- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Προσωπική ερώτηση
-
30-08-2008, 12:15 AM #1
Προσωπική ερώτηση
Καλησπέρα σε όλους :bigsmile:
Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να κατανοήσω τις αρχές της αστρολογίας, προσπαθωντας να αναλύσω τον προσωπικό μου χάρτη για αρχή και διαβάζοντας ταυτόχρόνα διάφορα άρθρα.
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν είναι τυχαία τα εμπόδια που πάντα αντιμετώπιζα στις συναισθηματικές μου σχέσεις, βλέπωντας τις όψεις Πλούτωνα- Κρόνου- Ποσειδώνα με τους προσωπικούς μου πλανήτες...
Θεωρώντας ότι δεν απόλυτα αστρολογικό το θέμα (όπως συβαίνει με όλα τα θέματα στη ζωή), θα με ενδιέφερε να διαβάσω τι ¨λέει ¨η αστρολογία για αυτές τις όψεις....
Για όποιον έχει όρεξη.. τον ευχαριστώ εκ των προτέρων : bigsmile:
-
30-08-2008, 12:31 AM #2
Re: Προσωπική ερώτηση
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
30-08-2008, 12:32 AM #3
Για την ημερομηνία γέννησης θα λέτε.. 21/3/1978
-
30-08-2008, 12:38 AM #4
Αν όχι τα στοιχεία γέννησης, τουλάχιστον ποιοι είναι οι προσωπικοί πλανήτες που "βάλλονται" από τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ, σε ποιους οίκους βρίσκονται, αν κάνουν άλλες ευνοϊκές όψεις, όψεις με γωνιακούς οίκους, αν συμμετέχουν σε κάποιο σχηματισμό όψεων κλπ.
Δοκίμασες να πάρεις μια γεύση από ερμηνεία από την αρχική σελίδα του myhoroscope?Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
30-08-2008, 12:42 AM #5
Ναι πήρα μια ιδέα αλλά κωλύομαι στον συνδυασμό των πληροφοριών...
-
30-08-2008, 03:07 AM #6
Δεν έχουν κάτι τραγικό οι όψεις.Ίσα ίσα είναι μάλλον καλές.Τρίγωνο αφροδίτης-κρόνου (στις 10 μοίρες έστω,ο κρόνος πάντα είναι δυνατός),τρίγωνο αφροδίτης -ποσειδώνα στις 4 μοίρες,αντίθεση ερμή πλούτωνα στις 3 μοίρες.Ο κρόνος σε όψη με την αφροδίτη δίνει σοβαρότητα στα αισθήματα και υπευθυνότητα.Ο ποσειδώνας δίνει στοιχεία ρομαντισμού και αυξημένη τάση στο άτομο να θέλει να βιώσει τον "μεγάλο έρωτα" με στοιχεία παραμυθιού.Ο ερμής σε αντθεση με τον πλούτωνα μπορεί να σημαίνει κάποιες εμμονές ή φοβίες αλλά δίνει επίσης και διεισδυτικότητα στους ανθρώπινους χαρακτήρες και στις καταστάσεις.Αυτά πολύ πολύ γενικα.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
30-08-2008, 09:54 AM #7
Καταλαβαίνω λοιπόν ότι δεν είναι τυχαία τα εμπόδια που πάντα αντιμετώπιζα στις συναισθηματικές μου σχέσεις, βλέπωντας τις όψεις Πλούτωνα- Κρόνου- Ποσειδώνα με τους προσωπικούς μου πλανήτες...
Κατα την γνωμη μου αυτο που σου δημιουργει προβληματα στις σχεσεις ειναι αρχικα η αντιθεση αφροδυτης-πλουτωνα (που σου δινει εντονα και απολυτα συναισθηματα καθως επεισης και ελενχο συναισθηματικο και υλικο του συντροφου)και η συνοδο σεληνης- κρονου που σε κανει αρκετα μοναχικη και στεγνη ψυχικα (χωρις σιγουρια αφου εκανα ηλιακο χαρτη).Εχεις την ταση να καταναλωνεσε αρκετα σε καταστασεις (ηλιος τετραγωνο με δια)και ετσι μπορει να μεγενθυνεις και να αναλλωνεσε σε καταστασεις που δεν χρειαζετε.
Στον χαρτη σου δημιουργητε ενα μεγαλο τριγωνο που ειναι παρα πολυ βοηθητικο για την πορεια της ζωης σου.
Οσο για τις δυσκολες οψεις να ξερεις οτι εκτος απο την ταλαιπωρια που μας δινουν,
μας δινουν και ωθηση να δραστηριοποιηθουμε,ανθρωπ ι με ελαχιστες αρνητικες οψεις ειναι αυτοι που γενικα δεν εχουν κανει τιποτα στην ζωη τους.
Η αστρολογια ειναι βοηθητικη στον να καταλαβουμε καλυτερα τον εαυτο μας και να τον βελτιωσουμε οσο γινετε.
Πρωσοπικα μου εχει τυχη να εχω συμπεριφορα προς τους αλλους ασχημη χωρις να την καταλαβενω,η αστρολογια με βοηθησε αρκετα στο να αλλαξω και να εχω πιο ομαλες σχεσεις.
Σου ευχομε ομορφες διαδρομες στα βαθη της ψυχης σου.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
30-08-2008, 12:29 PM #8
Όντως η αντίθεση αφροδίτης-πλούτωνα από αυτά που διαβάζω με έχει επηρεάσει αρνητικά έτσι ώστε να μην εμπιστεύομαι και να απομακρύνομαι από τους ανθρώπους ακόμη κ όταν τα συναισθηματά μου μου είναι πολύ δυνατά. Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλές φορές αυτό μάλλον γίνεται χωρίς να μπορώ να το ελέγξω και να το βελτιώσω εκείνη τη στιγμή, σαν μια υποσυνείδητη άμυνα που λειτουργεί στιγμιαία και εννοείται πως γίνεται πολύ αργότερα αντιληπτή όταν πια δεν είναι εύκολο να διορθώσω τα πράματα ή ακόμα έχοντας ψυχράνει ακόμη κ εγώ η ίδια τον ευατό μου... αν όντως όλα αυτά έχουν μια βάση πιστέψε με δεν είναι καθόλου εύκολο
Καλή μέρα σε όλους
-
30-08-2008, 01:09 PM #9
Καμία αντίθεση δεν σε έχει ...επηρεάσει, ιδίως αρνητικά, πίστεψέ με :bigsmile:
αν όντως όλα αυτά έχουν μια βάση πιστέψε με δεν είναι καθόλου εύκολο
Καλή μέρα σε όλους
Και το αν είναι κάτι δύσκολο ή όχι και πόσο, μπορείς να το διαπιστώσεις μόνο όταν αντιμετωπίσεις κάτι πιο δύσκολο από το προηγούμενο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.