- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 79
Thread: ALGOL
-
27-08-2008, 08:13 PM #31
Re: ALGOL
Μάλλον δεν το διάβασες καλά
"Εάν δεν μεσουρανεί και είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη, προξενεί βίαιο θάνατο και ακραία ασθένεια. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί εάν δεν σχηματίζει ευνοϊκή όψη ή δεν υπάρχει κανένα όφελος στον όγδοο οίκο, (κληρονομιές ) και η γενέθλια θέση του Ήλιου και της Σελήνης είναι σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον ¶ρη"
και ως γνωστόν, τα τριγωνάκια του Πλουτωνάκου με τον Ήλιο (αλλά και γενικά) είναι από τα καλυτερότερα :nuts:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
28-08-2008, 03:15 AM #32
Δεν νομίζω να είναι και πολλά... Εφόσον ο Αλγκόλ είναι σταθερός, μια φορά το χρόνο θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο. ¶ντε και 2-3 μέρες πριν ή μετά, αφού δεχόμαστε ανοχή 4 μοιρών.
Αυτή η προσέγγιση μου θυμίζει μια άλλη κουβέντα που έχει γίνει και αφορούσε το αν πρέπει να αναφέρονται ζητήματα ευαίσθητα, όπως είναι του θανάτου ή της υγείας και αν πρέπει να κουβεντιάζονται ή όχι και αν πρέπει ο αστρολόγος να τα αναφέρει ή όχι...:bigsmile:
Εν πάση περιπτώσει και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άποψη, σίγουρα δεν μπορούμε να τα βλέπουμε όλα ρόδινα και να έχουμε πάντα "πολιτικά ορθή" έκφραση. Υπάρχουν πράγματα που δεν ωραιοποιούνται, ιδίως αν θέλει κάποιος να μάθει, να γνωρίσει, είτε πρόκειται για τον ίδιο του τον εαυτό είτε για κάποιον άλλο. Η γνώση είναι γνώση και δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή. Είναι αυτή που είναι, απαλλαγμένη από ηθική. Η ηθική θα έρθει όταν θα πρέπει να εφαρμόσεις ή να αξιοποιήσεις τη γνώση και αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Όσον αφορά τον Αλγκόλ αυτόν καθ αυτόν, δεν μπορεί όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τη αστρολογία, από την Ιβηρική μέχρι και την Κίνα και χωρίς να έχουν απαραίτητα επαφή μεταξύ τους να έχουν καταλήξει ότι δεν είναι και από τους πιο "ευεργέτες", τι να κάνουμε τώρα; :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-08-2008, 01:26 PM #33
Μητσακο, μπορει ο Ηλιος να ειναι καθε χρονο για δυο-τρεις μερες τον χρονο σε συνοδο με τον Αλγκολ, αλλα ποσα παιδια στον κοσμο γεννιουνται αυτες τις μερες; Ουκ ολιγα σιγουρα!
Κι εμενα η ενσταση μου, μου θυμισε εκεινη την συζητηση και σιγουρα ο καθενας μας ειναι υπευθυνος για τον τροπο που προσλαμβανει τις πληροφοριες, ΟΜΩΣ, λιγη διακριτικοτητα ή αποφυγη του απολυτου πιστευω πως χρειαζεται... Ειναι ευκολο να νιωσει καποιος καταδικασμενος, ειδικα οταν δεν εχει εντρυφησει σε βαθος στην αστρολογια....:nuts::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
28-08-2008, 01:58 PM #34
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-08-2008, 02:55 PM #35
E φαντασου λοιπον οτι και ενα ευλογο ποσοστο θα εχει και αρνητικες οψεις τις ημερες που ο Ηλιος του ειναι σε συνοδο με αυτον τον απλανη! Κι οτι ασχολουνται επιφανειακα με την αστρολογια....
Οπως και να εχει, αποψη μου ειναι τα προηγουμενα και οχι θεσφατο ή διαταγη!:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
05-09-2008, 01:56 PM #36
Καλό μεσημερι σε ολους.
Με εχει τρομάξει λίγο τα οσα διαβασα για τον ALGOL.
Ειναι σε συνοδο με τον Βόρειο Δεσμό μου στον Ταυρο 25,20 στον 11ο οικο και εξάγωνο με Κρόνο(28,21) και Χειρωνα (25,53) Ιχθυεις στον 9ο.
Θα μπορουσε καποιος να με διαφωτησει τι σημαινει?????
Ευχαριστω πολύ
-
05-09-2008, 03:25 PM #37
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
05-09-2008, 03:26 PM #38
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
05-09-2008, 03:49 PM #39
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
05-09-2008, 04:07 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.