- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Σχέση Σελήνης-Λίλιθ
-
09-11-2008, 03:38 PM #11
Re: Σχέση Σελήνης-Λίλιθ
Στην Μαυρη Σεληνη δινουμε ανοχη και αν ναι ποση? Χιαστι με Αφροδιτη την κοιταμε και τι μπορει να σημαινει?
-
09-11-2008, 06:51 PM #12
Αγαπητή Έρση
Η ανοχή της Μαύρης Σελήνης είναι γύρω στις 3 μοίρες. Εξαρτάται από το αν είναι αποχωρίζουσα ή σχηματίζουσα όψη και με ποιο σώμα συνδέεται. Από την άλλη πλευρά, η όψη χιαστί δεν έχει τόση ανοχή, πάει στις 2 μοίρες συνήθως και στην περίπτωση που ενδιαφέρει εσάς, είναι μία υπόγεια συναισθηματική κρίση, που μπορεί να διαβρώνει ή να αλλάζει το τοπίο των συναισθημάτων σταδιακά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
09-11-2008, 09:12 PM #13
-
19-11-2008, 11:04 AM #14
Γειά σας,
Η λίλιθ μου βρίσκετε στον Δίδυμο... θα ήθελα σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό ... είμαι Λέων με ωροσκόπο Καρκίνο... και μεσουράνημα Ιχθείς και Β. Δεσμό στον Ζυγό..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κατερίνα
-
19-11-2008, 12:21 PM #15
paidia kalhmera, pou mporw na grapsw kai egw mia erwthsh mou, kai epishs exete kapoia bibliografia h kanena link kalo gia xekinhma?
-
19-11-2008, 12:35 PM #16
Originally Posted by ;72429
Για αρχή, διάβασε το άρθρο της κ. Μεντάκη που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EB%E9%E8.html
αλλά να ξέρεις ότι η ερμηνεία που δίνεται είναι πολύ συνοπτική, μόνο για να πάρεις μια ιδέα. Για την πλήρη κατανόηση της Λίλιθ σου θα πρέπει να εξετάσεις πέρα από τη θέση της σε ζώδιο και τη θέση της σε οίκο αλλά και τις όψεις που κάνει, αν κάνει, με τους άλλους γενέθλιους πλανήτες σου :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-11-2008, 02:48 AM #17
Γεια σας.Μπορει καποιος να μου απαντησει τι σημαινει οτι εχω σχεδον ακριβη συνοδο Λιλιθ με Δια στο γενεθλιο?(λιγοτερο απο 1 μοιρα αποσταση)Στις τελευταιες μοιρες του 12ου.Και μετα απο 3 μοιρες ειναι ο 1ος μου οικος(αν αυτο εχει σημασια στον Ταυρο)
Ευχαριστω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.