- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 99
Thread: Οίκοι σε σύνθετο
-
11-11-2008, 11:19 AM #11
-
11-11-2008, 11:27 AM #12
Re: Οίκοι σε σύνθετο
Μήπως γνωρίζεις αν ισχύει ο σχηματισμός yod στο σύνθετο?
What goes around comes around
-
11-11-2008, 12:03 PM #13
Θα μπορούσα να ρωτήσω και γω αν στο σύνθετο οι παρακάτω πλανήτες βρίσκονται στο 5ο οίκο πως χαρακτηρίζετε μια σχέση ποια είναι τα βασικά της στοιχεία ?
Ηλιος , Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Β.δεσμός στον 5ο οικο
λιλιθ στον 12ο
ευχαριστώ για την όποια απάντηση.Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
11-11-2008, 12:09 PM #14
Leen, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
Στη συναστρία μας, ο δικός μου ήλιος κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνά του, ενώ παράλληλα και ο δικός μου πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο του (δεν ξέρω εάν έχει σημασία αυτό). Παράλληλα, ο δικός μου Πλούτωνας τετραγωνίζει τη σελήνη του και τον κρόνο του.
Όταν λες για τις όψεις του Κρόνου, εννοείς στο σύνθετο? Στο σύνθετο, ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με Αφροδίτη, Ήλιο, Ερμή και ωροσκόπο, καθώς επίσης και εξάγωνο με τον ¶ρη. Ταυτόχρονα, όμως, σχηματίζει και τετράγωνο με τη Σελήνη και τον Ουρανό. Ειδικά τα 2 τελευταία δεν είναι καλά, έτσι δεν είναι?
-
11-11-2008, 12:48 PM #15
Παρα πολύ σημαντικές όψεις αυτές. Φυσικά και είναι μεγάλης σημασίας ο Πλούτωνας σύνοδο Ωροσκόπο! Πολύ έντονη σχέση. Πολύ έντονη ΕΛΞΗ.
Αυτός ο άνθρωπος σου κόβει την ανάσα, έτσι δεν είναι?
Και Ναι εννοώ ο Κρόνος στο Σύνθετο.
Η σχέση σας μοιάζει να είναι Καρμική. Ψάξε και τις όψεις με τους σελινιακούς Δεσμούς καθώς επίσης και την Λίλιθ στη Συναστρία...
Στο φόρουμ του myhoroscope θα βρείς πολλές πληροφορίες σχετικά με την όψη Πλούτωνας - Ήλιος.
Οι αντιδράσεις του απένατί σου πως είναι...?
-
11-11-2008, 01:02 PM #16
Οι πιο σημαντικές όψεις με τους σεληνιακούς δεσμούς στη συναστρία μας είναι ότι η σελήνη μου τετραγωνίζει το ΒΔ του (και αντιστρόφως, η δική του σελήνη τετραγωνίζει τον δικό μου ΒΔ), η αφροδίτη μου τετραγωνίζει το ΒΔ του, ο Κρόνος του τετραγωνίζει τον δικό μου ΒΔ και έχουμε και ΒΔ δικός μου σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του και ΒΔ δικός του σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μου. Επίσης, η Λίλιθ και η Αφροδίτη του κάνουν αντίθεση με το Βέρτεξ μου.
Αυτός που είναι περισσότερο "αδύναμος" σε αυτή τη σχέση είμαι μάλλον εγώ (είμαι ζυγός, έχω και σεληνούλα στον ιχθύ, οπότε φαντάζεσαι και πόσο συναισθηματική είμαι). Αυτός είναι λίγο πιο ασταθής στις αντιδράσεις του, γεγονός που με ταλαιπωρεί. Ο Κρόνος τετράγωνο σελήνη και ουρανό στο σύνθετο δείχνουν "αρνητική" εξέλιξη?
-
11-11-2008, 01:04 PM #17
Για τη σύνοδο Ωροσκόπου - Πλούτωνα γνωρίζω ότι δείχνει μεγάλη έλξη, με το άτομο του Πλούτωνα να έχει τάση συναισθηματικής κυριαρχίας στον άλλον.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F0%EF%F2.html
Για τη σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα να υποθέσουμε ότι θα συμβαίνει το ίδιο σε πολλαπλάσιο βαθμό? (Make love not war...!:bigsmile
A, πες μας και για τον Χείρωνα αν κάνει όψεις με καμμία Αφροδίτη.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-11-2008, 01:16 PM #18
Aυτό είναι που φέρνει την αστάθεια κατά κάποιο τρόπο πιστεύω. Τελικά οι φήμες δικαιώνονται. Οι «Πλουτώνιοι» καπελώνουν τους «Ηλικακούς»...
Πιστεύω ότι πίσω από την φαινομενκή του αστάθεια κρύβεται μεγάλη ανασφάλεια για το πως θα σε χειριστεί. Επειδή ακριβώς η έλξη είναι μεγάλη...
Ένας μεγάλος ερωτας μας φέρνει αντιμέτωπους με το Θάνατο του Εγώ μας κι αυτό μας φοβίζει...
-
11-11-2008, 01:17 PM #19
Να σου απαντήσω απο προσωπική εμπειρία λοιπόν, που έχουμε και τις 2 όψεις (Ήλιος συνοδο Πλούτωνα και Ωροσκόπος σύνοδο Πλούτωνα), ότι η σύνοδος Ήλιου - Πλούτωνα είναι πολύ ισχυρή! (την βιώνω από την πλευρά του Ήλιου). Αν και φαντάζομαι βέβαια πως θα παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο...
Στη συναστρία μας δεν έχουμε όψεις χείρωνα - αφροδίτης. Έχουμε Χείρωνα εξάγωνο Αρη, αλλά και ¶ρη τετράγωνο Χείρωνα. Επίσης Χείρωνας τετράγωνο Ήλιο.... Α, έχουμε και Λίλιθ εξάγωνο Χείρωνα (αμφίδρομα)
-
11-11-2008, 01:34 PM #20
Εύστοχα όσα αναφέρεις leen, ο πλούτωνάς του "καπελώνει" τον ήλιο μου... Συμπληρωματικά να αναφέρω, ότι όταν ο Πλούτωνας έχει επίγνωση της επιρροής που ασκεί, μπορεί να κάνει και κάποια κατάχρηση αυτής. Θεωρώντας ίσως "δεδομένο" τον ήλιο...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.