s
ALGOL - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 79

Thread: ALGOL

Όνομα:
    Κυριακή

Re: ALGOL

Μάλλον δεν το διάβασες καλά

"Εάν δεν μεσουρανεί και είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη, προξενεί βίαιο θάνατο και ακραία ασθένεια. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί εάν δεν σχηματίζει ευνοϊκή όψη ή δεν υπάρχει κανένα όφελος στον όγδοο οίκο, (κληρονομιές ) και η γενέθλια θέση του Ήλιου και της Σελήνης είναι σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον ¶ρη"

και ως γνωστόν, τα τριγωνάκια του Πλουτωνάκου με τον Ήλιο (αλλά και γενικά) είναι από τα καλυτερότερα :nuts:
    Παντως οπως και να το κανουμε παρα ειναι ακραια και απολυτη αυτη η ερμηνεια!! Και ειμαι της γνωμης οτι δεν θα επρεπε να γραφτει. Ποσα ατομα δεν εχουν γεννηθει μερα και ωρα που ο Ηλιος τους συναδει με τον Αλγκολ? Ποσοι απ οσους διαβασουν αυτη την φραση δεν θα παρακαμψουν τις λοιπες ... προϋποθεσεις και δεν θα τρομοκρατηθουν? [Αν δεχτουμε οτι ολα αυτα οδηγουν de facto σε βιαιο θανατο]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Παντως οπως και να το κανουμε παρα ειναι ακραια και απολυτη αυτη η ερμηνεια!! Και ειμαι της γνωμης οτι δεν θα επρεπε να γραφτει. Ποσα ατομα δεν εχουν γεννηθει μερα και ωρα που ο Ηλιος τους συναδει με τον Αλγκολ? Ποσοι απ οσους διαβασουν αυτη την φραση δεν θα παρακαμψουν τις λοιπες ... προϋποθεσεις και δεν θα τρομοκρατηθουν? [Αν δεχτουμε οτι ολα αυτα οδηγουν de facto σε βιαιο θανατο]
    Δεν νομίζω να είναι και πολλά... Εφόσον ο Αλγκόλ είναι σταθερός, μια φορά το χρόνο θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο. ¶ντε και 2-3 μέρες πριν ή μετά, αφού δεχόμαστε ανοχή 4 μοιρών.

Αυτή η προσέγγιση μου θυμίζει μια άλλη κουβέντα που έχει γίνει και αφορούσε το αν πρέπει να αναφέρονται ζητήματα ευαίσθητα, όπως είναι του θανάτου ή της υγείας και αν πρέπει να κουβεντιάζονται ή όχι και αν πρέπει ο αστρολόγος να τα αναφέρει ή όχι...:bigsmile:

Εν πάση περιπτώσει και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άποψη, σίγουρα δεν μπορούμε να τα βλέπουμε όλα ρόδινα και να έχουμε πάντα "πολιτικά ορθή" έκφραση. Υπάρχουν πράγματα που δεν ωραιοποιούνται, ιδίως αν θέλει κάποιος να μάθει, να γνωρίσει, είτε πρόκειται για τον ίδιο του τον εαυτό είτε για κάποιον άλλο. Η γνώση είναι γνώση και δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Είναι αυτή που είναι, απαλλαγμένη από ηθική. Η ηθική θα έρθει όταν θα πρέπει να εφαρμόσεις ή να αξιοποιήσεις τη γνώση και αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Όσον αφορά τον Αλγκόλ αυτόν καθ αυτόν, δεν μπορεί όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τη αστρολογία, από την Ιβηρική μέχρι και την Κίνα και χωρίς να έχουν απαραίτητα επαφή μεταξύ τους να έχουν καταλήξει ότι δεν είναι και από τους πιο "ευεργέτες", τι να κάνουμε τώρα; :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Μητσακο, μπορει ο Ηλιος να ειναι καθε χρονο για δυο-τρεις μερες τον χρονο σε συνοδο με τον Αλγκολ, αλλα ποσα παιδια στον κοσμο γεννιουνται αυτες τις μερες; Ουκ ολιγα σιγουρα!
    Κι εμενα η ενσταση μου, μου θυμισε εκεινη την συζητηση και σιγουρα ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για τον τροπο που προσλαμβανει τις πληροφοριες, ΟΜΩΣ, λιγη διακριτικοτητα ή αποφυγη του απολυτου πιστευω πως χρειαζεται... Ειναι ευκολο να νιωσει καποιος καταδικασμενος, ειδικα οταν δεν εχει εντρυφησει σε βαθος στην αστρολογια....:nuts::bigsmile:

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μητσακο, μπορει ο Ηλιος να ειναι καθε χρονο για δυο-τρεις μερες τον χρονο σε συνοδο με τον Αλγκολ, αλλα ποσα παιδια στον κοσμο γεννιουνται αυτες τις μερες; Ουκ ολιγα σιγουρα!
    Κι εμενα η ενσταση μου, μου θυμισε εκεινη την συζητηση και σιγουρα ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για τον τροπο που προσλαμβανει τις πληροφοριες, ΟΜΩΣ, λιγη διακριτικοτητα ή αποφυγη του απολυτου πιστευω πως χρειαζεται... Ειναι ευκολο να νιωσει καποιος καταδικασμενος, ειδικα οταν δεν εχει εντρυφησει σε βαθος στην αστρολογια....:nuts::bigsmile:
    Σύμφωνα με τις στατιστικές, καθημερινά γεννιούνται 3.760.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο :bigsmile:
    Είναι πολλά σε σχέση με το φαινόμενο ή όχι; Ε, εσείς τι λέτε παιδιά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σύμφωνα με τις στατιστικές, καθημερινά γεννιούνται 3.760.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο :bigsmile:
    Είναι πολλά σε σχέση με το φαινόμενο ή όχι; Ε, εσείς τι λέτε παιδιά
    E φαντασου λοιπον οτι και ενα ευλογο ποσοστο θα εχει και αρνητικες οψεις τις ημερες που ο Ηλιος του ειναι σε συνοδο με αυτον τον απλανη! Κι οτι ασχολουνται επιφανειακα με την αστρολογια....
    Οπως και να εχει, αποψη μου ειναι τα προηγουμενα και οχι θεσφατο ή διαταγη!:bigsmile:

Καλό μεσημερι σε ολους.

Με εχει τρομάξει λίγο τα οσα διαβασα για τον ALGOL.

Ειναι σε συνοδο με τον Βόρειο Δεσμό μου στον Ταυρο 25,20 στον 11ο οικο και εξάγωνο με Κρόνο(28,21) και Χειρωνα (25,53) Ιχθυεις στον 9ο.

Θα μπορουσε καποιος να με διαφωτησει τι σημαινει?????

Ευχαριστω πολύ

Quote Originally Posted by melodia View Post
    Καλό μεσημερι σε ολους.

Με εχει τρομάξει λίγο τα οσα διαβασα για τον ALGOL.
    Ε, δεν είναι κακό αυτό Ο φόβος σού ξυπνάει τις αισθήσεις...

Από την άλλη ίσως δεν διάβασες καλά, γιατί κάπου στο κείμενο λέει ότι αν υπάρχουν θετικές όψεις ακυρώνουν την αρνητική διάσταση της συνόδου.
    Εσύ έχεις εξαγωνάκια, άντε να ζοριστείς λίγο παραπάνω :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Κωστής

κατά τη διάρκεια του "ταξιδιού" ή λίγο πριν πάρει το πλοίο; :toung:

άντε να ζοριστείς λίγο παραπάνω :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    κατά τη διάρκεια του "ταξιδιού" ή λίγο πριν πάρει το πλοίο; :toung:
    Και πριν και μετά :bigsmile:
    Ξέρεις πολύ καλά ότι το "ταξίδι" είναι διαρκείας και δεν περιορίζεται χρονικά.
    Η διαδικασία και η πορεία προς τη θέωση εμπεριέχει όλες τις διαστάσεις και όλες τις ζωές :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Ε, δεν είναι κακό αυτό Ο φόβος σού ξυπνάει τις αισθήσεις...

Από την άλλη ίσως δεν διάβασες καλά, γιατί κάπου στο κείμενο λέει ότι αν υπάρχουν θετικές όψεις ακυρώνουν την αρνητική διάσταση της συνόδου.
    Εσύ έχεις εξαγωνάκια, άντε να ζοριστείς λίγο παραπάνω :toung:

Το εχω συνηθισει μεχρι τώρα.
    Τιποτα δεν μου εχει ερθει ευκολα.

Σε ευχαριστω

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)