s
απορία σε συναστρία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19

Re: απορία σε συναστρία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    κοιτα..αγαπητο μελος τιποτα δεν ειναι ευκολο σε μια σχεση,θελει λιγη δουλεια παραπανω απο μια πιο αρμονικη συναστρια ας πουμε:bigsmile:να κατανοησετε ο ενας τον αλλον :nuts:αυτο πες το υποχωρηση πεστο οπως θελεις :bigsmile:[να εχει και ενα ενδιαφερον η σχεση ε;;;;τι λες; αν ειναι ανιαρη βαριεσαι ]
    φιλικα
    δεν περιμενω μια συναστρια να μου δωσει ειτε λυση ειτε καθοδηγηση...απλα μου αρεσει να ασχολουμαι και να βρισκω ίσως ομοιοτητες μεσω της αστρολογιας...ή και διαφορες!
    Σιγουρα ενας χαρτης ή μια συναστρια δεν μπορουν να σκιαγραφησουν εναν ανθρωπο μια σχεση!!!... Μια σχεση ειναι κατι ζωντανο που το κραταμε εμεις οι ιδιοι στα χερια μας και στην καρδια μας και το κανουμε ειτε να ζήσει ειτε να μας αφησει!!!!:blink: Και για να ζήσει σίγουρα χρειαζεται δουλεια....
    Μου αρεσει να μαθαινω ...και η αστρολογια ειναι κατι που με ελκει....γιάυτο και εγινα μελος.. :bigsmile:

Quote Originally Posted by fairywings View Post
    ..ευχαριστω για το λινκ...το διαβασα...αλλα τελικά δεν ειναι τιποτα σιγουρο αν ειναι θετικο ή οχι να εχουν δυο ανθρωποι σε μια σχεση χιαστι τους ήλιους ή ο,τι αλλο!..... Αν καταλαβα καλα... δηλωνει οτι πρεπει να υπαρχει υποχωρηση και απο τους δυο γιατι βρισκονται σε αντιθετες θεσεις?????
    Μήπως τα εμπλεξα? ..Νομιζω οτι μια τα λεει ετσι και την αλλη αλλιως!!!!
    Αυτο μηπως εξαρταται και απο αλλες οψεις?
    Δεν αποκλείεται και να τα έχεις μπλέξει (όπως όλοι μας άλλωστε, ιδίως όταν πρωτοξεκινούσαμε, μερικοί βέβαια συνεχίζουν και μετά )
    Επειδή όμως -και όπως λες- σε ενδιαφέρει να μάθεις αλλά και μέσω αυτών που μαθαίνεις να συγκρίνεις ρίξε μια ματιά σε αυτό Συναστρίες - Αστρολογία για όλους
    και μετά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
    Το βασικό πάντως είναι να μην βιάζεσαι, είναι πολλά αυτά που πρέπει να ξέρει κάποιος για να μπορέσει να ερμηνεύσει και η γνώση δεν μπαίνει με ...εμβολιασμό
    Χαλαρά και όλα στον χρόνο τους θα γίνουν :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    ................... η γνώση δεν μπαίνει με ...εμβολιασμό
    Και αν εμπαινε ... θα ΄χαμε γινει σουρωτηρι ! :nuts:

Όνομα:
    Μάνος

Οι 150αρες παραδοσιακά δεν θεωρούνται θετικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιέχουν -όπως όλες οι όψεις άλλωστε- το θετικό δυναμικό τους.
    Εξηγώ: Εάν η διάμετρος (180 μοίρες) είναι η "τελική έκβαση", η 150 είναι ένα βήμα πριν, άρα η ευκαιρία για διορθωτική.

Γενικά πάντα μιλώντας, καλό είναι να θυμάστε ότι οι χιαστί είναι "ζόρικες" διότι δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες. Έχω παρατηρήσει ότι λειτουργούν α) σε βάθος χρόνου και β) ΕΑΝ τελικά δώσουν αρνητικό αποτέλεσμα το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει αρχικά αντιληπτό.

Στην περίπτωσή σας: Εάν και πάλι θεωρήσουμε ότι ο Ήλιος, μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεύει τα θέλω μας, ΙΣΩΣ το ζευγάρι σε κατάσταση απολογισμού πεπραγμένων διαπιστώσει ότι υπήρξε μια δυσλειτουργία επειδή δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις αρχικά.

Φυσικά οι παραπάνω εκτιμήσεις είναι απαραίτητο να "φορμαριστούν" ειδικά για το εξεταζόμενο ζευγάρι διαφορετικά θα είναι ελλειπείς και ίσως αυθαίρετες.

Να είστε καλά

Quote Originally Posted by fairywings View Post
    γεια σας και παλι..
    ήθελα να ρωτησω..παντου διαβαζω για τις οψεις μεταξυ των πλανητων ...εχω διαβασει αρκετα (αλλα δεν τα καταλαβαινω κιολας!!!)...αλλα εχω μια απορια...
    Δεν εχω δει καπου αν θεωρειται η οψη χιαστι...θετική ή αρνητική!!!
    και αν μεταξυ Ηλιων δυο ανθρωπων ειναι χιαστι και μεταξυ της Σεληνης του ενος και του Ηλιου του αλλου παλι χιαστι?
    Μπορει καποιος να εξηγήσει?
    Η εστω ποιες οψεις ειναι θετικές και ποιες αρνητικές....
    Ευχαριστω!!!
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Quote Originally Posted by Μάνος Μαντάς View Post
    Οι 150αρες παραδοσιακά δεν θεωρούνται θετικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν περιέχουν -όπως όλες οι όψεις άλλωστε- το θετικό δυναμικό τους.
    Εξηγώ: Εάν η διάμετρος (180 μοίρες) είναι η "τελική έκβαση", η 150 είναι ένα βήμα πριν, άρα η ευκαιρία για διορθωτική.

Γενικά πάντα μιλώντας, καλό είναι να θυμάστε ότι οι χιαστί είναι "ζόρικες" διότι δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες. Έχω παρατηρήσει ότι λειτουργούν α) σε βάθος χρόνου και β) ΕΑΝ τελικά δώσουν αρνητικό αποτέλεσμα το πιθανότερο είναι να μην έχει γίνει αρχικά αντιληπτό.

Στην περίπτωσή σας: Εάν και πάλι θεωρήσουμε ότι ο Ήλιος, μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεύει τα θέλω μας, ΙΣΩΣ το ζευγάρι σε κατάσταση απολογισμού πεπραγμένων διαπιστώσει ότι υπήρξε μια δυσλειτουργία επειδή δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις αρχικά.

Φυσικά οι παραπάνω εκτιμήσεις είναι απαραίτητο να "φορμαριστούν" ειδικά για το εξεταζόμενο ζευγάρι διαφορετικά θα είναι ελλειπείς και ίσως αυθαίρετες.

Να είστε καλά
    Ευχαριστω παρα πολυ!!!...τωρα καταλαβα !!!:bigsmile:

ωροσκόπος

γεια σας μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία??? δεν μπορώ να βρω τον ωροσκόπο μου... σε κάθε ιστοσελίδα μου βγάζει κάτι άλλο... κι αυτό επειδή γεννήθηκα στις 25 μαρτίου του 1990 στις 7:20 ή 8:20 (εκείνη την στιγμή γινόταν η αλλαγή της ώρας σε θερινή! - γεννήθηκα στη sochi της ρωσσίας!)

Όνομα:
    Κυριακή

Re: ωροσκόπος

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    γεια σας μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία??? δεν μπορώ να βρω τον ωροσκόπο μου... σε κάθε ιστοσελίδα μου βγάζει κάτι άλλο... κι αυτό επειδή γεννήθηκα στις 25 μαρτίου του 1990 στις 7:20 ή 8:20 (εκείνη την στιγμή γινόταν η αλλαγή της ώρας σε θερινή! - γεννήθηκα στη sochi της ρωσσίας!)
    Στην περιοχη που γεννηθηκες ισχυε η θερινη ωρα την χρονια που γεννηθηκες? Για την Ευρωπη, το προγραμμα του myhoroscope την υπολογιζει αυτοματα... Αλλα ρωτα για σιγουρια τους διαχειριστες του site!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

να ρωτησω οι ερμηνειες οψεων συναστριας ειναι ιδιες κ στο συνθετο?

Quote Originally Posted by tigre View Post
    να ρωτησω οι ερμηνειες οψεων συναστριας ειναι ιδιες κ στο συνθετο?
    Όχι, δεν είναι ίδιες ακριβώς.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)