s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 24
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 24 of 50 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... LastLast
Results 231 to 240 of 500
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Αυτο που θελει να πει μαλλον ο Μητσακος ειναι οτι αυτη η γενια γυρω στο 1965 επειδη εχει αυτη την συνοδο πλουτωνα-ουρανου ειναι ανθρωποι που γενικα κανουν ριζικες αλλαγες αναλογα τον οικο που πεφτει αυτη η συνοδος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη πεφτει στον 7 δειχνει εναν ανθρωπο που δυσκολα μπορει να συναψει σχεσεις και να τις διατηρησει.Απο την αλλη με τοσους προσωπικους πλανητες μεσα στον 7 η σταση του απεναντι στους αλλους γενικα ειναι μεταβλητη αναλογα την διαθεση του και ετσι τον κανουν να μηνμπορει να δωσει σιγουρια στους τριτους.
    Επεισης μην ξεχνας οτι εχει ωροσκοπο υδροχοο που θελει να εχει πιο ελευθερες και απροσωπες σχεσεις και οτι απο την πολυαστρια του 7 περναει και ο κρονος ο τρανζιτ!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αυτο που θελει να πει μαλλον ο Μητσακος ειναι οτι αυτη η γενια γυρω στο 1965 επειδη εχει αυτη την συνοδο πλουτωνα-ουρανου ειναι ανθρωποι που γενικα κανουν ριζικες αλλαγες αναλογα τον οικο που πεφτει αυτη η συνοδος.Στην συγκεκριμενη περιπτωση επειδη πεφτει στον 7 δειχνει εναν ανθρωπο που δυσκολα μπορει να συναψει σχεσεις και να τις διατηρησει.Απο την αλλη με τοσους προσωπικους πλανητες μεσα στον 7 η σταση του απεναντι στους αλλους γενικα ειναι μεταβλητη αναλογα την διαθεση του και ετσι τον κανουν να μηνμπορει να δωσει σιγουρια στους τριτους.
    Επεισης μην ξεχνας οτι εχει ωροσκοπο υδροχοο που θελει να εχει πιο ελευθερες και απροσωπες σχεσεις και οτι απο την πολυαστρια του 7 περναει και ο κρονος ο τρανζιτ!!!

απεναντίας θα έλεγα μου κάνει εντύπωση με πόσο σθένος και σταθερότητα αντιμετωπίζε τα πάντα .. και όσον αφορά τον υδροχόο και γω για ανάλαφρο τον έχω αλλά στον συγκεκριμένο άτομο το μόνο που φέρνει είναι μόνο πραγματικά εφευρετικές ιδέες

φιλικά πάντα

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    απεναντίας θα έλεγα μου κάνει εντύπωση με πόσο σθένος και σταθερότητα αντιμετωπίζε τα πάντα .. και όσον αφορά τον υδροχόο και γω για ανάλαφρο τον έχω αλλά στον συγκεκριμένο άτομο το μόνο που φέρνει είναι μόνο πραγματικά εφευρετικές ιδέες

φιλικά πάντα
    "¶λλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας" :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    "¶λλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας" :bigsmile:
    μην με ρίχνεις έτσι .. τι θες να πεις πρωι πρωι :embarrest:bigsmile:

φιλικα πάντα

Επειδή είναι λαγός στο κινέζικο το λέει. Αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...καταλαβαίνεις τώρα..

Ναι ναι ξερωfftopic: συγνώμη :bigsmile:

η ακμη του 7 ου στο λεοντα κυβερνητης ο ηλιος
    μπορει να σημαινει οτι ο συζυγος θα εχει στοιχεια του πατερα μας??γιατι αν δε κανω λαθος ο ηλιος εκτος απο το συζυγο δε δειχνει κ το πατερα μας.......
    οι σημαντικες οψεις ηλιος συνοδος ερμη κ εξαγωνο δια..............
    βγαλτε ακρη τωρα...............ουφ

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by tigre View Post
    η ακμη του 7 ου στο λεοντα κυβερνητης ο ηλιος
    μπορει να σημαινει οτι ο συζυγος θα εχει στοιχεια του πατερα μας??γιατι αν δε κανω λαθος ο ηλιος εκτος απο το συζυγο δε δειχνει κ το πατερα μας.......
    οι σημαντικες οψεις ηλιος συνοδος ερμη κ εξαγωνο δια..............
    βγαλτε ακρη τωρα...............ουφ
    Αρχικα ο λεοντας στην ακμη του 7 δειχνει οτι γενικα οι συνεργατες σου αλλα και ο συζηγος θελεις να εχουν στοιχεια λεοντα δηλαδη να ειναι ανθρωποι με διακρισεις, γενναιοδωρια ,τιμιοτητα,να τους σεβοντε και να τους θαυμαζουν,γεννημενοι ηγετες.Ο ηλιος στους ιχθυς αλλα και στον 2?(δεν ειμαι σιγουρη διορθωσε αν κανω λαθος) δειχνει οτι θελεις να σου δινουν συναισθηματικη και οικονομικη ασφαλεια αλλα λογω ιχθιων αυτο δεν ειναι εφεικτο αφου το ζωδιο ειναι φυση μεταβλητη και επομενως ανασφαλης και ασταθης.Ειναι ομως ανθρωποι διεσθητικοι και ευαισθητοι που πολλες φορες η σκεψη δεν μπορει να ειναι συγκεντρωμενη ειδικα αν υπαρχει συνοδος μικροτερη απο 8,50 μοιρες με τον ερμη.Το εξαγωνο με τον δια τους κανει να μπορουν να αναπτυξουν τις θεωριτικο κομματι τους και τους δινει ενα εμφυτο πνευματικο πλουτο.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Εγώ δεν έχω πλανήτες στον 4ο, στον 5ο και στον 7ο οίκο. Είναι πολύ κακό αυτό; Τι σημαίνει;

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ZDL View Post
    Εγώ δεν έχω πλανήτες στον 4ο, στον 5ο και στον 7ο οίκο. Είναι πολύ κακό αυτό; Τι σημαίνει;
    Τίποτα δεν είναι "κακό". Απλά κοιτάζεις τη συμπεριφορά των κυβερνητών αυτών των οίκων (ζώδιο, οίκο, όψεις) για συμπεράσματα.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ZDL View Post

Δεν υπαρχει κακο και καλο στην αστρολογια . Υπαρχουν τασεις .... Αφηστε την κινδυνολογια και την θυματοποιηση και ενημερωθειτε για το τι πρεσβευει η
    Αστρολογια .

Page 24 of 50 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 34 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)