s
ALGOL - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 79

Thread: ALGOL

Όνομα:
    κατερινα

Re: ALGOL

Δεν είχα διαβάσει το εν λόγω κείμενο αλλά νομίζω ότι η παράθεσή σου ήταν κατανοητή και κατατοπιστική.

Όνομα:
    evazoe

και όταν ο ήλιος κάνει σύνοδο με τον αλγκόλ με 1 μοίρα απόκλιση ισχύουν τα ίδια:
    δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα ειμαι ελευθερος

Quote Originally Posted by evazoe3 View Post
    και όταν ο ήλιος κάνει σύνοδο με τον αλγκόλ με 1 μοίρα απόκλιση ισχύουν τα ίδια:
    Ποια εννοείς;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    evazoe

συγνώμη δεν ήμουν σαφής... εννοούσα όσα προαναφέρθηκαν ως απαντήσεις στα προηγούμενα ποστ. διάβασα το άρθρο που ανέφερες αλλά δεν πήρα και πολύ κουράγιο.. επίσης ανακάλυψα ότι ο αλγκόλ είναι σε σύνοδο με τον ήλιο μου στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με τον πλούτωνα (12ο οίκο) και το βόρειο δεσμό μου. οπότε μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.

επίσης ανακάλυψα ότι ο αλγκόλ είναι σε σύνοδο με τον ήλιο μου στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με τον πλούτωνα (12ο οίκο) και το βόρειο δεσμό μου. οπότε μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.
    Μάλλον δεν το διάβασες καλά

"Εάν δεν μεσουρανεί και είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο ή τη Σελήνη, προξενεί βίαιο θάνατο και ακραία ασθένεια. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί εάν δεν σχηματίζει ευνοϊκή όψη ή δεν υπάρχει κανένα όφελος στον όγδοο οίκο, (κληρονομιές ) και η γενέθλια θέση του Ήλιου και της Σελήνης είναι σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον ¶ρη"

και ως γνωστόν, τα τριγωνάκια του Πλουτωνάκου με τον Ήλιο (αλλά και γενικά) είναι από τα καλυτερότερα :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    evazoe

σ' ευχαριστώ.. έχεις δίκο σταμάτησα στην τελεία της πρώτης πρότασης και δεν ήθελα μάλλον να δω κάτι χειρότερο. θα είμαι πιο προσεκτική άλλη φορά. και πάλι ευχαριστώ.

Όνομα:
    Ράνια

σ' ευχαριστώ.. έχεις δίκο σταμάτησα στην τελεία της πρώτης πρότασης και δεν ήθελα μάλλον να δω κάτι χειρότερο. θα είμαι πιο προσεκτική άλλη φορά. και πάλι ευχαριστώ.
    προξενεί βίαιο θάνατο και ακραία ασθένεια.
    Υπάρχουν ΚΑΙ χειρότερα? :blink::blink::blink: :eek::eek:

Όνομα:
    evazoe

χα χα δίκιο έχεις.. λέει και άλλα ευχάριστα το άρθρο. τέλος πάντων. δεν το είδα καλα. συγνώμη...

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Υπάρχουν ΚΑΙ χειρότερα? :blink::blink::blink: :eek::eek:
    Βέβαια :nuts:
    Προφανώς όμως η συντάκτρια δεν ήθελε να αισθανθούν άσχημα όσοι έχουν δυσμενείς όψεις του Αλγκόλ με προσωπικούς πλανήτες
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    evazoe

είμαι σίγουρη ότι η συντάκτρια δεν είχε τέτοια πρόθεση. άλλωστε κανένας μας δεν μπορεί να αλλάξει την ώρα και τη μέρα γέννησής του. σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)