s
ΚΑΡΜΑ και ζώδια - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: ΚΑΡΜΑ και ζώδια

Ένα ενδιαφέρον άρθρο βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%E5%E9%F2.html

Δεν είναι βέβαια κάτι ακριβώς για το θέμα που έχει μπει, αλλά βοηθάει κάπως, ιδίως τα νεότερα μέλη, που μάλλον δεν το έχουν υπόψη τους. Είναι δε τόσο καλό, που αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη από περιοδικό που διανέμεται δωρεάν με εφημερίδα :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό...
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό...
    Το ότι είναι ενδιαφέρον το άρθρο, το ότι δεν το ξέρουν τα νεότερα μέλη ή το ότι αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ως γνήσια κριός με ήλιο,αφροδίτη και σελήνη,θεωρώ ότι καρμική σχέση παίζει με τους ιχθύες.σου αφήνουν σημάδι ανεξήτηλο!περαστικά με την πανσέληνο..

ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μητσάκο για την ενδιαφέρουσα παράθεση (θα τη διαβάσω...)... !

επίσης, κι εγώ εύχομαι περαστικά στους κριούς... πανσέληνος είναι κι αυτή, θα περάσει......

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το ότι είναι ενδιαφέρον το άρθρο, το ότι δεν το ξέρουν τα νεότερα μέλη ή το ότι αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη; :unsure:
    Το περιεχόμενό του
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)