s
Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Θα ήθελα να ρωτησω κάτι και δεν ξέρω αν γράφω στην κατάλληλη θεματική ενότητα...

Σε έναν χάρτη συναστριας πως φαίνεται αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση..?

Και κατ'αρχας φαινεται από την συναστρία ή από κάποια άλλη μέθοδο? (προοδευμένα, διελεύσεις κτλ)

(Να σημειώσω ότι η ερώτηση ειναι γενική και αστρολογικού ενδιαφέροντος... )

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Αγαπητή φίλη

Γενικά μιλώντας γιατί πρέπει να έχει κάποιος σαφή παραδείγματα, δεν φαίνεται αυτό από μία συναστρία. Στα προγνωστικά συστήματα ενδεχομένως διακρίνεται η περίπτωση αυτή, ειδικά αν έχει την προδιάθεση το άτομο από το γενέθλιο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Τι συγκεκριμένο θα θέλατε να σας πω?
    Ας πουμε δύο άτομα χώρισαν και θέλω να δω αν στην ζωή κάποιου θα μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο....
    Για την προδιάθεση που είπατε, πως φαίνεται αυτή στον γενέθλιο χάρτη?
    Στα προγνωστικά (πχ διελεύεσεις) ποια όψη το δείχνει αυτο?

Μιας που αναφέρατε για προγνωστικά, εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?

Συγνώμη για την βροχή των ερωτήσεων και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Arriel View Post
    Ας πουμε δύο άτομα χώρισαν και θέλω να δω αν στην ζωή κάποιου θα μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο....

Μιας που αναφέρατε για προγνωστικά, εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?

Καλή μου Arriel,

Αν είσαι καινούργια στην αστρολογία, θα πρέπει να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες για την ερμηνεία του γενέθλιου (προδιάθεση) προτού προχωρήσεις στα προγνωστικά. Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Αν ψάχνεις για έτοιμες απαντήσεις, μόνο σε επαγγελματία...
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Μπορείς φυσικά και να αγοράσεις το καινούργιο τεύχος του Ζωή & Ζώδια, όπου έχουμε ξεκινήσει μια σειρά μαθημάτων και για αρχάριους και για λίγο προχωρημένους, όπου με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο εισάγονται και οι βασικές αρχές της αστρολογίας αλλά και οι βασικές αρχές ερμηνείας των διελεύσεων (του πιο πρόσφορου τρόπου πρόγνωσης για τους "ερασιτέχνες" της αστρολογίας).
    Φυσικά, όπως πολύ σωστά σου γράφει πιο πάνω και το μέλος leoma, "θέλει πολλή δουλειά και υπομονή", αλλά αξίζει τον κόπο :bigsmile:
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Καλή μου Arriel,

Αν είσαι καινούργια στην αστρολογία, θα πρέπει να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες για την ερμηνεία του γενέθλιου (προδιάθεση) προτού προχωρήσεις στα προγνωστικά. Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Αν ψάχνεις για έτοιμες απαντήσεις, μόνο σε επαγγελματία...

Ε ναι δεν έχω αντιθεση να τα μαθω όλα....Αλλα αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του? Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?

(Γιατι έχω την αισθηση οτι είστε προκατηλημένοι απέναντι σε κάποιον που κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις? Δηλαδή αποκλείεται ένα γεγονός στην ζωή σου, όπως και ο χωρισμός να σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με την αστρολογία έστω ακόμα και αν ξεκινάς από την μελέτη της σχέσης σου? Το λέω αυτο, με πραγματική απορια και χωρίς να ειμαι θυμωμένη, γιατι σε άλλη θεματική ενότητα άνοιξα θέμα για να μάθω πως αστρολογικά βρίσκεις αν υπάρχει επανασύνδεση ή οχι και με πήραν όλοι από τα μούτρα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να ασχολούμαι με το άτομο που με χώρισε....)
    Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...:unsure:

Quote Originally Posted by Ζωή και Ζώδια View Post
    Μπορείς φυσικά και να αγοράσεις το καινούργιο τεύχος του Ζωή & Ζώδια, όπου έχουμε ξεκινήσει μια σειρά μαθημάτων και για αρχάριους και για λίγο προχωρημένους, όπου με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο εισάγονται και οι βασικές αρχές της αστρολογίας αλλά και οι βασικές αρχές ερμηνείας των διελεύσεων (του πιο πρόσφορου τρόπου πρόγνωσης για τους "ερασιτέχνες" της αστρολογίας).
    Φυσικά, όπως πολύ σωστά σου γράφει πιο πάνω και το μέλος leoma, "θέλει πολλή δουλειά και υπομονή", αλλά αξίζει τον κόπο :bigsmile:

Α πολυ καλο! Σε ευχαριστώ πολύ! Θέλει δουλεια ναι, αλλά ειναι ωραιο! Κατανοείς πολλά απο αυτά που συμβαίνουν γύρω σου! :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Ε ναι δεν έχω αντιθεση να τα μαθω όλα....Αλλα αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του? Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?

(Γιατι έχω την αισθηση οτι είστε προκατηλημένοι απέναντι σε κάποιον που κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις? Δηλαδή αποκλείεται ένα γεγονός στην ζωή σου, όπως και ο χωρισμός να σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με την αστρολογία έστω ακόμα και αν ξεκινάς από την μελέτη της σχέσης σου? Το λέω αυτο, με πραγματική απορια και χωρίς να ειμαι θυμωμένη, γιατι σε άλλη θεματική ενότητα άνοιξα θέμα για να μάθω πως αστρολογικά βρίσκεις αν υπάρχει επανασύνδεση ή οχι και με πήραν όλοι από τα μούτρα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να ασχολούμαι με το άτομο που με χώρισε....)
    Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...:unsure:
    Μην το βλέπεις σαν προκατάληψη εκ μέρους των μελών του σάιτ -- απλά αυτό που ρωτάς είναι αρκετά σύνθετο και πολύ-πολύ προσωπικό. Χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα ότι πρέπει να μελετηθούν οι χάρτες και των δύο ατόμων ξεχωριστά μαζί με τα προγνωστικά τους (διελεύσεις/προόδους κλπ), να συγκριθούν τα ωροσκόπια των δύο, ακόμη και να φτιάξεις έναν σύνθετο για τη σχέση για να βγάλεις συμπεράσματα. Όταν λες τρίτο πρόσωπο, φαντάζομαι εννοείς το πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Και αυτό το τρίτο πρόσωπο, αν θέλει να χωθεί στη σχέση, λειτουργεί σαν μια διέλευση περισσότερο παρά σαν προδιάθεση.

Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης. Η αστρολογία είναι εργαλείο αυτογνωσίας, οπότε πολύ καλά κάνεις και το ψάχνεις, για να κατανοήσεις πού έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από πλευράς δικής σου ή του άλλου ή αν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των δύο που αργά ή γρήγορα θα έφερνε τη ρήξη. Τα ίδια επίσης για τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

Οι διελεύσεις και οι πρόοδοι υποδηλώνουν στην ουσία εσωτερικές διεργασίες. Όταν δεν τις χειριστούμε ανάλογα, τότε εκδηλώνονται ως εξωτερικά γεγονότα και τα εκλαμβάνουμε ως "ουρανοκατέβατα".

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πέρα από το ότι θέλει μελέτη, ο γενικός κανόνας του σάιτ (διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι ότι τα μέλη συμμετέχουν για να βοηθάνε και όχι για να παρέχουν αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Μην το βλέπεις σαν προκατάληψη εκ μέρους των μελών του σάιτ -- απλά αυτό που ρωτάς είναι αρκετά σύνθετο και πολύ-πολύ προσωπικό. Χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα ότι πρέπει να μελετηθούν οι χάρτες και των δύο ατόμων ξεχωριστά μαζί με τα προγνωστικά τους (διελεύσεις/προόδους κλπ), να συγκριθούν τα ωροσκόπια των δύο, ακόμη και να φτιάξεις έναν σύνθετο για τη σχέση για να βγάλεις συμπεράσματα. Όταν λες τρίτο πρόσωπο, φαντάζομαι εννοείς το πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Και αυτό το τρίτο πρόσωπο, αν θέλει να χωθεί στη σχέση, λειτουργεί σαν μια διέλευση περισσότερο παρά σαν προδιάθεση.

Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης. Η αστρολογία είναι εργαλείο αυτογνωσίας, οπότε πολύ καλά κάνεις και το ψάχνεις, για να κατανοήσεις πού έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από πλευράς δικής σου ή του άλλου ή αν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των δύο που αργά ή γρήγορα θα έφερνε τη ρήξη. Τα ίδια επίσης για τις πιθανότητες επανασύνδεσης.

Οι διελεύσεις και οι πρόοδοι υποδηλώνουν στην ουσία εσωτερικές διεργασίες. Όταν δεν τις χειριστούμε ανάλογα, τότε εκδηλώνονται ως εξωτερικά γεγονότα και τα εκλαμβάνουμε ως "ουρανοκατέβατα".

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πέρα από το ότι θέλει μελέτη, ο γενικός κανόνας του σάιτ (διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι ότι τα μέλη συμμετέχουν για να βοηθάνε και όχι για να παρέχουν αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο.

Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταιο που λες (οτι σκοπός του σαιτ δεν ειναι οι αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο). Πολύ μα πολύ χρήσιμα αυτά που είπες! Τώρα έχω κάποιες απορίες αν μπορείς αν μου λύσεις.....

1) Ποια ειναι η διέλευση αυτή που δειχνει το τρίτο πρόσωπο? Και στην ουσία μιλάμε για όψη που κάνει ένας διευλάνων πλανήτης με καποιον γενέθλιο σωστα? Αν ναι, τότε ποιος πλανήτης και ποια όψη ειναι αυτη?

2)Λες "Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης." Πως φαίνονται αυτές οι "διεργασίες" στον χάρτη όπου στην ουσία δηλώνουν και την οριστική ρήξη?

3) Κατι που έχω ξαναρωτησει: πως φαίνεται αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή οχι?

Πάντως χαιρομαι που με καταλαβαινεις...Οτι δηλαδή την αστρολογία μπορεί να την χρησιμοποιήσει σαν ενα εξελικτικό μέσο

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :embarrest

Δε νομιζω οτι ολα αυτα που ρωτας θα μπορουσαν να φανουν απο μια συγκεκριμενη διελευση,προοδο,οψη κτλ...Ειναι σαν ενα παζλ που πρεπει να συνθεσεις για να βγει μια εικονα....Αυτο που μπορω να φανταστω μια που δεν ειμαι και η πλεον ειδικη ειναι οτι πρεπει να δωσεις βαρυτητα στους οικους και στους πλανητες που σχετιζονται με το ερωτημα σου...
    Παντως ενα πολυ γενικο αρθρο αν μπορουσε να υπαρξει σχετικα με τα θεματα που εθεσες...θα ηταν ωραια να υπηρχε
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)