s
ΚΑΡΜΑ και ζώδια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

ΚΑΡΜΑ και ζώδια

γειά σε όλους!!!:bigsmile: παίρνοντας ώς αφορμή κάτι που άκουσα τελευταία για το ότι οι υδροχόοι έχουν καρμική σχέση με καρκίνους και παρθένους (???), ήθελα να ρωτήσω το αντίστοιχο και για τους κριούς... με ποιά ζώδια δηλαδή μπορούν να έχουν ΄καρμική σχέση (αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο). ευχαριστώ

Re: ΚΑΡΜΑ και ζώδια

Εμένα αυτό μου ακούγεται κάπως γενικευμένο.
    Οι καρμικές σχέσεις είναι πιο πολύπλοκες.

Όνομα:
    Μαρία

Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό το αυθαίρετο "καρμικό" από αστρολόγα της τηλεόρασης. Βασικά εννοούσε τα ζώδια που είναι σε φυσική χιαστί όψη μεταξύ τους, αυτά που δεν έχουν τίποτα κοινό ως προς την πολικότητα, το στοιχείο ή την ποιότητα. Το σκεπτικό πίσω από το χαρακτηρισμό όμως δεν το εξήγησε...

Έτσι δημιουργούνται οι εντυπώσεις...
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

μάλιστα κατάλαβα... σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που διαλύσατε την πλάνη μου!!!:bigsmile: καληνύχτα!

Όνομα:
    Μαρία

Προφανώς εννοεί τον Σκορπιό και την Παρθένο,γιατί αυτά είναι που σχηματίζουν χιαστί με τον Κριό.Το "καρμικό" της υπόθεσης τώρα είναι μια άλλη μεγάλη και πολύπλοκη ιστορία...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

δεν ξέρω λευκή αν αληθεύει αυτό που λές και γενικά δεν ξέρω πολλά για το κάρμα..., αλλά έχω παρατηρήσει ότι απ' όλα τα ζώδια, αυτά είναι με τα οποία δεν ταιριάζω καθόλου και δεν μου αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας ας πούμε...:weird: δεν ξέρω...

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    δεν ξέρω λευκή αν αληθεύει αυτό που λές και γενικά δεν ξέρω πολλά για το κάρμα..., αλλά έχω παρατηρήσει ότι απ' όλα τα ζώδια, αυτά είναι με τα οποία δεν ταιριάζω καθόλου και δεν μου αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας ας πούμε...:weird: δεν ξέρω...
    Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό το αυθαίρετο "καρμικό" από αστρολόγα της τηλεόρασης. Βασικά εννοούσε τα ζώδια που είναι σε φυσική χιαστί όψη μεταξύ τους, αυτά που δεν έχουν τίποτα κοινό ως προς την πολικότητα, το στοιχείο ή την ποιότητα. Το σκεπτικό πίσω από το χαρακτηρισμό όμως δεν το εξήγησε...

Έτσι δημιουργούνται οι εντυπώσεις...
    Λογικό το βρίσκω αυτό που λες,βάσει και της επισήμανσης που έκανε η leoma.Το σκεπτικό πίσω απ τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό βασίζεται στο ότι για κάθε ζώδιο υπάρχει ένα "φυσικό όγδοο"και επίσης το ίδιο ζώδιο είναι το όγδοο ξεκινώντας να μετράμε από κάποιο άλλο συγκεκριμένο(8ος οίκος,Σκορπιός,μοίρα και λοιπά-έτσι νομίζω δλαδή ότι έχω διαβάσει,δεν το ασπάζομαι κιόλας...)

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

τι έγραψα πάλι...στην ανακριαρι απευθύνομαι και εννοώ ότι βρίσκω λογικό αυτό που λέει ότι δεν ταιριάζει μ αυτά τα ζώδια κι ότι δεν της αρέσουν από πλευράς ιδιοσυγκρασίας,βάσει των γραφόμενων της leoma τα οποία παρέθεσα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όλες οι σχέσεις είναι καρμικές :bigsmile:
    Βέεεεβαια! :bigsmile:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)