s
Σχέση Σελήνης-Λίλιθ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Σχέση Σελήνης-Λίλιθ

Στην Μαυρη Σεληνη δινουμε ανοχη και αν ναι ποση? Χιαστι με Αφροδιτη την κοιταμε και τι μπορει να σημαινει?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Έρση

Η ανοχή της Μαύρης Σελήνης είναι γύρω στις 3 μοίρες. Εξαρτάται από το αν είναι αποχωρίζουσα ή σχηματίζουσα όψη και με ποιο σώμα συνδέεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη χιαστί δεν έχει τόση ανοχή, πάει στις 2 μοίρες συνήθως και στην περίπτωση που ενδιαφέρει εσάς, είναι μία υπόγεια συναισθηματική κρίση, που μπορεί να διαβρώνει ή να αλλάζει το τοπίο των συναισθημάτων σταδιακά.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή Έρση

Η ανοχή της Μαύρης Σελήνης είναι γύρω στις 3 μοίρες. Εξαρτάται από το αν είναι αποχωρίζουσα ή σχηματίζουσα όψη και με ποιο σώμα συνδέεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη χιαστί δεν έχει τόση ανοχή, πάει στις 2 μοίρες συνήθως και στην περίπτωση που ενδιαφέρει εσάς, είναι μία υπόγεια συναισθηματική κρίση, που μπορεί να διαβρώνει ή να αλλάζει το τοπίο των συναισθημάτων σταδιακά.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Η οψη δεν ειναι αποχωριζουσα και εχει μια μοιρα ανοχη.Σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Γειά σας,

Η λίλιθ μου βρίσκετε στον Δίδυμο... θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό ... είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο... και μεσουράνημα Ιχθείς και Β. Δεσμό στον Ζυγό..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατερίνα

paidia kalhmera, pou mporw na grapsw kai egw mia erwthsh mou, kai epishs exete kapoia bibliografia h kanena link kalo gia xekinhma?

Quote Originally Posted by ;72429
    Γειά σας,

Η λίλιθ μου βρίσκετε στον Δίδυμο... θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό ... είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο... και μεσουράνημα Ιχθείς και Β. Δεσμό στον Ζυγό..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατερίνα
    Γεια σου kioannidi :bigsmile:
    Για αρχή, διάβασε το άρθρο της κ. Μεντάκη που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EB%E9%E8.html
    αλλά να ξέρεις ότι η ερμηνεία που δίνεται είναι πολύ συνοπτική, μόνο για να πάρεις μια ιδέα. Για την πλήρη κατανόηση της Λίλιθ σου θα πρέπει να εξετάσεις πέρα από τη θέση της σε ζώδιο και τη θέση της σε οίκο αλλά και τις όψεις που κάνει, αν κάνει, με τους άλλους γενέθλιους πλανήτες σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας.Μπορει καποιος να μου απαντησει τι σημαινει οτι εχω σχεδον ακριβη συνοδο Λιλιθ με Δια στο γενεθλιο?(λιγοτερο απο 1 μοιρα αποσταση)Στις τελευταιες μοιρες του 12ου.Και μετα απο 3 μοιρες ειναι ο 1ος μου οικος(αν αυτο εχει σημασια στον Ταυρο)
    Ευχαριστω!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)