- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 99
Thread: Οίκοι σε σύνθετο
-
11-11-2008, 01:36 PM #21
Re: Οίκοι σε σύνθετο
Πολύ θα ήθελα να μπορούσε να μας μιλήσει κάποιος από την Πλουτώνια πλευρά. Αλλά οι Ισχυροί δεν χρειάζονται βοήθεια και σωπαίνουν....:bigsmile:
Μη μασάς... όσο ευάλωτη και να'σαι γιατί θα σε «οδοστρώσει» ο «Πλούτωνας» του.
Θέλω επίσης να σε ρωτήσω αυτός ο άνθρωπος έχει να κάνει κάτι σε σχέση με την εμφάνισή σου...? (Πλούτωνας του - Ωροσκόπος σου) :unsure:
-
11-11-2008, 01:38 PM #22
-
11-11-2008, 01:40 PM #23
Ο 'Ηλιος μου είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνά του, αλλά ο δικός μου Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του. Από τις 2 συνόδους θα έλεγα ότι υπερισχύει η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα, και συνεπώς ο δικός του Πλούτωνας είναι πιο ισχυρός. Τι εννοείς εάν έχει να κάνει κάτι σε σχέση με την εμφάνισή μου? (Στη σύνοδο Πλούτωνα - ωροσκόπου, μπορώ να σου απαντήσω από την πλευρά του Πλούτωνα! :toung
-
11-11-2008, 01:42 PM #24
Δείμων έχουμε χωρίσει και επανασυνδεθεί αρκετές φορές... Συνεπώς, πολλά πισωγυρίσματα
Εξού και η ταλαιπωρία...
-
11-11-2008, 01:47 PM #25
Και έρχεται το ερώτημα: Σίγουρα και εσύ τον επηρρεάζεις Πλουτώνια. Το καταλαβαίνεις να συμβαίνει εάν εκείνος δεν σου το δείξει? Έτσι σε επηρρεάζει και αυτός χωρίς να το αισθάνεται και δεν πρόκειται να το αντιληφθεί εάν δεν του το εκδηλώσεις.
Αν συνειδητοποιήσετε και ο ένας και ο άλλος τις Πλουτώνειες δυνάμεις θα γίνει ένας σκοτωμός να το πω? :toung:
Χμ ναι εννοώ οριστικό χωρισμό έχει μία μικρή διαφορά από το χωρίζω 5 μέρες και στέλνω μήνυμα να δω πώς είσαι. Ο χωρισμός παγιώνεται μετά την παρέλευση πενταμήνου τουλάχιστον χωρίς επικοινωνία. Πονάει, το ξέρω, εδώ μια δίαιτα δεν βάζεις εύκολα μπροστά.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-11-2008, 01:50 PM #26
-
11-11-2008, 01:51 PM #27
Το θέμα είναι ότι η δική μου "αδυναμία" έχει εκδηλωθεί και γνωρίζει την επιρροή που μου ασκεί... Για αυτό και είναι πιο "ισχυρός", σε σημείο που να ακυρώνεται ο δικός μου Πλούτωνας...
Αλλά από συγκρούσεις, άλλο τίποτα. Για αυτό πολλές φορές αναρωτιέμαι πού και εάν θα καταλήξει....
-
11-11-2008, 01:53 PM #28
Leen, Δεν θα έλεγα ότι έχει αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του... Βέβαια, έχει ωροσκόπο Ζυγό, οπότε δίνει προσοχή στην εμφάνισή του. Εγώ από την άλλη είμαι Ζυγός και θα έλεγα ότι εμφανισιακά "δένουμε" και ταιριάζουμε αρκετά...
-
11-11-2008, 02:05 PM #29
Δες εδώ>http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F1%DF%E1.html
Και έχει κι άλλα... Το έχω ψάξει αρκετά:bigsmile:
Μπορείς να πεις οτι είναι και ΕΜΜΟΝΗ...ΑΜΟΙΒΑΙΑ?
Θα σου μείνει αξέχαστος!
-
11-11-2008, 02:15 PM #30
Το ότι θα μου μείνει αξέχαστος, το πιστεύω απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο έχει δηλώσει και εκείνος, αλλά μόνο για τη δική μου πλευρά μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα... Πάντως, στο link που έστειλες, κάπου λέει ότι εάν ο ήλιος είναι στον Ζυγό (όπου είναι σε πτώση), τότε ο Πλούτωνας είναι ακόμα πιο ισχυρός και επιβάλλεται με περισσότερη ευκολία. Έτσι εξηγείται λοιπόν...
Δείμων, έχεις δίκιο, τόσο μακροχρόνιος χωρισμός δεν έχει υπάρξει ποτέ... Απλά αναρωτιέμαι, πού θα καταλήξει, γιατί αυτές οι συγκρούσεις είναι ψυχοφθόρες και φαντάζουν αδιέξοδες.
Α, να αναφέρω και τους οίκους στους οποίους πέφτει ο κάθε Πλούτωνας... Ο δικός μου πλούτωνας πέφτει στον 12ο οίκο του (όπως και ο ήλιος μου), ενώ ο δικός του Πλούτωνας πέφτει στον 8ο οίκο μου!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.