Quote Originally Posted by pecora nera View Post
Δε συμφωνούμε αγαπητή μου gargoyle αλλά δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία :bigsmile:

Για μένα αν δεν υπάρχει Ποσειδώνας στο σχηματισμό πλανητών που φέρνουν έρωτα δεν υπάρχει έρωτας. Σχέση ή δεσμός ή γάμος μπορεί να φανεί από πολλές όψεις και πλανήτες αλλά έρωτας πρέπει να έχει και λίγο έως πολύ Ποσειδώνα.

Γιατί ο έρωτας είναι αυτό ακριβώς. Εξειδανίκευση, ονειροφαντασία, ψέμα αν θες κάποιες φορές αλλά όχι συνειδητό και από τα δυο μέρη. Επίσης ο Ουρανός είναι αυτός που φέρνει τις μεγάλες και απρόσμενες αλλαγές (και στην προσωπική ζωή) οπότε ίσως είναι χρήσιμος στο σχηματισμό αν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή δεν είναι όμως απαραίτητα χρήσιμος για τον έρωτα. Ο Ποσειδώνας είναι.

Διευκρινίζω: άλλο έρωτας, άλλο αγάπη βαθιά, άλλο δεσμός, γάμος
Προφανώς και δεν συμφωνούμε και συμφωνώ και επ'αυξάνω πως μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία φορά.

Θα συμφωνήσω εν μέρει στη φράση που έχω επισημάνει: "για μένα". Το τι είναι ο έρωτας για τον καθένα , αυτό όντως είναι προσωπικό. Και επί του αστρολογικού, στο ωροσκόπιό μου κάνει πολλές όψεις ο Κρόνος και σε καμία περίπτωση δεν εξιδανικεύω και δεν ονειροφαντάζομαι. Για το δε ψέμα φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται. Και ούτε ερωτεύτηκα ποτέ υπό την επήρεια κάποιας βαρβάτης διέλευσης του Ποσειδώνα.

Οπότε, φαντάζομαι πως το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε άλλους με σκληρές όψεις του Κρόνου στο ωροσκόπιό τους, όπως η giannas. ¶λλοι πάλι, με έντονες ποσειδώνιες όψεις ή όψεις της Αφροδίτης, το αντιμετωπίζουν αλλιώς.