- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
30-11-2008, 07:42 PM #91
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Αγαπημενη μου Αφροδιτη,με ακμη του 5 στους ιχθυς και Αφροδιτη μεσα δεν μπορει να μην εχεις γουστο καλαισθησια και ταλεντα, ο ποσειδωνας φερνει τις εξιδανικευσεις αλλα και τις απογοητευσεις του στα θεματα του οικου.Αγαπη για τα παιδια,αρκετες συζητησεις με παιδια ο Χειρωνας τωρα δειχνει οτι μπορει να εχεις πληγωθει αρκετα σαν παιδι και μεσω τον δικων σου παιδιων ισως γιατρευτεις(Διαβασε το αναλογο αρθρο, γιατι ο Χειρωνας ειναι μεγαλο κεφαλαιο)Η ακμη του 7 στπν Κριο μπορει να φερει ενα γρηγορο γαμο με αρκετες εντασεις και διαμαχες που ομως πιθανον να διαρκουν λιγο λογω Κριου. Ο Αρης και η Σεληνη ειναι στον 7 η 8 οικο; :unsure:
-
30-11-2008, 07:59 PM #92
Ελπινικη σε ευχαριστω καταρχην για τα καλα σου λογιαοσο αναφορα την μικρη σου να σου πω οτι λιγο πολυ στις τελευταιες δημοσιευσεις τα στοιχεια που δινεις εχουν αναλυθει,να προσθεσω μονο οτι θα ειναι λιγο εκκρηκτικη και ανεξαρτητη στις σχεσεις της με αποτελεσμα να δημιουργουνται εντασεις συχνα πυκνα :blink:
-
30-11-2008, 09:11 PM #93
Ωχ.....:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!
Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου
-
30-11-2008, 09:37 PM #94
[QUOTE=elpiniki;73295]Ωχ.....:bigsmile:
Σ΄ευχαριστώ και πάλι Ερση μου!!!
Δεν θα σε κουράσω άλλο..:bigsmile:
Καλό βράδυ. Καλή εβδομάδα και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου:love
[Kαλο βραδυ και σε εσενα και καλη εβδομαδα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
01-12-2008, 12:12 PM #95
-
01-12-2008, 12:31 PM #96
Καλημερα Αφροδιτουλα μου μια Σεληνη στον 7 οικο μας δινει, γαμο απο συναισθημα,συναισθημα που μεταβαλλεται ευκολα, γι αυτο λεμε οτι μπορει να φερει ασταθεια στις σχεσεις και τις συνεργασιες και επισης αρκετη εξαρτηση απο τους αλλους.Ο Αρης τωρα δεν ειναι και στην καλυτερη του θεση αφου ειναι υποχρεωμενος να συνυπαρχει και να εναρμονιζεται με αλλους, με αποτελεσμα να δημιουργει εντασεις και καυγαδακια αλλα και εντονη δραστηριοποιηση για τα θεματα του γαμου η και των συνεργασιων.
-
01-12-2008, 12:34 PM #97
Είσαι καταπληκτική!! στα περισσότερα έπεσες μέσα :bigsmile:
Σ' ευχαριστώ πολύ
-
01-12-2008, 08:34 PM #98
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ για τον 5ο και 7ο οίκο μου. Έχω γεννηθεί 11/12/1978 14:35 στην Αθήνα. Στον 5ο έχω τον κρόνο. Στον 7ο έχω την αφροδίτη και τον ουρανό. Ακόμα η αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον κρόνο και σε σύνοδο με τον ουρανό. Εχω διαβάσει σε σχετικά άρθρα τι σημαίνει η θέση του κάθε πλανήτη και τι οι όψεις που σχηματίζονται, αλλά δεν μπορώ να τα συνδυάσω λόγω απειρίας. Καμία βοήθεια?
Ευχαριστώ!!!
-
02-12-2008, 01:26 AM #99
Το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο οίκο δείχνει πως το άτομο αφοσιώνεται στην πραγματική και βαθειά αγάπη, αλλά αν δει ότι κάτι δεν πάει καλά, υψώνει αυτομάτως τείχη.
Από την αλλη η Αφροδίτη στον 7ο οίκο ενδιαφέρεται για την αρμονία και ισορροπία στις κοινωνικές της σχέσεις. Μπορεί κάλλιστα να υποδηλώσει εναν πετυχημένο γάμο. Το άτομο είναι συνεργάσιμο και με καλή κρίση.
Ο Ουρανός στον 7ο οίκο φανερώνει πως το άτομο έχει αλτρουϊστικά στοιχεία. Ενδιαφέρεται και επιδιώκει την εξέλιξη της κοινωνίας ως συνόλου και γι'αυτο αρέσκεται να ερευνά πρωτότυπες ιδέες. Είναι λίγο εκκεντρικό στις σχέσεις του αλλά διδάσκεται από τα παθήματα του.
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να φανερώνει μια συγκρατημένη, προσεκτική τρυφερότητα. Υποδηλώνει συχνά άτομα που αν και είναι στοργικά δεν το εξωτερικεύουν, αλλά είναι ταυτόχρονα υπεύθυνα και αφοσιωμένα.
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό δείχνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, μαγνητίζει αλλά αποζητά την συναισθηματική του ανεξαρτησία.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.:bigsmile:
-
02-12-2008, 03:28 PM #100
Γεια σας κι από μένα!Εγώ έχω ένα γεμάτο 5ο οίκο και έναν άδειο 7ο!'Εχω γεννηθεί στις 13-2-1981,στην Αθήνα,στις 20.48.Ο πέμπτος με ακμή στις 2.03 του Υδροχόου περιλαμβάνει Αφροδίτη,Ήλιο και Ερμή(ακριβή σύνοδο με ακμή 6ου οίκου).Ο 7ος έχει ακμή στις 29.35 των Ιχθύων.Όμως ο vertex βρίσκεται στις 28.48 των Ιχθύων.Ισχύει λοιπόν οτι ο vertex βρίσκεται στον 7ο?Κι αν ναι,μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν όλα αυτά σε συνδυασμό?Σας παραθέτω και τις όψεις:
Αφροδίτη τρίγωνο με Δία και Κρόνο,τετράγωνο με Χείρωνα,αντίθεση με Β.δεσμό και 72 με Ουρανό
Ήλιος τρίγωνο Σελήνη,σύνοδο Ερμής,τετράγωνο Ουρανός,εξάγωνο Ποσειδώνας,τρίγωνο Πλούτωνας,χιαστί Ωροσκόπος,τρίγωνο MC
Βέρτεξ αντίθεση Ωροσκόπος,τρίγωνο Ουρανός,τετράγωνο Σελήνη,Ποσειδώνας,MC
Ερμής σύνοδο Ήλιος και ¶ρης,τετράγωνο Ουρανός και Κλήρο τύχης,τρίγωνο Λίλιθ,χιαστί ωροσκόπος,τρίγωνο MC,εξάγωνο Ποσειδώνας
Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνα,εξάγωνο Ήλιο,τετράγωνο Ωροσκόπο,αντίθεση Σελήνη και MC
Ουρανός τετράγωνο Ήλιος,Ερμής και ¶ρης,εξάγωνο ωροσκόπος,χιαστί MC
Χαμός γίνεται,πού να βγάλω άκρη!Συγνώμη αν σας κούρασα με την έκθεσή μου!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.