- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 16 of 16
Thread: ΚΑΡΜΑ και ζώδια
-
14-10-2008, 06:58 AM #11
Re: ΚΑΡΜΑ και ζώδια
Ένα ενδιαφέρον άρθρο βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%E5%E9%F2.html
Δεν είναι βέβαια κάτι ακριβώς για το θέμα που έχει μπει, αλλά βοηθάει κάπως, ιδίως τα νεότερα μέλη, που μάλλον δεν το έχουν υπόψη τους. Είναι δε τόσο καλό, που αντιγράφτηκε σχεδόν κατά λέξη από περιοδικό που διανέμεται δωρεάν με εφημερίδα :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-10-2008, 10:05 AM #12
Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό...
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
14-10-2008, 10:09 AM #13
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-10-2008, 11:50 AM #14
ως γνήσια κριός με ήλιο,αφροδίτη και σελήνη,θεωρώ ότι καρμική σχέση παίζει με τους ιχθύες.σου αφήνουν σημάδι ανεξήτηλο!περαστικά με την πανσέληνο..
-
14-10-2008, 01:27 PM #15
ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Μητσάκο για την ενδιαφέρουσα παράθεση (θα τη διαβάσω...)... !
επίσης, κι εγώ εύχομαι περαστικά στους κριούς... πανσέληνος είναι κι αυτή, θα περάσει......
-
15-10-2008, 09:35 AM #16
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.