- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
25-11-2008, 10:39 AM #71
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Καλημερα,καταρχην να πουμε οτι οι τασεις του γαμου μας δεν φαινονται απο τον 5 οικο αλλα απο τον 7,ο 5 οικος σχετιζεται με την ερωτικη μας εκφραση,με τα φλερτ μας,με καλλιτεχνικες τασεις που μπορει να εχουμε,με την δημιουργικοτητα μας και κατ επεκταση με τα παιδια αφου ειναι και το μεγαλυτερο δημιουργημα μας.Το οτι η ακμη του 5 ειναι ειναι στους διδυμους και η σεληνη μεσα μπορει να δειχνει οτι εισαι ιδαιτερα ευαισθητη σε σχεση με τα παιδια,οτι μεσα απο τα φλερτ θελεις να εκφρασεις τον ψυχισμο σου,οτι εισαι αρκετα επικοινωνιακη οταν φλερταρεις η οταν σε φλερταρουν και μπορει να σου τυχαινουν συντροφοι που μπορει να εχουν διπλη σχεση αφου ειναι γνωστο οτι ο διδυμος ςιναι διπλο ζωδιο.Ηακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα,παρα πολλα πραγματα μπορει να δειχνει μια ακμη και το που παει αλλα για ολοκληρωμενη εικονα σιγουρα χρειαζονται και αλλα.
-
25-11-2008, 11:51 AM #72
καλήμερα Έρση, επειδη και εγώ έχω τον 7ο οικό στον καρκίνο και δεν έχω κανενα πλανητη εκει μόνο τη λιλιθ(οπώσ μπορεισ να δεισ σε προηγούμενη δημοσίευση μου) ακόμη και εμένα είναι η σελήνη μου βρισκεται στον 5ο οικο στον ταυρο. Αυτό σημαινει κατι ανάλογο με αυτο που γραφείσ στην deirdre ότι:"Η ακμη του 7 στον καρκινο δειχνει οτι μπορει να υπαρχει καποια ασταθεια μεσα στον γαμο κυριως συναισθηματικη,το οτι παει στον 5 μπορει να δειχνει γαμο απο ερωτα.";
-
25-11-2008, 12:51 PM #73
Kαλημερα,η καθε ακμη δειχνει παρα πολλα,ενα απο ολα ειναι και αυτο που ανεφερα,ενα αλλο που μπορει να δειχνει ειναι μια εξαρτηση μεσα στον γαμο και ΄απο τα δυο ατομα, του 7 στον 5 επισης, πολλα πραγματα,σε σενα τωρα επειδη η σεληνη ειναι στον ταυρο δειχνει και σταθερα συναισθηματα ,επισης του 7 στον 5 οικο μπορει να δειχνει οτι ερχεται γαμος λογω εγκυμοσυνης και ακριβως επειδη υπαρχουν πολλες ερμηνειες κανεις δεν μπορει να πει τι ακριβως θα συμβει.Υποθεσεις κανουμε απο τις αναλυσεις του κυβερνητη και τον οικο που πηγαινει.Αυτα που ανεφερα ειναι καποια απο τα πολλα που μπορει να δειχνουν τα συγκεκριμενα στοιχεια που δωσατε Ερμηνειες πολλες,το τι θα συμβει στην καθεμια σας κανεις ομως δεν το ξερει.:bigsmile:
-
25-11-2008, 03:53 PM #74
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Να σε ρωτήσω ακόμα κάτι αν μπορεισ να με βοηθήσεις γιατι παρόλο που εχώ διαβασει καποια αρθρά δυσκολευομαι πολυ στο συνδυασμό. Τι δειχνούν οι εξής όψεις που κανει η σελήνη μου σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω κάποιο πλανητη στον 7ο οίκο;
Οι όψεισ είναι οι έξησ:
Σελήνη αντίθεση Aφροδίτη 3.41
Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας 2.59
Σελήνη αντίθέση Μεσουράνημα 6.59
-
25-11-2008, 06:07 PM #75
Καλησπέρα!
Εχω 5ο οίκο στον καρκίνο και εκεί έχω και Αρη. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? με δύσκολο επίσης 7ο στην Παρθένο και με 12ο οίκο στον Υδροχόο, υπάρχει φως στο τούνελ? ευχαριστώ
-
26-11-2008, 02:01 AM #76
Συνηθως μια αντιθεση Σεληνης με Αφροδιτη δειχνει οτι το ατομο δεν μπορει να εναρμονισει το συναισθημα του και τον ψυχισμο του σε σχεση με τον τροπο που μοιραζεται τον εαυτο και τον τροπο που αγαπα και αυτο γιατι οι πλανητες βρισκονται σε διαμετρικα αντιθετες θεσεις και φυσεις.Η Σεληνη με τον Πλουτωνα δειχνει ενα ατομο που προσπαθει να ελεγχει τους αλλους και συνηθως εχει εντονα στοιχεια,ζηλειας,κτητικοτη τας και εμμονης.Η Σεληνη με το MC μας δειχνει ενα ατομο,που λογω ασταθειας συναισθηματικης ισως να δημιουργει προβληματα στην εργασια του
-
26-11-2008, 10:50 AM #77
Ευχαριστώ ήσουν αρκέτα κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!
-
26-11-2008, 10:53 AM #78
Ευχαριστώ Έρση ησου αρκετά κατατοπιστική! Εύχομαι να τα ξαναπούμε!!!
-
28-11-2008, 10:57 PM #79
Καλησπέρα σε όλους!:bigsmile:
Έρση μου, χρειάζομαι κι εγώ τα "φώτα σου"!!!
Ο 7ος οίκος μου είναι κενός, αλλά η ακμή του είναι στον αιγόκερω (14ο, 26' 10'') Δεν ξέρω αν το αποδίδω σωστά...
Ο 5ος οίκος μου είναι "φουλ". Έχω Αφροδίτη, Σελήνη, ¶ρη Ποσειδώνα και Βερτεξ. Η ακμή του είναι στον Σκορπιό (00, 24' 02'').
Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις?
Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Ευχαριστώ πολύ, όποιον απαντήσει !!!
-
29-11-2008, 01:45 AM #80
Καλησπερα Ελπινικη,η ακμη του 7 στον αιγοκερω μας δειχνει οτι εισαι ατομο που παιρνει πολυ σοβαρα το θεμα γαμος και σχεσεις,ειναι μια δυσκολη θεση για την ακμη του 7 γιατι μας προδιαθετει για ενα γαμο με δυσκολιες που δειχνει διαρκως να δοκιμαζεται.Καλο ειναι οσοι επηρρεαζονται απο Κρονο στον 7 να παντρευονται μετα τα 28 με 30 για να εχουν την ωριμοτητα να αντιμετωπιζουν τις δοκιμασιες του Κρονου.Η ακμη εκει επισης μπορει να δωσει σχεσεις με ατομα που εχουμε αρκετη διαφορα ηλικιας,συντροφο ισως καταπιεστικο που ομως ειναι αξιοπιστος και στις κρισιμες στιγμες μπορουμε να βασιστουμε επανω του,ακομα κι αν ειμαστε σε αποσταση κυριολεκτικη η μεταφορικη. Η Σεληνη στον 5 οικο δειχνει μεγαλη γονιμοτητα στις γυναικες , ενω στα ερωτικα μπορει να εχουμε ασταθεια,με την Αφροδιτη εκει εχεις μεγαλη αγαπη για τα παιδια και απο τον ερωτικο συντροφο ζητας την αρμονια και την ισορροπια, επισης καλη θεση για καλλιτεχνες.Ο Αρης εκει δηλωνει δυναμικους συντροφους,ερωτικους που συνεχως μπορει να σε ανταγωνιζονται και να ξεσπουν καπως εντονα,Με τον Ποσειδωνα τωρα, να ξερεις οτι οσο θα εξιδανικευεις τον ερωτα αλλο τοσο εκεινος θα σε απογοητευει,επισης ειναι Πλανητης που δειχνει καλλιτεχνικα ταλεντα και που θελει προσοχη στις εγκυμοσυνες για να αποφυγουμε τον κινδυνο αποβολων.Το vertex στον 5 οικο μας δειχνει οτι εχεις ταση να ζεις μοιραιες καταστασεις
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.