- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
07-03-2008, 11:59 AM #51
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Εννοείς εγκλωβισμένο με την ακμη του 5ου στον υδροχόο? Αν είναι έτσι μπορεί να δείχνει ότι η πρώτη εικόνα που δείχνεις στους συντρόφους είναι της ανεξάρτητης αλλά εσύ όταν προχωράει η σχέση θέλεις πιο συναισθηματικό δέσιμο. Και για την αφροδίτη στο 10 μπορεί να περιμένεις από το γάμο την "κοινωνική κατάξίωση". Για αυτά τα στοιχεία που παραθέτεις σίγουρα μπορούν και πιο σωστές ερμηνείες από τις δικές μου, δεν είμαι αστρολόγος απλά μου αρέσει να ερευνώ οπότε μην ξεχνάς ότι σου παραθέτω καθαρά τις προσωπικές μου απόψεις επικεντρωμένες σε αυτά που ερευνώ...
-
04-06-2008, 09:57 AM #52
Συγγνομη αλλα ειδα οτι εχω τον Κρονο στον 5ο οικο στις 0.49 αναδρομος,ειταν τοσο πισο που δεν το ειδα.Ναι η Σεληνη,ο Διας και η Αφροδιτη ειναι στον ειδιο οικο,δλδ στον 12ο οικο.Παντος ετσι ειμαι οπος ειπαται το γεγονως οτι η Σεληνη κυβερνα τον Καρκινο.Οποτε οι γνομη σας οτι εκει στον 5ο βρεισκεται και ο Κρονος,τι σημενει? Ευχαρηστω για τον χρονο σας.
-
05-06-2008, 09:17 AM #53
-
05-06-2008, 04:15 PM #54
Σχολιακι για το δημοσιευμα της glyka
Και που ειναι το κακο σε ολο αυτο???Ασε καλα ειναι ετσι..καλυτερα να κραταμε πισινές γιατι ζουμε σε χαλεπους καιρους...
-
06-06-2008, 09:36 AM #55
-
06-06-2008, 05:51 PM #56
Σημερα διαπυστωσα οτι το οι τα βιβλεια που εχω,μαλλον ειταν δορεαν πριν 2 χρονια νομειζω μαζι με το περιοδεικο σας.Γραφει "Αστρολογια για ολους".Ειναι απυθανα,τελεια.Καθε μερα οταν εχω χρονο,διαβαζω τις διελευσεις τον πλαηντον που σχυματιζουν οψεις με τους πλανητες η οικους.
-
22-11-2008, 09:42 PM #57
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ποσειδωνα στον 5ο οικο σημαινει οτι τα παιδια του θα βγουν προβληματικα?ποσειδωνας στον τοξοτη.και αν ο συντροφος εχει κρονο ουρανο αφροδιτη στον τοξοτη δηλαδη στον 5ο τομεας παιδιων αυξανει τις πειθανοτητες να μην βγουν γερα?ευχαριστω ας με βοηθησει καποιος
-
22-11-2008, 09:50 PM #58
Όχι βέβαια.¶λλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολλά τα "προβληματικά" παιδιά.Όταν με το καλό έρθει αυτή η ώρα ,ο κάθε υποψήφιος γονιός απευθύνεται στον αντίστοιχο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις,και η αστρολογία καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να χρησιμοποιείται μόνο συμπληρωματικά και μάλιστα όχι ως πρώτη εναλλακτική χείρα βοηθείας.
Για να βγουν γερά παιδιά πάντως σε κάθε περίπτωση,χρειάζεται ένα αγαπημένο αντρόγυνο,που θα είναι ώριμο,σίγουρο ότι θέλει να κάνει παιδιά και θα είναι έτοιμο να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που προκύπτουν με τη γέννηση ενός παιδιού.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
23-11-2008, 02:20 AM #59
Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.
-
23-11-2008, 03:01 AM #60
Επίσης ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο είναι στην έξαρσή του(θεωρητικά πάντα)
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.