s
διελεύσεις σε 2 χάρτες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
    Όνομα:
    Μαρία

Re: διελεύσεις σε 2 χάρτες

Quote Originally Posted by mak_morfo@yahoo.gr View Post
    25-ιουνίου-1982, 12.15 Αθήνα///08-Μαρτίου-1971, 17.15, Λαμία, για 21 και 26 Νοεμβρίου. Ευχαριστώ πολύ
    Πιστεύω να βοηθηθείς, αν και πάλι δε φαίνεται η σχέση των διελεύσεων με την οικοθεσία του 2ου χαρτη (αυτού που είναι στη μέση).

Για τις διελεύσεις έβαλα ώρα 8.13 μμ και τόπο Αθήνα.

Όνομα:
    high

σε ευχαριστώ και πάλι πολύ.Ας δούμε τι μπρώ να κάνω!

Όνομα:
    ΓΙΑΝΝΗΣ

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να ασχολούμαι με την αστρολογία και δεν πιάνω κάποια πράγματα.¨Εχω τον γενέθλιο χάρτη μου και 'εχω των διελεύσεων. Ο Κρόνος σήμερα είναι σε τρίγωνο με το Δϊα,ωραία ως εδώ. Ο ίδιος Κρόνος βρίσκεται σε τεράγωνο με το γενέθλιο Δία μου.Τι υπερισχύει? Μήπως αν γνωρίζω το γενέθλιό μου χάρτη και τις όψεις που κάνουν τώρα οι πλανήτες με αυτόν είμαι καλυμμένος?Να μην κοιτάζω τις όψεις γενικότερα?

Όνομα:
    ΓΙΑΝΝΗΣ

10 Δεκεμβρίου 1983 Μαρούσι 14:10 - 19 Νοεμβρίου 2008 Φρε Χανίων για να καταλάβετε καλύτερα το προηγούμενο ερώτημα.Τι άλλο βλέπετε?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by orfistis View Post
    Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί έχω αρχίσει να ασχολούμαι με την αστρολογία και δεν πιάνω κάποια πράγματα.¨Εχω τον γενέθλιο χάρτη μου και 'εχω των διελεύσεων. Ο Κρόνος σήμερα είναι σε τρίγωνο με το Δϊα,ωραία ως εδώ. Ο ίδιος Κρόνος βρίσκεται σε τεράγωνο με το γενέθλιο Δία μου.Τι υπερισχύει? Μήπως αν γνωρίζω το γενέθλιό μου χάρτη και τις όψεις που κάνουν τώρα οι πλανήτες με αυτόν είμαι καλυμμένος?Να μην κοιτάζω τις όψεις γενικότερα?
    Εσυ πρεπει να κοιτας την σχεση των γενεθλιων πλανητων σου με τους διελαυνοντες πχ το τετράγωνο του γεν,Δια σου με τον διελαυνων Κρονο. Απο κει και περα το ουρανογραμμα ειναι κατι διαφορετικο που συνήθως δίνει μια γενικευμενη ερμηνεια για το καθε ηλιακο ζώδιο ή για επιδρασεις σε συλλογικό επιπεδο. Εκτος κι αν 2 πλανήτες σε όψη μεταξυ τους, δημιουργουν καποιον σχηματισμο με εναν ή περισσότερους δικους γενεθλιους πλανήτες ταυτόχρονα. Τοτε προσπαθεις να δωσεις μια ερμηνεια για το συνολο του σχηματισμου.

Όνομα:
    high

αυτό ισχύει και για το ουρανόγραμμα που έχετε στο πρόγραμμα του myhoroscope;

Όνομα:
    Ράνια

αυτό ισχύει και για το ουρανόγραμμα που έχετε στο πρόγραμμα του myhoroscope;
    Αυτο εννοεις? Δεν καταλαβα πιο πράγμα όμως ρωτας αν ισχύει? :unsure:

Γειά σας ,έχω μια απορια.Τι σημαινει να είναι 4-5 πλανήτες στο ίδιο ζώδιο και αλλοι 3 ακριβως απεναντι;;;;

Όνομα:
    high

εννοώ εκείνο που δείχνει τις πλανητικές διελεύσεις όποιας μέρας με τους προσωπικούς πλανήτες μαζί

Όνομα:
    Ράνια

εννοώ εκείνο που δείχνει τις πλανητικές διελεύσεις όποιας μέρας με τους προσωπικούς πλανήτες μαζί
    Kαλημέρα mak_morfo@yahoo.gr
    Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωταγε ο orfistis παραπανω. Ρωτησε αν η σχεση 2 πλανητων οπως ειναι τωρα στον ουρανο επηρεαζουν περισσότερο ή λιγοτερο τον ιδιο στην περιπτωση που ο ενας απ'τους 2 κανει καποια οψη με ενα γενεθλιο πλανήτη του. Εσυ τι ρωτας αν ισχυει :unsure:? Ο χαρτης με τις πλανητικες διελευσεις που μας παρεχει το myHoroscope, δειχνει την σχεση τους, με τους γενεθλιους πλανητες του χαρτη μας.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)