- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
Thread: απορία σε συναστρία
-
27-08-2008, 01:12 PM #11
Re: απορία σε συναστρία
δεν περιμενω μια συναστρια να μου δωσει ειτε λυση ειτε καθοδηγηση...απλα μου αρεσει να ασχολουμαι και να βρισκω ίσως ομοιοτητες μεσω της αστρολογιας...ή και διαφορες!
Σιγουρα ενας χαρτης ή μια συναστρια δεν μπορουν να σκιαγραφησουν εναν ανθρωπο μια σχεση!!!... Μια σχεση ειναι κατι ζωντανο που το κραταμε εμεις οι ιδιοι στα χερια μας και στην καρδια μας και το κανουμε ειτε να ζήσει ειτε να μας αφησει!!!!:blink: Και για να ζήσει σίγουρα χρειαζεται δουλεια....
Μου αρεσει να μαθαινω ...και η αστρολογια ειναι κατι που με ελκει....γιάυτο και εγινα μελος.. :bigsmile:
-
27-08-2008, 01:38 PM #12
Δεν αποκλείεται και να τα έχεις μπλέξει (όπως όλοι μας άλλωστε, ιδίως όταν πρωτοξεκινούσαμε, μερικοί βέβαια συνεχίζουν και μετά )
Επειδή όμως -και όπως λες- σε ενδιαφέρει να μάθεις αλλά και μέσω αυτών που μαθαίνεις να συγκρίνεις ρίξε μια ματιά σε αυτό Συναστρίες - Αστρολογία για όλους
και μετά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
Το βασικό πάντως είναι να μην βιάζεσαι, είναι πολλά αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος για να μπορέσει να ερμηνεύσει και η γνώση δεν μπαίνει με ...εμβολιασμό
Χαλαρά και όλα στον χρόνο τους θα γίνουν :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-08-2008, 05:13 PM #13
-
27-08-2008, 08:29 PM #14
Οι 150αρες παραδοσιακά δεν θεωρούνται θετικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιέχουν -όπως όλες οι όψεις άλλωστε- το θετικό δυναμικό τους.
Εξηγώ: Εάν η διάμετρος (180 μοίρες) είναι η "τελική έκβαση", η 150 είναι ένα βήμα πριν, άρα η ευκαιρία για διορθωτική.
Γενικά πάντα μιλώντας, καλό είναι να θυμάστε ότι οι χιαστί είναι "ζόρικες" διότι δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες. Έχω παρατηρήσει ότι λειτουργούν α) σε βάθος χρόνου και β) ΕΑΝ τελικά δώσουν αρνητικό αποτέλεσμα το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει αρχικά αντιληπτό.
Στην περίπτωσή σας: Εάν και πάλι θεωρήσουμε ότι ο Ήλιος, μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεύει τα θέλω μας, ΙΣΩΣ το ζευγάρι σε κατάσταση απολογισμού πεπραγμένων διαπιστώσει ότι υπήρξε μια δυσλειτουργία επειδή δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις αρχικά.
Φυσικά οι παραπάνω εκτιμήσεις είναι απαραίτητο να "φορμαριστούν" ειδικά για το εξεταζόμενο ζευγάρι διαφορετικά θα είναι ελλειπείς και ίσως αυθαίρετες.
Να είστε καλά
Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.
-
28-08-2008, 10:06 AM #15
-
28-08-2008, 09:37 PM #16
ωροσκόπος
γεια σας μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία??? δεν μπορώ να βρω τον ωροσκόπο μου... σε κάθε ιστοσελίδα μου βγάζει κάτι άλλο... κι αυτό επειδή γεννήθηκα στις 25 μαρτίου του 1990 στις 7:20 ή 8:20 (εκείνη την στιγμή γινόταν η αλλαγή της ώρας σε θερινή! - γεννήθηκα στη sochi της ρωσσίας!)
-
28-08-2008, 09:43 PM #17
Re: ωροσκόπος
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
08-10-2008, 02:31 PM #18
να ρωτησω οι ερμηνειες οψεων συναστριας ειναι ιδιες κ στο συνθετο?
-
08-10-2008, 03:09 PM #19
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.