s
Δεσμοί της Σελήνης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 55

Δεσμοί της Σελήνης

Καλησπέρα σας...έχω παρατηρήσει σε πολλά αστρολογικά sites αλλά και γνωστά προγράμματα ότι δίνουν βάση εκτός από τις όψεις των πλανητών μεταξύ τους και τους οίκους, στις όψεις που κάνουν οι δεσμοί της σελήνης με αυτούς...τι ακριβώς μπορεί να υποδεικνύουν? γνωρίζω για παράδειγμα ότι έχω βόρειο δεσμό στον ταύρο στον 8ο και νότιο δεσμό στον 2ο στο σκορπιό(που δεν είναι και ότι καλύτερο όσον αφορά το άτομό μου στην προηγούμενη ζωή...:embarrest) αλλά έχω και τις εξείς όψεις...

ήλιο αντίθεση νότιο δεσμό,
    κρόνος τρίγωνο νότιο δεσμό
    ποσειδώνας τετράγωνο νότιο δεσμό
    ωροσκόπος στην παρθένο αντίθεση νότιο δεσμό
    μεσουράνημα στους διδύμους τετράγωνο με νότιο δεσμό

(Για όποια διευκρινηση ή ερμηνεία θα ήμουν υπόχρεη!:bigsmile:
    αν σας βοηθάει, γεννηθήσα 23/9/85, Θεσσαλονίκη, 7 κ 15 το πρωί) ευχαριστω!

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Δεσμοί της Σελήνης

Γενικα οι συνοδοι με Ν.Δ. δημιουργουν εμποδια στην καρμικη αποστολη μας ενω με Β.Δ. ευκαιριες για την πραγματωση του στοχου
    Τα τετραγωνα ειναι εμποδια και καθυστερησεις ενω τα τριγωνα και τα εξαγωνα βοηθιτικα.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by xrin2309 View Post
    ήλιο αντίθεση νότιο δεσμό,
    κρόνος τρίγωνο νότιο δεσμό
    ποσειδώνας τετράγωνο νότιο δεσμό
    ωροσκόπος στην παρθένο αντίθεση νότιο δεσμό
    μεσουράνημα στους διδύμους τετράγωνο με νότιο δεσμό

(Για όποια διευκρινηση ή ερμηνεία θα ήμουν υπόχρεη!:bigsmile:
    αν σας βοηθάει, γεννηθήσα 23/9/85, Θεσσαλονίκη, 7 κ 15 το πρωί) ευχαριστω!
    Πάντως σκέψου το και αλλιώς...τα τετράγωνα με τον νότιο, είναι τετράγωνα και με τον βόρειο, τα τρίγωνα με το νότιο, είναι εξάγωνα με το βόρειο κτλ., πάντως νομίζω ότι μεγάλη σημασία έχουν τα τετράγωνα (σίγουρα και οι άλλες όψεις), γιατί σχηματίζουν Τ-τετράγωνο και ίσως παλαντζάρουν κάποιες καταστάσεις...:unsure:

Έχεις δίκιο, αυτό με το Τ τετράγωνο δεν το είχα σκεφτεί.!!!...Παρόλαυτά το συγκεκριμένο site μου έβγαζε λάθος τις όψεις...(ευτυχώς !:weird: ίσως...) οι οποίες περιορίζονται τελικά στις εξείς:

Νότιος Δεσμός σύνοδο Πλούτωνα
    Νότιος Δεσμός τρίγωνο ¶ρη στον 12 οίκο...ο οποίος κάνει Τ-τετράγωνο με Χείρωνα και Ουρανό...

Νότιος Δεσμός τετράγωνο Δία Ανάδρομο που δημιουργεί Τ-τετράγωνο και με Βόρειο Δεσμό - Νότιο Δεσμό και με Πλούτωνα (2ος οίκος)- Βόρειο Δεσμό... Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μεταφράζεται ??...Τί τάση μπορεί να δημιουργεί ο Δίας εδώ (σε συνδυασμό με το Τ-τετράγωνο..)?

πως βρισκουμε τον νοτιο δεσμό?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by femmefatale View Post
    πως βρισκουμε τον νοτιο δεσμό?
    Αγαπητη femmefatale

η θεση του νοτιου δεσμου , ειναι το διαμετρικα αντιθετο σημειο απο εκεινο του Βορειου Δεσμου. Δηλαδη αν ο Β.Δεσμος ειναι πχ στις 6* του Ταυρου , ο Νοτιος Δεσμος θα ειναι στις 6* του Σκορπιου.

με εκτιμηση
    Cancerian

Με την ευκαιρια να ρωτησω κι εγω,επειδη εδω δε βγαζει τις οψεις του νοτιου δεσμου.Υπολογισα απο το βορειο δεσμο αντιθεσεις,τριγωνα κτλ,αλλα ο βορειος δεσμος μου κανει οψη χιαστι με Δια,Λιλιθ, και ωροσκοπο.Για το νοτιο δεσμο τι οψεις γινονται και τι σημαινουν;:weird::weird:

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by μπουκλα View Post
    Με την ευκαιρια να ρωτησω κι εγω,επειδη εδω δε βγαζει τις οψεις του νοτιου δεσμου.Υπολογισα απο το βορειο δεσμο αντιθεσεις,τριγωνα κτλ,αλλα ο βορειος δεσμος μου κανει οψη χιαστι με Δια,Λιλιθ, και ωροσκοπο.Για το νοτιο δεσμο τι οψεις γινονται και τι σημαινουν;:weird::weird:
    Εφοσων η αντιθεση ειναι 180 μοιρες και ο διας βρησκετε 150 μακρια απο τον ΒΔ,θα εχει αποσταση 30 απο τον ΝΔ, επομενως οψη ημι-εξαγωνου(διας-ΝΔ)
    Το ημι-εξαγωνο ειναι μια οψη με μικρη δυναμικη η οποια δεν μπορει να χρησιμοποιηθει στην καθημερινοτητα μας,τηνει προς την συνοδο αλλα δεν ειναι με αποτελεσμα να δινει μια υποκειμενικη εσωτερικη αντιδραση.Για εμενα ειναι αμελητεα οψη εφοσον γινετε με ΝΔ.

9. Re: Δεσμοί της Σελήνης

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός μου, τι όψεις κάνει και αν κάποια απ αυτές είναι ήσσονος σημασίας .Έχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 27/07/1982 στις 6 και 30 το πρωί.

Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Γιάννα

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    Eδω μπορεις να βαλεις τα στοιχεια της γεννησης σου και να δεις που βρησκοντε οι δεσμοι της σεληνης.....και οχι μονο.Και επειδη νομιζω οτι εχει μονο τον βορειο δεσμο,να θυμασε οτι ο νοτιος ειναι 180 μοιρες μακρια δλδ απεναντι.

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)