s
Θυμός - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 64

Thread: Θυμός

Re: θΥΜΟΣ

Nα σας πω ..ειμαι ατομο που γεννηθηκε μες τα νευρα!!!!!Ερμη τετραγωνο με Αρη!!!!!Απλα δεν υπαρχω σας λεω!!!!:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Α) Ατομο με συνοδο Αρη/Ηλιου στην Παρθενο στον 1ο , το ατομο αυτο ηταν εξαιρετικα ευερεθιστο και πολλες φορες καναλωνε τον θυμο του μεσα απο την σωματικη βια.
    H Παρθένος είναι το ζώδιο της ακρίβειας-τάξης-καθαριότητας. Βάζοντας υψηλά standards λόγω των παραπάνω πλανητικών θέσεων γύρω από τον εαυτό του θεωρεί πως και ολόκληρη η ανθρωπότητα οφείλει να υπακούσει σε αυτά. Λόγω της γήινης ακαμψίας εκδηλώνει την διατάραξη της τελειότητας του «κόσμου» όπως ο ίδιος τον αντιλαμβάνεται με τρόπο άμεσο και καθαρτικό - ξύλο. :toung:

Β)Ατομο με Αρη στον Κριο σε τετραγωνο με Πλουτωνα στον Ζυγο , το ατομο αυτο μπορουσε να συγκρατησει τον θυμο του , τον οποιο περιοδικα τον καταπιεζε. Σε στιγμες ομως εντονης φορτισης ο θυμος του κυριολεκτικα θρυματιζε , προκαλωντας καταστροφικη μανια στο περιβαλλον με εντονη λεκτικη βια. Στην ουσια μεταμορφωνοταν σε δυναστης υπο την κυριαρχεια του θυμο του
    Ο Ζυγός έφερνε την διαλλακτικότητα στην αποδόμηση του «κόσμου» όπως την αντιλαμβανόταν αυτός ο άνθρωπος. Θεωρεί ότι _ίσως_ και οι άλλοι να έχουν δίκιο οπότε είναι άδικο να μιλήσει και να εκδηλωθεί σε καταστάσεις ήπιες και διφορούμενες. Όμως υπήρχε και το υπόλοιπο «μισό» κομμάτι που έλεγε ότι _ίσως_ να έχουν και άδικο το οποίο συσσωρευόταν σταθερά κάτω από την Πλουτώνεια επιρροή (Σκορπιός). Σε στιγμές τώρα έντονης φόρτισης που ο Ζυγός του έδειχνε ότι έχει δίκιο, αποφόρτιζε με σιγουριά και όλα τα προηγούμενα βάρη! Η λεκτική θυμική οδός μάλλον πρέπει να ερευνηθεί σε θέσεις του Ερμή.

Γ) Ατομο με Αρη στον Αιγοκερω σε αντιθεση με Ερμη στον Καρκινο στον αξονα 3ου/9ου , το ατομο αυτο ασκουσε εντονη λεκτικη βια σε τετοιο βαθμο ωστε να προκαλει συναισθηματικη φορτιση και αισθηματα ενοχης (Καρκινισια τακτικη) στο αλλο ατομο. Η εκφραση του θυμου του ηταν βαθμιαια αλλα στο απογειο του ηταν ουσιαστικα "γλωσσα η οποια τσακιζει κοκκαλα"
    Εδώ τα είπες όλα. Η κλιμάκωση είναι κλασική Αιγοκέρεια μέθοδος, αρχίζοντας από απλά επιχειρήματα και εξελίσσοντάς τα σε ένα στιβαρό δόμημα. Επίσης καθώς η επίθεση εξελίσσεται με αυτό τον τρόπο το άτομο έχει όλο τον χρόνο να προφυλάξει τα «νώτα» του λόγου του, εξετάζοντας και αναλύοντας τις αντιδράσεις του αντιπάλου ώστε τα δικά του όπλα να μην μπορούν να στραφούν εναντίον του. Φαντάζομαι η καλύτερη άμυνα απέναντι σε αυτό τον τρόπο είναι να καθήσεις σε μια καρέκλα και να τον κοιτάς στα μάτια ανέκφραστος!! (Είμαι κακός...! )

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Γιάννα

Βεβαια να μην ξεχναμε και την κινηση του μιας και ενας αναδρομος Αρης θα δωσει ενα ατομο το οποιο δεν θα εκφρασει τον θυμο του απο οτι ενας ορθροδρομος η στασιμος Αρης.

με εκτιμηση
    Cancerian
    Eπιφυλασομαι στο κατα ποσο ο αναδρομος αρης δεν εκδηλωνετε.Πολλες φορες ατομα με αναδρομο αρη γινοντε παρα πολυ επιθετικα ακριβως επειδη γενικα δεν μπορουν να εκδηλωθουν.Οταν ομως γινετε αυτο ,γινετε εκρικτικα,σπασμωδικα και πολλες φορες με κακια.Εχω παρατηρησει ανθρωπους με αναδρομο αρη που ασκουν βια συναισθηματικη και σωματικη πανω σε εξαρσης θυμου ακριβως επειδη η ενεργοποιηση τους ειναι "περιορισμενη" και δεν εκδηλωνετε με ανεση.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    κατερινα

Με κακία όχι, υπερβάλλεις! Ωστόσο πιστεύω πως πράγματι ένας ανάδρομος άρης καθυστερεί στην έκφρασή του, έτσι και στο θυμό του , ίσως για να τον επεξεργαστεί καλλίτερα.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Με κακία όχι, υπερβάλλεις! Ωστόσο πιστεύω πως πράγματι ένας ανάδρομος άρης καθυστερεί στην έκφρασή του, έτσι και στο θυμό του , ίσως για να τον επεξεργαστεί καλλίτερα.
    Και ομως ειναι ενας αρης(απο μονος του , ειδικα σε ασχημη θεση) που μπορει να βγαλει βια και κακια ειδικα σε ατομα που μπορει να ειναι ιδιαιτερα εξαρτημενα απο εκεινον κι αυτο γιατι εχει καπως μπλοκαρισμενη δραση και συναισθηματικοτητα.
    Δες το απλα,σαν φυση ο πλανητης αυτος εχει τεραστια ενεργεια και ειναι και πολεμοχαρης,αν αυτα τα στοιχεια αδυνατει να τα διοχετευσει,τοτε καποια στιγμη θα τα βγαλει και με κακια. :bigsmile:

Όνομα:
    κατερινα

Re: Θυμός

Δε θεωρώ την κακία στοιχείο που μπορεί να ανιχνευτεί σε έναν αστρολογικό χάρτη. Η κακία είναι θέμα πολιτισμού και προσωπικής δουλειάς. Επιθετικότητα ναι, μπορώ να το καταλάβω. Κακία μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο.:bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Δε θεωρώ την κακία στοιχείο που μπορεί να ανιχνευτεί σε έναν αστρολογικό χάρτη. Η κακία είναι θέμα πολιτισμού και προσωπικής δουλειάς. Επιθετικότητα ναι, μπορώ να το καταλάβω. Κακία μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο.:bigsmile:
    Η κακια ειναι θεμα πολιτισμου, προσωπικης δουλειας αλλα και οχι μονο.
    Εχω ομως καποιες αποριες σε αυτα που λες, γιατι πιστευεις οτι δεν μπορει να ανιχνευτει σε εναν χαρτη? και επιπλεον υπαρχουν μονο επιθετικα ατομα και οχι και ατομα με κακιες?

Όνομα:
    κατερινα

Ακόμα κι αν διαφαίνεται από ένα χάρτη, ότι το εν λόγω άτομο ότι έχει κάποια επιθετικότητα στη συμπεριφορά του, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να το χαρακτηρίσουμε ως κακό. Η κακία, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, είναι ένα σύμπλεγμα που δεν έχει δουλευτεί και βγαίνει άτεχνα ως κακία. Αυτό δεν είναι θέμα παιδείας και δουλειάς;΄;Τάσεις μ πορούμε να ανιχνεύσουμε σε ένα χάρτη, αλλά με σιγουριά να πούμε ότι αυτός ή ο άλλος έχει κακίες επειδή έχει ανάδρομό άρη ( ή και ό,τι άλλο), μου φαίνεται ολίγον τι επιφανειακό.

Όνομα:
    Τίνα

Ακόμα κι αν διαφαίνεται από ένα χάρτη, ότι το εν λόγω άτομο ότι έχει κάποια επιθετικότητα στη συμπεριφορά του, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να το χαρακτηρίσουμε ως κακό

Νομιζω πως και εγω και η gianna, δεν χαρακτηρισαμε την επιθετικοτητα ως κακια.

αλλά με σιγουριά να πούμε ότι αυτός ή ο άλλος έχει κακίες επειδή έχει ανάδρομό άρη ( ή και ό,τι άλλο), μου φαίνεται ολίγον τι επιφανειακό.

και ουτε με σιγουρια ειπαμε οτι θα βγαλει κακιες, ειπαμε οτι μπορει να βγαλει.
    Και επιπλεον η γνωμη η δικη μου ειναι οτι γενικα ενας Αρης δεν ειναι κακος, αλλα ευερεθιστος που σημαινει αλλο πραγμα.

Όνομα:
    κατερινα

Τότε δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας. Ωστόσο αναφέρθηκε ότι ο ανάδρομος άρης έχει κακίες. Αυτή ήταν και η ένστασή μου.:bigsmile:Καλό βράδυ.

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)