- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 79
Thread: ALGOL
-
05-09-2008, 08:17 PM #41
Re: ALGOL
Ας τολμήσουμε και μια ετυμολογική προσέγγιση του ονόματος του εν λόγω απλανούς αστέρα.
'΄Αλγος στα αρχαία ελληνικά,σημαίνει έντονος πόνος.(κεφαλ-αλγία, ισχι-αλγία, κλπ)
-
05-09-2008, 11:00 PM #42
Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη του εν λόγω "απλανή αστέρα"...
Δεν ξέρω αν πολυπιστεύω στην επιρροή του--αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω έμπειρους αστρολόγους... :bigsmile:
Πάντως αν όντως μπορεί να επηρεάσει τόσο άσχημα τη ζωή κάποιου--την έχω βαμμένη?:bigsmile:
Είναι σε σύνοδο με το IC μου(25 μοίρες στον ταύρο..)
τετράγωνο με την αφροδίτη μου(25 μοίρες στον λέοντα)
αντίθεση με τον κρόνο μου,και τη σεληνη μου στο σκορπιό..
και η μόνη καλή όψη που σχηματίζει είναι τρίγωνο με ήλιο μου(25 μοιρες στην παρθενο)
Φτάνει???Έχω καμιά ελπίδα???:nuts:
Ε Μητς? :bigsmile:Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
06-09-2008, 03:29 AM #43
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-09-2008, 04:15 AM #44
Η περίπτωσή σου είναι ιδιόμορφη :nuts:
Θα πρέπει να συνέλθει (επειδή είχε λιποθυμήσει) το κονγκλάβιο των Έμπειρων και να εξετάσει το ερώτημά σου.
Πάντως να έχεις υπόψιν σου ότι ΌΛΟΙ την έχουμε βαμμένη Είτε έτσι, είτε αλλιώς...[/QUOTE]
Βρήκα μια πελώρια λίστα από όλους αυτούς τους αστεροειδής/απλανείς/κλπ και διάβασα διάφορα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Ο algor παρουσιάζεται ως το πλέον μαυρο σημείο του σύμπαντος. Στο συμπλεγμα του Περσέα, απεικονίζεται ως η κεφαλή της μεδουσας που εκοψε για να βαλει στην ασπίδα του.
Μιλά για αποκεφαλισμούς, για απαγχονισμούς, για θανάτους που εχουν να κάνουν με το κεφαλι (εξουσία). Οι Εβραίοι στην Ταρω συμβολίζουν τον απλανή με τον Πύργο.
Πολλοί διάσημοι επιστήμονες,ζωγραφοι, ψυχαναλυτές, πρίγκηπες, ηγέτες κλπ αναφερεται πως είχαν έντονο algol στο χαρτη τους, αλλά και εξίσου τραγικό τέλος (Νταιάνα, ωρ. 26η του Τοξότη,Αφροδίτη στην 25η του Ταυρου,Σελήνη στην 25η του Υδροχόου, Ουρανό σε 24η του Λέοντα)
Αρκετα ανατριχιαστικό τελικά... :scared:
-
06-09-2008, 09:41 AM #45
Μπορούσες απλά να διαβάσεις το άρθρο το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για την κουβέντα που γίνεται εδώ :toung: και είναι δημοσιευμένο στο σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F2-algol.html
Η ίδια που έχει γράψει για τον Αλγκόλ, η Σούρδη δηλαδή, έχει γράψει και για τον Αλντεμπαράν (Λαμπαδία) και τις Υάδες, αν σε ενδιαφέρει :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-09-2008, 10:09 AM #46
-
06-09-2008, 10:17 AM #47
-
06-09-2008, 11:31 AM #48
-
06-09-2008, 12:33 PM #49
oups!
ALGOL εννοούσα βρε παιδακια.:bigsmile:
Θα μου πεις στις 3.30, το βραδυ, μονο για ...παυσίπονα μπορείς να μιλας!!!
-
06-09-2008, 12:45 PM #50
Να ενημερώσω του φίλους του φόρουμ ότι το άρθρο του Nick Kollerstrom απ' όπου η dominia77 μας έδωσε μια μικρή γεύση έχει μεταφραστεί από την ομάδα των Editors και θα παρουσιαστεί σύντομα.
Έχει πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον :bigsmile:
Βρήκα μια πελώρια λίστα από όλους αυτούς τους αστεροειδής/απλανείς/κλπ και διάβασα διάφορα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Ο algor παρουσιάζεται ως το πλέον μαυρο σημείο του σύμπαντος. Στο συμπλεγμα του Περσέα, απεικονίζεται ως η κεφαλή της μεδουσας που εκοψε για να βαλει στην ασπίδα του.
Μιλά για αποκεφαλισμούς, για απαγχονισμούς, για θανάτους που εχουν να κάνουν με το κεφαλι (εξουσία). Οι Εβραίοι στην Ταρω συμβολίζουν τον απλανή με τον Πύργο.
Πολλοί διάσημοι επιστήμονες,ζωγραφοι, ψυχαναλυτές, πρίγκηπες, ηγέτες κλπ αναφερεται πως είχαν έντονο algol στο χαρτη τους, αλλά και εξίσου τραγικό τέλος (Νταιάνα, ωρ. 26η του Τοξότη,Αφροδίτη στην 25η του Ταυρου,Σελήνη στην 25η του Υδροχόου, Ουρανό σε 24η του Λέοντα)
Αρκετα ανατριχιαστικό τελικά... :scared:[/QUOTE]Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.