- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 79
Thread: ALGOL
-
24-08-2008, 12:39 AM #1
ALGOL
Αγαπητά μέλη,
Διαβάζοντας το άρθρο της κυρ. Σούρδη - Ζάχαρη για τον απλανή Algol, οφείλω να ομολογήσω ότι τρόμαξα, γιατί στον γενέθλιο μου χάρτη ο ¶ρης είναι στην 26'56 του Ταύρου - τέλος του 7ου οίκου (σε σύνοδο με τον απλανή) και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα 25'19 στην Παρθένο - 12ος οίκος. Δηλαδή, όλοι όσοι έχουν πλανήτη πάνω στον Algol κινδυνεύουν στην ζωή τους; Όποιος ξέρει σχετικά ας μου πει σας παρακαλώ, τουλάχιστον να προσέχω όσο μπορώ
Σας ευχαριστώ πολύ,πολύ!!!
-
24-08-2008, 12:48 AM #2
Re: ALGOL
καταρχήν μην πανικοβάλεσαι ...θα σου απαντήσουν οι πιο ειδικοί...θα ψάξω και γω και να διαβασω και θα τα ξαναπουμε ...
-
24-08-2008, 01:13 AM #3
έχω σκάσει! πώς βρίσκουμε τη θέση τους στο χάρτη μας; ψάχνω ...ψάχνω...
-
24-08-2008, 09:21 AM #4
Ο algol συνηθως ειναι ο απλανης που φερνει στην ζωη καποιου ξαφνικα δακρια και στεναχοριες.Ειναι αρκετα κακοτυχος αλλα τουλαχιστον απο οτι ξερω δεν φερνει προβληματα υγειας,ολα τα αλλα ξεπερνιουντε.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
24-08-2008, 09:50 AM #5
Επεισης μπορεις να το ερμηνευσεις σαν μια συνοδο δια αρη κρονου πανω στον πλανητη που πεφτει
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
24-08-2008, 08:06 PM #6
Στα άρθρα για τους απλανείς αστέρες που έχουν δημοσιευτεί εδώ αναφέρεται και η θέση τους στο ζωδιακό. Η θέση του Algol είναι στις 26ο 02' του Ταύρου. Οι όψεις που υπολογίζονται είναι μόνο οι σύνοδοι με πολύ λίγες μοίρες ανοχή (άλλοι δέχονται μέχρι κ 4ο ενώ άλλοι αστρολόγοι λένε μόνο 1ο ανοχή)
Ένας άλλος τρόπος να δεις τις θέσεις τους είναι από το astrodienst.''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
24-08-2008, 08:15 PM #7
αν πατε κεντρική σελιδα στις αστρολογικές εφημερίδες βρήσκες τους απλανες αστέρες την μέρα που γεννήθηκες και τις όψεις που έκαναν
-
24-08-2008, 08:41 PM #8
-
24-08-2008, 11:29 PM #9
Βασικά στις αστρολογικές εφημερίδες κοίταξα κι εγώ,επέλεξα τουλάχιστον δύο τύπους ταξινομήσεων και παρόλα αυτά Algol δε βλέπω:blink:
Είναι που ζαλίζομαι απ τον πολύ μεσημεριάτικο ύπνο λόγω ζέστης ή έχει κάποια κωδική ονομασία ;:toung:
Ψάχνω,ψάχνω...
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
24-08-2008, 11:37 PM #10
στις αστρολογικες εφημεριδες δεν τον βρηκα ουτε εγω...κοιταξα στο ξένο site που αναφερεται παραπάνω...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.