s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 22 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 215
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:
    Εγω έχω ακμή 5ου στους Ιχθύς (μέσα έχω Αφροδίτη, Ερμή και Χείρωνα) και ακμή 7ου στον Κριο (με αρη και σελήνη στον Ταύρο). Τι μπορεί να δηλώνουν αυτά?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπημενη μου Αφροδιτη,με ακμη του 5 στους ιχθυς και Αφροδιτη μεσα δεν μπορει να μην εχεις γουστο καλαισθησια και ταλεντα, ο ποσειδωνας φερνει τις εξιδανικευσεις αλλα και τις απογοητευσεις του στα θεματα του οικου.Αγαπη για τα παιδια,αρκετες συζητησεις με παιδια ο Χειρωνας τωρα δειχνει οτι μπορει να εχεις πληγωθει αρκετα σαν παιδι και μεσω τον δικων σου παιδιων ισως γιατρευτεις(Διαβασε το αναλογο αρθρο, γιατι ο Χειρωνας ειναι μεγαλο κεφαλαιο)Η ακμη του 7 στπν Κριο μπορει να φερει ενα γρηγορο γαμο με αρκετες εντασεις και διαμαχες που ομως πιθανον να διαρκουν λιγο λογω Κριου. Ο Αρης και η Σεληνη ειναι στον 7 η 8 οικο; :unsure:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by elpiniki View Post
    Καλησπέρα Έρση μου!!!:bigsmile:
    Είσαι πολύ σαφής...:bigsmile::bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά
    Τώρα που σε βρήκα ....:bigsmile: θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και για την κόρη μου....
    Η ακμή του 7ου οίκου της είναι στον Κριό (22ο). Οι οίκος, αυτός περιέχει τον κλήρο της τυχης.
    Η ακμή του 5ου είναι στον Υδροχόο (28ο) και περιέχει τη σελήνη. Τι σημαίνει αυτό Ερση μου; Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, γεννήθηκε στις 02-09-1993 στις 10.37.
    Ευχαριστώ πολύ....

Ελπινικη σε ευχαριστω καταρχην για τα καλα σου λογιαοσο αναφορα την μικρη σου να σου πω οτι λιγο πολυ στις τελευταιες δημοσιευσεις τα στοιχεια που δινεις εχουν αναλυθει,να προσθεσω μονο οτι θα ειναι λιγο εκκρηκτικη και ανεξαρτητη στις σχεσεις της με αποτελεσμα να δημιουργουνται εντασεις συχνα πυκνα :blink:

Ωχ.....:bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!
    Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
    Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου

Όνομα:
    Τίνα

[QUOTE=elpiniki;73295]Ωχ.....:bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!
    Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
    Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου:love
    [Kαλο βραδυ και σε εσενα και καλη εβδομαδα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

5. Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Αγαπημενη μου Αφροδιτη,με ακμη του 5 στους ιχθυς και Αφροδιτη μεσα δεν μπορει να μην εχεις γουστο καλαισθησια και ταλεντα, ο ποσειδωνας φερνει τις εξιδανικευσεις αλλα και τις απογοητευσεις του στα θεματα του οικου.Αγαπη για τα παιδια,αρκετες συζητησεις με παιδια ο Χειρωνας τωρα δειχνει οτι μπορει να εχεις πληγωθει αρκετα σαν παιδι και μεσω τον δικων σου παιδιων ισως γιατρευτεις(Διαβασε το αναλογο αρθρο, γιατι ο Χειρωνας ειναι μεγαλο κεφαλαιο)Η ακμη του 7 στπν Κριο μπορει να φερει ενα γρηγορο γαμο με αρκετες εντασεις και διαμαχες που ομως πιθανον να διαρκουν λιγο λογω Κριου. Ο Αρης και η Σεληνη ειναι στον 7 η 8 οικο; :unsure:
    Eρση μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ. :bigsmile:
    Σελήνη και Αρης στον 7ο στον Ταύρο. Απλά η ακμή του 7ου είναι στις τελευταίες μοίρες του Κριού.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Eρση μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ. :bigsmile:
    Σελήνη και Αρης στον 7ο στον Ταύρο. Απλά η ακμή του 7ου είναι στις τελευταίες μοίρες του Κριού.
    Καλημερα Αφροδιτουλα μου μια Σεληνη στον 7 οικο μας δινει, γαμο απο συναισθημα,συναισθημα που μεταβαλλεται ευκολα, γι αυτο λεμε οτι μπορει να φερει ασταθεια στις σχεσεις και τις συνεργασιες και επισης αρκετη εξαρτηση απο τους αλλους.Ο Αρης τωρα δεν ειναι και στην καλυτερη του θεση αφου ειναι υποχρεωμενος να συνυπαρχει και να εναρμονιζεται με αλλους, με αποτελεσμα να δημιουργει εντασεις και καυγαδακια αλλα και εντονη δραστηριοποιηση για τα θεματα του γαμου η και των συνεργασιων.

7. Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Είσαι καταπληκτική!! στα περισσότερα έπεσες μέσα :bigsmile:
    Σ' ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα!
    Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 5ο και 7ο οίκο μου. Έχω γεννηθεί 11/12/1978 14:35 στην Αθήνα. Στον 5ο έχω τον κρόνο. Στον 7ο έχω την αφροδίτη και τον ουρανό. Ακόμα η αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον κρόνο και σε σύνοδο με τον ουρανό. Εχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη και τι οι όψεις που σχηματίζονται, αλλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω λόγω απειρίας. Καμία βοήθεια?
    Ευχαριστώ!!!

Quote Originally Posted by btr View Post
    Καλησπέρα!
    Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 5ο και 7ο οίκο μου. Έχω γεννηθεί 11/12/1978 14:35 στην Αθήνα. Στον 5ο έχω τον κρόνο. Στον 7ο έχω την αφροδίτη και τον ουρανό. Ακόμα η αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον κρόνο και σε σύνοδο με τον ουρανό. Εχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη και τι οι όψεις που σχηματίζονται, αλλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω λόγω απειρίας. Καμία βοήθεια?
    Ευχαριστώ!!!

Το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο οίκο δείχνει πως το άτομο αφοσιώνεται στην πραγματική και βαθειά αγάπη, αλλά αν δει ότι κάτι δεν πάει καλά, υψώνει αυτομάτως τείχη.
    Από την αλλη η Αφροδίτη στον 7ο οίκο ενδιαφέρεται για την αρμονία και ισορροπία στις κοινωνικές της σχέσεις. Μπορεί κάλλιστα να υποδηλώσει εναν πετυχημένο γάμο. Το άτομο είναι συνεργάσιμο και με καλή κρίση.
    Ο Ουρανός στον 7ο οίκο φανερώνει πως το άτομο έχει αλτρουϊστικά στοιχεία. Ενδιαφέρεται και επιδιώκει την εξέλιξη της κοινωνίας ως συνόλου και γι'αυτο αρέσκεται να ερευνά πρωτότυπες ιδέες. Είναι λίγο εκκεντρικό στις σχέσεις του αλλά διδάσκεται από τα παθήματα του.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φανερώνει μια συγκρατημένη, προσεκτική τρυφερότητα. Υποδηλώνει συχνά άτομα που αν και είναι στοργικά δεν το εξωτερικεύουν, αλλά είναι ταυτόχρονα υπεύθυνα και αφοσιωμένα.
    Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, μαγνητίζει αλλά αποζητά την συναισθηματική του ανεξαρτησία.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως.:bigsmile:

Γεια σας κι από μένα!Εγώ έχω ένα γεμάτο 5ο οίκο και έναν άδειο 7ο!'Εχω γεννηθεί στις 13-2-1981,στην Αθήνα,στις 20.48.Ο πέμπτος με ακμή στις 2.03 του Υδροχόου περιλαμβάνει Αφροδίτη,Ήλιο και Ερμή(ακριβή σύνοδο με ακμή 6ου οίκου).Ο 7ος έχει ακμή στις 29.35 των Ιχθύων.Όμως ο vertex βρίσκεται στις 28.48 των Ιχθύων.Ισχύει λοιπόν οτι ο vertex βρίσκεται στον 7ο?Κι αν ναι,μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν όλα αυτά σε συνδυασμό?Σας παραθέτω και τις όψεις:
    Αφροδίτη τρίγωνο με Δία και Κρόνο,τετράγωνο με Χείρωνα,αντίθεση με Β.δεσμό και 72 με Ουρανό
    Ήλιος τρίγωνο Σελήνη,σύνοδο Ερμής,τετράγωνο Ουρανός,εξάγωνο Ποσειδώνας,τρίγωνο Πλούτωνας,χιαστί Ωροσκόπος,τρίγωνο MC
    Βέρτεξ αντίθεση Ωροσκόπος,τρίγωνο Ουρανός,τετράγωνο Σελήνη,Ποσειδώνας,MC
    Ερμής σύνοδο Ήλιος και ¶ρης,τετράγωνο Ουρανός και Κλήρο τύχης,τρίγωνο Λίλιθ,χιαστί ωροσκόπος,τρίγωνο MC,εξάγωνο Ποσειδώνας
    Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνα,εξάγωνο Ήλιο,τετράγωνο Ωροσκόπο,αντίθεση Σελήνη και MC
    Ουρανός τετράγωνο Ήλιος,Ερμής και ¶ρης,εξάγωνο ωροσκόπος,χιαστί MC
    Χαμός γίνεται,πού να βγάλω άκρη!Συγνώμη αν σας κούρασα με την έκθεσή μου!

Page 10 of 22 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)