαίνεται από ένα χάρτη, ότι το εν λόγω άτομο ότι έχει κάποια επιθετικότητα στη συμπεριφορά του, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να το χαρακτηρίσουμε ως κακό. Η κακία, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, είναι ένα σύμπλεγμα που δεν έχει δουλευτεί και βγαίνει άτεχνα ως κακία. Αυτό δεν είναι θέμα παιδείας και δουλειάς;΄;Τάσεις μ πορούμε να ανιχνεύσουμε σε ένα χάρτη, αλλά με σιγουριά να πούμε ότι αυτός ή ο άλλος έχει κακίες επειδή έχει ανάδρομό άρη ( ή και ό,τι άλλο), μου φαίνεται ολίγον τι επιφανειακό.
-
19-12-2008, 01:34 AM #19
Ακόμα κι αν διαφαίνεται από ένα χάρτη, ότι το εν λόγω άτομο ότι έχει κάποια επιθετικότητα στη συμπεριφορά του, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να το χαρακτηρίσουμε ως κακό
Νομιζω πως και εγω και η gianna, δεν χαρακτηρισαμε την επιθετικοτητα ως κακια.
αλλά με σιγουριά να πούμε ότι αυτός ή ο άλλος έχει κακίες επειδή έχει ανάδρομό άρη ( ή και ό,τι άλλο), μου φαίνεται ολίγον τι επιφανειακό.
και ουτε με σιγουρια ειπαμε οτι θα βγαλει κακιες, ειπαμε οτι μπορει να βγαλει.
Και επιπλεον η γνωμη η δικη μου ειναι οτι γενικα ενας Αρης δεν ειναι κακος, αλλα ευερεθιστος που σημαινει αλλο πραγμα.
-
19-12-2008, 01:38 AM #20
Τότε δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Ωστόσο αναφέρθηκε ότι ο ανάδρομος άρης έχει κακίες. Αυτή ήταν και η ένστασή μου.:bigsmile:Καλό βράδυ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.