s
ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Quote Originally Posted by ouranos76 View Post
    καλημέρα και πάλι.Συμφωνώ με όσα είπατε για αυτό και άλλωστε άνοιξα αυτό το θέμα. Σαν νέα μητέρα που ενδιαφέρομαι για το καλύτερο των παιδιών μου προσπαθώ να ενημερωθώ έτσι ώστε να γίνω καλύτερος γονιός και άνθρωπος. Έχω παρακολουθήσει 'την σχολή γονέων' με ψυχολόγο από το σχολείο των παιδιών,διαβάζω και αντλώ πληροφορίες από την αστρολογία και όλα αυτά για ένα σκοπό, για να προλάβω πιθανές άσχημες καταστάσεις και να κατανοήσω το μεγάλο κεφάλαιο που λέγετε ¶νθρωπος-παιδί.
    Η όποια πληροφορία σχετικά με την συναστρία γονιού-παιδιού θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ
    Να ξέρεις πάντως ότι κάποιες δεν πρόκειται να τις προλάβεις. Και εκεί θα πρέπει να ξέρεις πώς πρέπει να λειτουργήσεις.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μπορεί κάποιες καταστάσεις να μου ξεφύγουν, είμαι σίγουρη όμως πως μπορώ να βοηθήσω να γίνουν λιγότερο άσχημες, εκτός και αν τα παιδιά μου έχουν πολύ άσχημο χαρακτήρα-ωροσκόπιο.
    Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προλάβω καταστάσεις (που πιθανόν να δεν διάβαζα αστρολογίκα θέματα να είχαν πάρει άλλη τροπή). Ίσως να με βοηθάει και το ένστικτο μου,ίσως να με βοηθάει και η αστρολογία αλλά όπως και να έχει είμαι σιγουρη πως τα πολύ χειρότερα μπορείς να τα κάνεις απλά άσχημα.

ευχαριστω

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή ouranos76

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, καθώς και στην δική μου περίπτωση, από την στιγμή που έγινα μητέρα, η αστρολογική προσέγγιση του παιδιού μου ήταν ένα σημαντικό εργαλείο. Σίγουρα έχω κάνει λάθη και κάνω, αλλά πολύ λιγότερα από το να μην είχα κατανοήσει και να μην διερευνώ διαρκώς τις τάσεις συμπεριφοράς και γεγονότων γύρω από το παιδί και τη σχέση μας.

Κάποια πράγματα δεν θα τα προλάβουμε, γιατί δεν είμαστε τέλειοι ή θεοί. Αλλά αν έχουμε υπομονή και καλή θέληση θα εστιαστούμε πολύ πιο γρήγορα στο πρόβλημα και θα διαπιστώσουμε πώς μας βλέπει το παιδί, κάτι που συχνά αγνοούμε. Τουλάχιστον βελτιώνουμε την ζωή μας μέσω της αστρολογίας, αν επεξεργαστούμε τις προειδοποιήσεις της.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαρία

Μπορεί κάποιες καταστάσεις να μου ξεφύγουν, είμαι σίγουρη όμως πως μπορώ να βοηθήσω να γίνουν λιγότερο άσχημες, εκτός και αν τα παιδιά μου έχουν πολύ άσχημο χαρακτήρα-ωροσκόπιο.
    Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προλάβω καταστάσεις (που πιθανόν να δεν διάβαζα αστρολογίκα θέματα να είχαν πάρει άλλη τροπή). Ίσως να με βοηθάει και το ένστικτο μου,ίσως να με βοηθάει και η αστρολογία αλλά όπως και να έχει είμαι σιγουρη πως τα πολύ χειρότερα μπορείς να τα κάνεις απλά άσχημα.

ευχαριστω
    Σίγουρα δεν είναι εφικτό να προλαμβάνουμε όλες τις καταστάσεις, αφού δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τα παιδιά μας. Δεν είναι μόνο το οικογενειακό περιβάλλον, πάνε σχολείο, έρχονται σε επαφή (συναστρία) με άλλα παιδιά, δασκάλους, συγγενείς κλπ. που ενεργοποιούν κάποια στοιχεία στο χάρτη τους. Και οι πρώτες πλανητικές διελεύσεις εξηγούν κάποιες συμπεριφορές, όπως το πρώτο τετράγωνο του δ. ¶ρη στο γενέθλιο (η φοβερή ηλικία της ζωηράδας γύρω στα 2-3 χρόνια), το πρώτο τετράγωνο του δ. Κρόνου στο γενέθλιο στην ηλικία των 7 (η πρώτη προσπάθεια "ανεξαρτητοποίησης"), μετά η εφηβεία ...

Σκέφτομαι το δικό μου το παιδί που είναι στα 7+ και με βλέπει να παρατηρώ τους χάρτες και ρωτάει "Μαμά, γιατί το κοιτάς συνέχεια αυτό το χαρτί;" και εύχομαι να μπορούσα να του δώσω να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το χαρτί, μόνο που είναι νωρίς ακόμα... Πιστεύω όμως ότι μετά από κάποια ηλικία (μάλλον στην εφηβεία, όπου τότε αρχίζουν από μόνα τους να "ψάχνονται") να αρχίσω να τα βάζω στο νόημα του αστρολογικού χάρτη ώστε να μπορούν από μόνα τους να κατανοήσουν τα ταλέντα και τις αδυναμίες τους και να ξεκαθαρίσουν πράγματα που νιώθουν ή τους συμβαίνουν στη ζωή τους. Καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια από πάνω και ειδικά σ' αυτήν την ηλικία (εννοώ την εφηβεία) δεν ανέχονται και πολλές παρεμβάσεις και ελέγχους από τρίτους.

Όσον αφορά το ένστικτο, το εμπιστεύομαι απόλυτα και δεν με έχει προδώσει. Είναι ένα πολύ καλό εργαλείο...:bigsmile:
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Ούτε η ψυχολογία έγινε εύκολα αποδεκτή στην επιστημονική κοινότητα, ακριβώς γιατί δεν μπορεί η ψυχή να μπει σε εργαστήρια. Δεν είναι υλική η ψυχή. Εξ άλλου τα επιστημονικά εργαστήρια συνέχεια αναιρούν παλιά συμπεράσματα για νέα, μετά από νέες ανακαλύψεις.

Οι ανθρωποκεντρικές επιστήμες έχουν μελετήσει μετά από παρατηρήσεις και στατιστική τα φαινόμενα και έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα. Παράλληλο τρόπο διερεύνησης έχει και η αστρολογία. Κάποτε μαζί με την αστρονομία ήταν μία και μόνη γνώση για τους επιστήμονες άλλων εποχών.
    Απλα μια διευκρινηση η ψυχολογια σημερα εκτος απο τις ερευνες και τις στατιστικες αναλυσεις χρησιμοποιει και πειραματα που βοηθουν στη κατανοηση της ανθρωπινης συμπεριφορας αλλα και το τροπο που λειτουργει ο εγκεφαλος κτλ....Πειραματα και ψυχομετρικα εργαλεια χρησιμοποιουνται κατα κορον στη ψχλ....Επισης η ψυχολογια περικλειει σχολες που δεν αποδεχονται τον ορο ψυχη...μελετανε ανθρωπινες συμπεριφορες....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    evazoe

έχω παρατηρήσει πολλές κοινές όψεις δικές μου και των παιδιών μου, ή του πατέρα τους με αυτά, - αυτό που λέμε κληρονομικότητα! προφανώς κληρονομούνται κάποιες όψεις από γενιά σε γενιά:
    δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος

Αυτο παρατηρειται γενικα....Αλλα επισης αυτο δε θα μπορουσε να σημαινει οτι στοιχεια της προσωπικοτητας,συμπεριφορ ς κτλ περνιουνται και στο παιδι απο τη στιγμη που μεγαλωνει σε μια οικογενεια κ η οποια συμβαλλει στην αναπτυξη του???
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by evazoe3 View Post
    έχω παρατηρήσει πολλές κοινές όψεις δικές μου και των παιδιών μου, ή του πατέρα τους με αυτά, - αυτό που λέμε κληρονομικότητα! προφανώς κληρονομούνται κάποιες όψεις από γενιά σε γενιά:
    "Όψεις" δεν θα λέγαμε ότι κληρονομούνται. Στοιχεία, ναι. Και με με αυτά ασχολείται ένας συγκεκριμένος κλάδος της αστρολογίας, η "Κληρονομική Αστρολογία". Παρά το γεγονός ὀτι αυτή πρωτοπαρουσιάστηκε το 1950, μόλις την τελευταία δεκαετία άρχισαν οι ασχολούμενοι με την αστρολογία να δείχνουν πιο αυξημένο ενδιαφέρον για αυτήν.
    Αν μπορούσαμε να δώσουμε έναν ορισμό στον όρο "Κληρονομική Αστρολογία", θα λέγαμε ότι είναι η εξέταση ενός αστρολογικού χάρτη (ή συνόλου χαρτών) με σκοπό την ανάλυση και την μελέτη μιας οικογένειας με απώτερο σκοπό την εξερεύνηση των στοιχείων που κληρονομούνται (θετικών ή αρνητικών) ανά γενεές.
    Ένα ενδιαφέρον άρθρο για αυτόν τον κλάδο της αστρολογίας μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%E3%DF%E1.html
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Καλημέρα και ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Θα ήθελα όμως και μια απάντηση σχετικά την συναστρία παιδιού-γονιού. Τι κοιτάμε ακριβώς? ποιοι οίκοι έχουν σημασία στη συναστρία, ποιοι πλανήτες, ποιές όψεις και αν οι οίκοι που έχουν σημασία είναι άδειοι τότε τι γίνεται?
    Σαν πρόγραμμα έχω το solar fire deluxe και μου βγαζει και τις οψεις του α προς τον β και το ανάποδο. Τι ακριβως κοιτάω, έμενα προς το παιδί μου ή το παιδί μου προς εμένα?

ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

Καλημέρα και ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Θα ήθελα όμως και μια απάντηση σχετικά την συναστρία παιδιού-γονιού. Τι κοιτάμε ακριβώς? ποιοι οίκοι έχουν σημασία στη συναστρία, ποιοι πλανήτες, ποιές όψεις και αν οι οίκοι που έχουν σημασία είναι άδειοι τότε τι γίνεται?
    Σαν πρόγραμμα έχω το solar fire deluxe και μου βγαζει και τις οψεις του α προς τον β και το ανάποδο. Τι ακριβως κοιτάω, έμενα προς το παιδί μου ή το παιδί μου προς εμένα?

ευχαριστω
    Ομολογώ ότι δεν έχω πολυασχοληθεί με συναστρίες, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξεις και τα δύο (άλλωστε το πρόγραμμα σού υποδεικνύει ακριβώς αυτό). Σε μια σχέση οι επιρροές είναι αμοιβαίες.

Αντιλαμβάνομαι ότι σημαντικοί θα θεωρηθούν οι οίκοι οι οποίοι συμμετέχουν/αλληλεπιδρούν στη συναστρία.

Ας με διορθώσει κάποιος αν το αντιλαμβάνομαι λάθος.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)