s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 215

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Καλημερα Έρση μου:bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου
    Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μου γράφεις, ισχύει!!!!
    Ιδιαίτερα όσον αφορά την τάση μου να εξειδανικευω και την αγάπη μου για τα παιδιά... Και για σύντροφο με διαφορά ηλικίας ( αρκετά μεγαλύτερο).
    Σχετικά με την ερωτική αστάθεια, δεν πολυκατάλαβα βρε Ερση μου... πρόκειται για δική μου αστάθεια μέσα σε μια σχέση ή για τη σχέση αυτή καθ΄ αυτή, η οποία έχει την τάση να μην είναι σταθερή; Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις τι ρωτάω...
    Και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιος τρόπος να "αποδυναμώσω" τον Ποσειδώνα :bigsmile:
    Ευχαριστώ πολύ... Καλό Σαββατοκύριακο, εύχομαι

καλησπερα σας! ειμαι καινουρια εδω..εγω εχω στο 5ο τον ουρανο κ τον βορειο δεσμο κ βερτεξ κ η ακμη του ειναι στο σκορπιο..στον 7ο δεν εχω κανενα πλανητη κ η ακμη του ειναι στον αιγοκερο..
    μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει αυτο?..ευχαριστω πολυ

ωχ μανουλα μου απο που να αρχισω; Ειμαι υδροχοος ειναι αιγοκερως.. εχω σεληνη στον αιγοκερω εχει σεληνη στον υδροχοο εχουμε μεσουρανημα στον κριο και κοινο βερτεξ στον τοξοτη (παρεπιπτοντως τι ειναι ο βερτεξ εχω 7ο οικο στον υδροχοο με ερμη στον αιγοκερω εχει 7ο οικο στον υδροχοο κενο. Τι γινεται εδω;;; και αν γινεται γιατι τετοια αποχη απο το συναισθημα ;εχει αρχισει και μου χυμαει.. ( ασχημα :unsure: ) εχουμε και 2 παιδια..εχω παθει μια παρακρουση..

Τι μου εχει συμβει; κανα πορισμα μια βοηθεια;;; :embarrest

Quote Originally Posted by Αρσινόη View Post
    ωχ μανουλα μου απο που να αρχισω; Ειμαι υδροχοος ειναι αιγοκερως.. εχω σεληνη στον αιγοκερω εχει σεληνη στον υδροχοο εχουμε μεσουρανημα στον κριο και κοινο βερτεξ στον τοξοτη (παρεπιπτοντως τι ειναι ο βερτεξ εχω 7ο οικο στον υδροχοο με ερμη στον αιγοκερω εχει 7ο οικο στον υδροχοο κενο. Τι γινεται εδω;;; και αν γινεται γιατι τετοια αποχη απο το συναισθημα ;εχει αρχισει και μου χυμαει.. ( ασχημα :unsure: ) εχουμε και 2 παιδια..εχω παθει μια παρακρουση..

Τι μου εχει συμβει; κανα πορισμα μια βοηθεια;;; :embarrest
    Δες αυτά για να καταλάβεις το Vertex/Κορυφή. Εξαιρετικά κείμενα και απόλυτα κατανοητά.

Vertex - Όταν πρέπει ...να προσέχεις τι εύχεσαι

Η Κορυφή (Vertex) στον αστρολογικό χάρτη

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by elpiniki View Post
    Καλημερα Έρση μου:bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου
    Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που μου γράφεις, ισχύει!!!!
    Ιδιαίτερα όσον αφορά την τάση μου να εξειδανικευω και την αγάπη μου για τα παιδιά... Και για σύντροφο με διαφορά ηλικίας ( αρκετά μεγαλύτερο).
    Σχετικά με την ερωτική αστάθεια, δεν πολυκατάλαβα βρε Ερση μου... πρόκειται για δική μου αστάθεια μέσα σε μια σχέση ή για τη σχέση αυτή καθ΄ αυτή, η οποία έχει την τάση να μην είναι σταθερή; Δεν ξέρω αν σου δίνω να καταλάβεις τι ρωτάω...
    Και κάτι άλλο... Υπάρχει κάποιος τρόπος να "αποδυναμώσω" τον Ποσειδώνα :bigsmile:
    Ευχαριστώ πολύ... Καλό Σαββατοκύριακο, εύχομαι
    Ελπινικη μου,ειτε εχεις εσυ ασταθεια συναισθηματικη ,ειτε εχει ο συντροφος το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,γενικα σε οποιον οικο βρισκεται η Σεληνη επειδη ειναι πολυ γρηγορος πλανητης φερνει γρηγορες εναλαγες,οσο για τον Ποσειδωνα,αυτα που ειναι να φερει ,οπως και ολοι οι πλανητες, θα τα φερει,το θεμα ειναι πως ανταπερχεται ο καθενας μας σε οτι ερχεται,αυτο ομως που μπορεις να κανεις,ειναι να ειναι ασχολεισαι πιο πολυ με καλλιτεχνικα ταλεντα που ενδεχομενως μπορει να εχεις ωστε να σπαταλας πολλη ενεργεια σε αυτα τα θεματα.

μπορει καποιος να μου απαντησει και εμενα please?

Quote Originally Posted by camelblue View Post
    καλησπερα σας! ειμαι καινουρια εδω..εγω εχω στο 5ο τον ουρανο κ τον βορειο δεσμο κ βερτεξ κ η ακμη του ειναι στο σκορπιο..στον 7ο δεν εχω κανενα πλανητη κ η ακμη του ειναι στον αιγοκερο..
    Διαβασε και εσύ τα δύο κειμενα που ειπα και στην Αρσινόη, προκειμένου να καταλάβεις κάποια πράγματα για το βερτεξ στον 5ο οίκο σου. Σιγά σιγά, οκ?:bigsmile:

8. Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:
    Εγω έχω ακμή 5ου στους Ιχθύς (μέσα έχω Αφροδίτη, Ερμή και Χείρωνα) και ακμή 7ου στον Κριο (με αρη και σελήνη στον Ταύρο). Τι μπορεί να δηλώνουν αυτά?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα Έρση μου!!!:bigsmile:
    Είσαι πολύ σαφής...:bigsmile::bigsmile:
    Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είσαι καλά
    Τώρα που σε βρήκα ....:bigsmile: θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και για την κόρη μου....
    Η ακμή του 7ου οίκου της είναι στον Κριό (22ο). Οι οίκος, αυτός περιέχει τον κλήρο της τυχης.
    Η ακμή του 5ου είναι στον Υδροχόο (28ο) και περιέχει τη σελήνη. Τι σημαίνει αυτό Ερση μου; Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, γεννήθηκε στις 02-09-1993 στις 10.37.
    Ευχαριστώ πολύ....

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by camelblue View Post

Ενας ουρανος μεσα στον 5 οικο συνηθως δινει ελευθερες εκκεντρικες σχεσεις που μπορει να αρχιζουν και να τελειωνουν καπως παραδοξα.Σε σχεση με τα παιδια,δινει εξυπνα και καπως ιδιορρυθμα παιδια ενω ο ΒΔ. σε προτρεπει να αποκτησεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να τονωσεις το εγω σου μεσω της δημιουργιας.Η ακμη του 7 στον Αιγοκερο νομιζω πως εχει αναλυθει σε παραπανω δημοσιευσεις

ΥΓ .πιστευω πως οσο περισσοτερο ελευθερια εχεις μεσα στην σχεση και δεν προσπαθεις να την βαζεις σε καλουπια τοσο πιο πολυ θα σε καλυπτει.

Page 9 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 41 users browsing this thread. (0 members and 41 guests)