- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 79
Thread: ALGOL
-
06-09-2008, 12:57 PM #51
Re: ALGOL
Kι όμως ήταν ξενη η σελίδα που διάβαζα εχθες όλη νυχτα, απο το Index of /stars, όπου αναλύονται μεταξύ όλων οι κατωθι:
Aldebaran, Fomalhaut,Regulus και Antares.
Συμφωνα με την Καινή Διαθήκη ,αντιστοιχούν στα 4 σημεία του Ορίζοντα, στους 4 ιππότες της Αποκάλυψης, όπου κρατούν τα 4 ¶ρματα. Πρόκειται για τους 4 Αρχαγγέλους, τον Μιχαήλ (Ανατολή), τον Γαβριήλ (Νότος), τον Ραφαήλ (Βορράς), τον Ουριήλ (Δύση).
Αστρονομικά, πριν από 3000 χρόνια περίπου, βρίσκονταν στην 0 μοίρα των γωνιακων οίκων, αλλά τωρα λόγω αλλεπάλληλων αποκλείσεων, εχουν μετατοπιστεί στα μεταβλητα, εκτός από τον Regulus ο οποιος εμεινε στην 29,5 μοίρα του Λέοντα.
Θα βρείτε αναλύσεις των όψεών τους σε σχεση με τον ωροσκόπο, μεσουράνημα, δυση, πλανήτες κλπ.
Καλό διάβασμα παιδάκια.
Fixed Stars Lists
-
06-09-2008, 01:39 PM #52
-
23-10-2008, 12:05 PM #53
γεια σας. εγώ είδα ότι έχω τον αλγκολ στις25ο και κατι στον ταυρο στον3 οικο σε οψη 150αρα με σεληνη, συζυγια με δια ( ο διασ ειναι ομως στους διδυμους αναδρομος),τριγωνο με ερμη στην παρθενο,150αρα με αρη στον ζυγο,και το χειροτερο με εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα στον ζυγο. ελπιζω η συζυγια του ηλιου με τον πλουτωνα στον 8ο οικο και τα τριγωνα με τους αλλους πλανητες να ειναι καλα. εσεις τι λετε πρεπει να ανυσηχω?::worried:
-
23-10-2008, 05:49 PM #54
-
23-10-2008, 06:26 PM #55
-
23-10-2008, 07:02 PM #56
Ελπιζω να σας βοηθησω με τις παρακατω πληροφοριες.
Ο Algol αρχικα κατοικει στην 26* του Ταυρου και ειναι απλανης φυσης Κρονου - Αρη και Δια. Θεωρειται απολυτα δυσμενης. Παραδοσιακα ειναι ο "αποκεφαλιστης" οπου προκαλει βλαβες στην περιοχη του λαιμου. Προκαλει ατυχηματα και εγκληματα. Η μετα-παραδοσιακη του ερμηνεια σχετιζεται με την επικεντρωση του νου σε εναν στοχο. Ταξιδια και αφοσιωση στους φιλους. Τελος προειδοποιει για τον περιορισμο της στενοκεφαλιας και της υπερμετρης φιλοδοξιας .
με εκτιμηση
Cancerian
-
23-10-2008, 07:41 PM #57
-
24-10-2008, 10:56 AM #58
καλημερα. συγνωμη μητσακο αν σε κουρασα αλλα ειμαι νεο μελος και ακομα δεν εχω γνωρισει καλα την λειτουργια του σαιτ. το αρθρο το βρηκα μολις τωρα.
να ρωτησω, με τους απλανεις και τους αστεροειδης ολες οι οψεις διαβαζονται ή μονο οι 4 σπουδαιοτερες( συνοδο-αντοθεση-τριγωνο-τετραγωνο)?
ευχαριστω
-
24-10-2008, 10:02 PM #59
εγώ που έχω άρη στον 12ο τι να πω?
-
25-10-2008, 07:54 AM #60
Για τους απλανείς, από ό,τι ξέρω, παίζουν οι σύνοδοι περισσότερο (ιδίως στους οίκους 1ο, 4ο, 7ο, 10ο) και οι αντιθέσεις λιγότερο. Οι άλλες όψεις δεν λαμβάνονται υπόψιν.
Για τους αστεροειδείς, τώρα, που είναι σχετικά καινούργιο ...φρούτο, επειδή επέχουν θέση πλανητών (άσχετα από τον σκεπτικισμό με τον οποίο τους προσεγγίζουν πολλοί αστρολόγοι ακόμα) υπολογίζονται και οι άλλες όψεις, αλλά έτσι και αλλιώς συμπληρωματικό ρόλο κατέχουν. Από την Αφροδίτη, π.χ., ξεκινάς και όχι από τη Δήμητρα ή την Εστία για την κατανόηση και ερμηνεία ενός χάρτη.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.