s
Αλλαγη χώρας-αλλαγή χάρτη?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Αλλαγη χώρας-αλλαγή χάρτη?

Καλησπερα σε ολους και σε ολες ξανα!

Ο κοσμος της αστρολογιας φαινεται να εξαπλωνεται ολο και περισσοτερο και
    μιλώντας σε φίλους και φίλες δείχνουν να εχούν ιδιαιτερο ενδιαφερον και αρχιζουν
    να ψαχνουν και οι ιδιοι περισσοτερα πραγματα γι'αυτον τον ''καινουριο'' κοσμο.
    Παρ'ολα αυτα ζητανε την βοηθεια μου σε καποια θέματα καθως ξερουν πως εγω ασχολούμε λιγο περισσοτερο,

Αυτη τη φορά θα ζητησω κι εγω την βοηθεια σας παλι για το θέμα μιας φίλης μου ,
    η οποία γεννηθηκε στο εξωτερικο,αλλα απο τα 7 της χρονια ζει και εχει μεγαλώσει
    στην Ελλαδα.Η απορια της είναι κατα πόσο ο αστρολογικός της χάρτης επηρεάζεται
    απο αυτη την αλλαγη του τόπου,και αν δεν κάνω λαθος καπου είχα διαβασει πως επηρεαζεται αρκετα...μονο που δεν ξερω πως ακριβως για να την διαφωτισω.

Θα μας δωσετε τα φώτα σας? :bigsmile:

Με εκτιμηση ριμπενα

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Αλλαγη χώρας-αλλαγή χάρτη?

Αγαπητή ribena

Η αλλαγή κατοικίας και τόπου διαμονής δεν αλλοιώνει τα γενέθλια στοιχεία. Αλλά κάθε χρόνο στα προγνωστικά συστήματα έχουμε άλλη οικοθεσία και αυτό προσμετρά τον νέο τόπο διαμονής.
    Ωστόσο, μπορεί να κάνει μία συναστρία με τον νέο τόπο και να δει πώς ταιριάζει με το κράτος που ζει και τι της αποφέρει αυτή η αλλαγή. Ή με το κράτος που άφησε, να δει τι θα έκανε αν ήταν εκεί (μπορεί να ήταν καλύτερα ή λιγότερο καλά από εδώ).
    Εκτός της συναστρίας που είναι σχετικά απλή αν γνωρίζει κάποιος πολιτική αστρολογία, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως η αστροχαρτογραφία, η γεωδαισία, που δίνουν το στίγμα της εκάστοτε περιοχής. Αλλά αυτά χρειάζονται ειδικές γνώσεις.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: Αλλαγη χώρας-αλλαγή χάρτη?

Ευχαριστώ πολυ για την διαφωτιστικη απαντηση σας και τον χρονο σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)