s
Διέλευση Ουρανού στην Σελήνη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14
    Όνομα:
    cancerian

Re: Διέλευση Ουρανού στην Σελήνη

Αγαπητη pigassos

Aρχικα να σου πω οτι η leoma εχει δικιο στο οτι η συνοδος του Ουρανο με την γενεθλια Σεληνη σου θα γινει μεσα στο 2010 αν δεν κανω και εγω λαθος. Εκτος ομως απο την Σεληνη σου θα επηρεασει και αλλα πλανητικα σχηματα στο γενεθλιο χαρτη σου.
    Σχετικα με την Σεληνη σου ομως ...Επειδη βρισκεται στο τελος του 3ου οικου και στο τελος του ζωδιου των Ιχθυων προσωπικα πιστευω οτι θα ξεκινησει μια νεα περιοδος για εσενα. Καθ'ολη την διαρκεια του διελαυνων Ουρανου στο 3ο οικο σου ισως νιωσεις ριζοσπαστικες αλλαγες σε θεματα που αφορουν την επικοινωνια με τους κοντινους σου ανθρωπους και συγγενεις σου. Απροοπτες καταστασεις σε θεματα επικοινωνιας ,θεματα μαθησης , μυνηματα και συμβολεων. Εδω θα πρεπει να εισαι αρκετα προσεκτικη. Τιποτα δεν ειναι σταθερο και τα παντα ανα πασα στιγμη μπορουν να ανατραπουν , ισως μαλιστα να νιωσεις εντονες νευρικες καταστασεις και ευεξαπτο νευρικο συστημα. Η συναισθηματικη σου καταστασταση θα μεταβληθει κατω απο την επιροη του Ουρανου και θα σου δωθει η ευκαιρια να αναθεωρησεις στον συναισθηματικο σου κομματι. Υποσυνειδητα η με χαμηλο τεμπο θα γνωρισεις μια περιοδο οπου τιποτα δεν ειναι σχετικο και σταθερο. Συναισθηματικα ρισκα , ιδιορυθμοι τροποι ενας διαρκης εκνευρισμος για τον κοσμο , το κοινο . Εκεινη την περιοδο ισως να μην εχεις σταθερο κυκλο και θα πρεπει να εισαι ιδαιτερα προσοχη σε θεματα ορμονων . Αυτη η περιοδο να ξερεις οτι θα ειναι μεταβατικη καθως η προσοχη σου θα επικεντρωθει απο το τον περιγυρο στο οικογενειακο περιβαλλον. Οπου νεα ξεκινηματα θα επερθουν.

(και επειδη εχω κεφια συνεχιζω...:bigsmile

Λιγο πριν το ξεκινημα αυτης της συνοδου , θεωρω και προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει να εισαι προσεκτικη με ατομα που αφορουν τις συνεργασιες και τις σχεσεις σου ( 7ος) και ειδικοτερα με αντρες (Ηλιος) . Την περιοδο εκεινη θα ενεργοποιηθει το Ταυ ΟΥΡΑΝΟΥ / ΣΕΛΗΝΗΣ / ΗΛΙΟΥ - 1ος / 7ος / 3ος,4ος . Ισως να προσεξεις τα θεματα που εχουν να κανουν με την προσωπικη σου εικονα και των τομεα σχεσεων και συνεργασιων (αξονας 1/7 ) εκει πρεπει να μην κανεις βεβιασμενες και σπαστικες κινησεις και ακομα καλυτερα την ενεργεια της γενεθλιας αντιθεσης Ηλιου - Ουρανου μην εχει καναλι το συναισθηματικο σου κοσμο (Σεληνη) και ιδιαιτερα το υποσυνειδητο μυαλο σου (Ιχθυες) με τελικο αντικτιπο την οικογενεια , το σπιτι ( 4ος) ,τους συγγενεις και την γενικοτερη επικοινωνιακη σου εικονα .

Με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Μαρία

Ευχαριστώ το φίλο cancerian για τις ωραίες ιδέες του.

Να συμπληρώσω ότι με τον Ουρανό στον πρώτο οίκο και σε αντίθεση μάλιστα με τον Ήλιο στον έβδομο, διαθέτεις μια αρκετά προκλητική προσωπικότητα που φαίνεται. Οπότε, τον Απρίλη του 2009 με το καλό που αρχίζει να μπαίνει στο προσκήνιο ο διελαύνων Ουρανός (και πίστεψέ με, θα κρατήσει κάμποσο αυτή η περίοδος γιατί μετά γυρίζει και ανάδρομος και χορεύει πάνω σ' αυτό το Τ-τετράγωνο:bigsmile κάνεις την επαναστασούλα σου, διεκδικείς την ατομικότητά σου σαν ενήλικη, τις δικές σου εμπειρίες τις οποίες τολμάς να αντιτάξεις σ' αυτούς που επιμένουν να σου λένε τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις. Θα θελήσεις να βγεις με φόρα έξω στον κόσμο, να καθορίσεις τους δικούς σου στόχους. Όλο αυτό θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου, θα αρχίσεις να βλέπεις όλους και όλα με άλλο μάτι, ειδικά τους συγγενείς και τα λοιπά κοντινά πρόσωπα, θέλεις να δεις τη ζωή σου πιο συναρπαστική, αποκτάς νέο τρόπο σκέψης και εντελώς καινούργια ενδιαφέροντα. Είναι καλό που γίνονται όλα αυτά στα μεταβλητά ζώδια, σου δίνει μια ευελιξία για να προετοιμαστείς γιατί σύντομα μετά μπαίνει ο Ουρανούλης στον 4ο κι εκεί είναι πιο στριμωγμένα τα πράγματα...

Όσο για τη σύνοδο με τη Σελήνη, που ακολουθεί κατά πόδας (μετά από κάνα χρόνο) φέρνει συναισθηματική φόρτιση που επηρεάζει τη διάθεσή σου με απότομες και συχνές αλλαγές, ενισχύει τον αυθορμητισμό σου και μπορεί να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον, ειδικότερα με τη μητέρα. Θα ανασύρεις πολλά πράγματα στην επιφάνεια από ψυχολογική άποψη και μια στενή σχέση ή μια γενικότερη κατάσταση μπορεί να τελειώσει οριστικά.

Πώς τα βλέπεις όλα αυτά;
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Έχετε πέσει πολύ μέσα!:nuts:
    Τον τελευταίο καιρό νιώθω πολύ έντονα και σιγά σιγά μου βγαίνει ο επαναστάτης από μέσα μου. Με την μητέρα μου έχουμε τετριμένες σχέσεις. Από τη μια προσπαθώ να την καταλάβω και της δείχνω την αγάπη μου και από την άλλη εξοργίζομαι με τη συμπεριφορά της και ξεσπάω με άσχημο τρόπο. Από μικρή προσπαθώ να κρύψω ή να σβήσω κατά κάποιον τρόπο τον επαναστατικό τρόπο σκέψης μου (επίσης είμαι κυκλοθυμική) αλλά μου φαίνεται ότι όσο κόντρα πάω στην φύση μου τόσο χειρότερα θα είναι και με τον εαυτό μου και με τους άλλους.

Επιπλέον θέλω να προσθέσω πως πάντα με προβλημάτιζε η σχέση μου με τη μητέρα μου. Στα πέντε μου αρρώστησε βαριά (συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, μανιοκατάθλιψη, ρευματοειδής αρθρίτιδα) και από τότε ζούσα πραγματικά μέσα σε μια κόλαση. Σκεφτείτε ένα σπίτι με πέντε παιδιά, ένα πατέρα να τρέχει από εδώ και από εκεί(από νοσοκομείο σε δουλειά και από δουλειά σε σπίτι κτλ), μία μητέρα που ήταν εκτός εαυτού, με λίγα λόγια χαμός.
    Τώρα είμαστε φυσικά καλύτερα μέσα στο σπίτι. Ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε έκτατες καταστάσεις και δεν πανικοβαλλόμαστε.

Το θέμα είναι πως έχω ανακαλύψει κάποια πράγματα που με αφορούν και τα κρατούσαν μυστικά τόσα χρόνια. Και δεν ξέρω τι να κάνω. :unsure:
    Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μήπως χάσω την εύνοια από την οικογένεια μου και ειδικότερα από τον πατέρα μου. Φοβάμαι τον επαναστάτη που κρύβω μέσα μου.
    Ελπίζω να τα καταφέρω να μην προκαλέσω και άλλες καταστροφές, δεν το θέλω!

4. Re: Διέλευση Ουρανού στην Σελήνη

Η διέλευση του Ουρανού από την γενέθλια Σελήνη θα παίξει σημαντικό ρόλο το ζώδιο και ο οίκος που συμβαίνει αυτό και οι όψεις της Σελήνης. Το ζώδιο το ξέρουμε γιατί ξέρουμε που είναι ο Ουρανός, άρα το πρώτο που θα φέρει είναι, τα καταπιεσμένα και απωθημένα συναισθήματα χρόνων θα βγουν, δεν ανέχεστε πλέον να σας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνετε. Ψυχραιμία λοιπόν τόσο στον οικογενειακό, κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο για να μην σπάσουν δεσμοί πολύτιμοι γα σας. Ακόμα θα μπορούσε να φέρει αλλαγή σπιτιού ή ανακαίνιση, αλλαγή επίπλωσης της ήδη υπάρχουσας κατοικίας. Θα μπορούσε όμως να χαλάσει μια ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι π.χ. το ψυγείο ή το πλυντήριο. Το ζητούμενο αυτής της διέλευσης είναι η αλλαγή με τον τρόπο του ζωδίου στα θέματα του οίκου.
    καλή επιτυχία!!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)