- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 331 to 340 of 420
-
19-09-2008, 02:34 PM #331
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Όσο και να σου φανεί παράξενο ή τραβηγμένο, οι συνθήκες σε συγκεκριμένα μήκη και πλάτη διαμορφώνουν ανάλογους χαρακτήρες.
όχι παιδί δεν έχω...αλλά έχω περάσει κάποιες δυσκολίες όπως όλοι μας..
το αν έχω παιδί δεν ξερω αν αποτελει επιχειρημα...
θα μπορουσα να παραθεσω προσωπικες εμπειριες αλλα πού θα βγάλει...
ο καθένας μας κοιτά το δρόμο που του ταιριάζει...και που λειτουργει καλυτερα..
Πάντως, και για να κλείσω τη δική μου κατάθεση σε αυτό το θέμα, ειδικά για θέματα παιδιού, κατανοώ οποιαδήποτε πράξη εκδίκησης γίνει από γονιό που του στέρησαν το παιδί. Είτε είναι γιατρός που δεν τίμησε το επάγγελμά του και τον όρκο που έδωσε, είτε είναι καραγκιόζης που έτρεχε με το αυτοκίνητο.
Εγώ προσωπικά, σε αντίστοιχη περίπτωση, ευχαρίστως να μην έκοβα κομμάτια τον υπαίτιο, ούτε και να του έδινα τα σκώτια του να τα φάει, αν και θα ήθελα πολύ. Με μεγάλη μου χαρά όμως και με απόλυτη ηρεμία και συνειδητά, θα τον καθιστούσα ανίκανο να κάνει οτιδήποτε άλλο στη ζωή του πέρα από το να αναπνέει και να έχει πλήρη συνείδηση του τι γίνεται γύρω του και αυτό μετά από επώδυνη (για αυτόν εννοείται) διαδικασία.
Φιλικά και με εκτίμηση
Το μέλος Μητσάκος :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-09-2008, 02:37 PM #332
Κυριακη μου η απαντηση μου ηταν προς αλλο μελος....
Καλα κι αριστερο μαγουλο εγω δε ξερω αν θα γυριζα...:weird::toung:
Εγω παντως οταν μιλουσα γι αυτο δεν ειχα στο μυαλο μου εκδικηση σε γκομενο....
Υπαρχουν ατομα που με αγαπουν που ακομα κ τωρα δε το χουν βγαλει απ το μυαλο τους το θεμα της εκδικησης για το συγκεκριμενο ατομο....Αλλα τα χω αποτρεψει....Τεσπα παλιες ιστοριες....Κοιτα τωρα αν μιλαμε για κατι τοσο βαρυ που δε μπορει να ξεπεραστει κ μπορει να αφορα το παιδι καποιου εκει δε ξερω η αληθεια ειναι...γιατι ειμαι εξω απ το χορο εφοσον δεν εχω γινει μαναοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-09-2008, 02:53 PM #333
Για την εκδίκηση σε σχέση με "γκομενικά"έχω παραθέσει την άποψή μου..Τώρα όμως που σοβάρεψε το θέμα ,θα σας πώ πως αν κάποιος έκανε κακό στο παιδί μου,θα του έβγαζα τα μάτια με τα ίδια μου τα χέρια!Το μόνο άσχημο της υπόθεσης είναι οτι και να τους πιάσουν αυτούς τους άθλιους που "τη βρίσκουν"με το να κάνουν κακό σε παιδάκια,δεν μπορείς να τους πλησιάσεις:nuts:Κανονικά θα έπρεπε με το νόμο να τους αφήνανε στα χέρια πολιτών..
Τώρα,αν κάποιος έκανε κακό αθελά του,δεν ξέρω αν θα έπαιρνα εκδίκηση,γιατί δυστηχώς ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση αυτή..Το μόνο που ξέρω είναι πως θα τον μισούσα για πάντα,κ ποτέ μα ποτέ δεν θα ήμουνα ξανά ο εαυτός μου..στην καλύτερη των περιπτώσεωνWhat goes around comes around
-
19-09-2008, 02:57 PM #334
κι έλεγα κανα έπος θα ετοιμάζει τόση ώρα!!
τα έχω σκεφτει αυτά που λες...
θα πω κάτι και θα κλεισω την τοποθέτησή μου....
μου ετυχε ενας ασυνειδητος που λες...το μονο που ηθελα ηταν να συνεχισω τη ζωη μου...και οι φιλοι , δικοι μου κτλ ελεγαν να μην το αφησω έτσι...
οσο σκεφτομουν την εκδοχη να κανω κατι ...να αποδωσω"δικαιοσυνη" ενιωθα μια μαυριλα και ενα ψυχοπλακωμα....
αυτα απο εμενα!
-
19-09-2008, 03:00 PM #335
Ακόμη και σε τέτοια περίπτωση, δε μου΄τυχε και δεν ξέρω πως θ΄αντιδράσω, θα έχω τον πόνο του παιδιού μου (ο Θεός να φυλάει) και θα ψάχνομαι να γεμίσω την ψυχή μου και με τον πόνο της εκδίκησης? Πιστεύω πως όχι..
Θα προσπαθήσω να δώσω αγάπη στους δικούς μου ανθρώπους, ή όποιους αφορά, για να απαλύνω τον πόνο τους και το δικό μου.
Ακόμη και από πρόθεση να μου έκαναν κακό στην οικογένεια, δε νομίζω πως θα ήθελα να πετσοκόψω κανέναν.
Πιστεύω στη Θεία Δίκη και γι αυτό λέω πως το οποιοδήποτε κακό, θα ξεπληρωθεί..
"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
19-09-2008, 03:14 PM #336
Η προθεση και η μη προθεση νομιζω παιζει ενα ρολο σ ολο αυτο....
Και κατι εμμεσα σχετικο υπαρχουν θυτες που εγιναν θυτες οχι απο επιλογη συνειδητη αλλα επειδη οι ιδιοι υπηρξαν θυματα με τον ενα ή αλλο τροπο σε ηλικια διαμορφωσης προσωπικοτητας....Υπαρχουν λογικες που λενε οτι αφου αυτο ειναι κατι που δε μπορει να αλλαξει για να προστατεψουμε την κοινωνια μας πρεπει να τους εμποδισουμε να διαιωνισουν τους εκκολαπτομενους αντιστοιχους θυτες...Καποτε στειρωνανε τους ψυχιατρικα ασθενεις τους ναρκομανεις τους ανθρωπους με συνδρομα κ γενικα οσους θεωρουσαν μη ικανους για γονεις.....με τη λογικη οτι τα παιδια που θα εφερναν στο κοσμο θα ηταν αν μη τι αλλο προβλημα για τη κοινωνια και για την ασφαλεια της ισως (εφοσον θεωρουνταν ανικανοι να διαμορφωσουν και να στηριξουν υγιη προσωπικοτητα στα παιδια)βλ. ευγονικο κινημα....Δε ξερω ποια ειναι η αποψη σας περι μιας τετοιας λογικης.....Αν εχετε μπορειτε να τη πειτε....
Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ολοι προστατευμενοι και να νιωθουμε ασφαλεια.....Το θεμα ειναι ποιες πρακτικες θα βοηθουσαν ουσιαστικα σε κατι τετοιο .....Η τελεια κοινωνια θα υπηρχε μονο αν υπηρχαν πρακτικες και στασεις που θα αποτρεπαν εξ αρχης τη δημιουργια θυτων και αρα θυματων...Το πως μπορει μια κοινωνια να πλησιασει τουλαχιστον προς το στοχο αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.....Με λογικες οπως τη παραπανω που ακολουθουσαν καποτε?...¨η με λογικες κρατους προνειας παιδειας και κοινωνικης ουσιαστικης υποστηριξης?....κι οταν λεω κοινωνια εννοω ολους μας....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-09-2008, 03:49 PM #337
[QUOTE=skorpion;65185]
...Καποτε στειρωνανε τους ψυχιατρικα ασθενεις τους ναρκομανεις τους ανθρωπους με συνδρομα κ γενικα οσους θεωρουσαν μη ικανους για γονεις.....με τη λογικη οτι τα παιδια που θα εφερναν στο κοσμο θα ηταν αν μη τι αλλο προβλημα για τη κοινωνια και για την ασφαλεια της ισως (εφοσον θεωρουνταν ανικανοι να διαμορφωσουν και να στηριξουν υγιη προσωπικοτητα στα παιδια)βλ. ευγονικο κινημα....Δε ξερω ποια ειναι η αποψη σας περι μιας τετοιας λογικης.....Αν εχετε μπορειτε να τη πειτε....
Αυτό κατά τη δική μου άποψη είναι απάνθρωπο..Κανένας δεν έχει το δικαίωμα αυτό..να στερήσει απο κάποιον την δημιουργία οικογένειας και για κανένα λόγο!
Απο την άλλη όμως,βλέπω ανθρώπους που φαίνεται πως δεν είναι "ψυχικά υγιείς",να κάνουν οικογένεια της οποίας τα μέλη αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα ένταξης στην κοινωνία..Και πραγματικά στεναχωριέμαι τόσο για τα παιδιά όσο κ για τους γονείς,όχι γιατί τους νιώθω σαν πρόβλημα,αλλά για αυτούς τους ίδιους..Και έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να σκέφτεται πως δεν έπρεπε να κάνουν οικογένεια απο τη στιγμή που γνώριζαν οτι έχουν κάποιο πρόβλημα, κ επομένως δεν θα μπορούσαν να μεγαλώσουν παιδιά τα οποία ,αν δεν κληρονομούσαν κ τα ίδια το πρόβλημα,θα είχαν μη φυσιολογική συμπεριφορά..
Και δυστηχώς ,το κράτος δεν έχει καν μεριμνήσει για τέτοιους ανθρώπους κ ούτε κ πρόκειται ποτέ:sad2:What goes around comes around
-
19-09-2008, 04:53 PM #338
εκδικηση μμμμμμμμ δεν ειναι ωραιο συναισθημα αυτο.συνηθως οταν δεν μπουρουμε να συνχωρεσουμε καποιον ο οποιος μας εκανε να εσθανθουμε ασχημα με τον Α η Β τροπο , δεν τα παμε ουτε εμεις η ιδιοι καλα με τον εαυτο μας.επομενος πρεπει να μαθουμε να συνχωρουμε τους αλλους χωρις να κραταμε κακιες,ετσι μπορουμε να συνεχισουμε την ζωη με καθαρη συνειδηση.
εχω δικαιο?
-
19-09-2008, 04:55 PM #339
-
19-09-2008, 05:02 PM #340
Υπαρχουν κ πιο επικινδυνα πραγματα απο το μισος,την εκδικηση...Το να πεθαινει το συναισθημα μεσα σου κ να μην μπορεις να νιωθεις κ να απολαμβανεις τιποτα.
Use it before lose it ''May West''
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.