- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 178
Thread: Οι καρμικές συναντήσεις.
-
18-08-2008, 10:22 AM #61
Re: Οι καρμικές συναντήσεις.
Bασιλη??Εχει καμμια σχεση το λεγομενο "συλλογικο" Καρμα με το συλλογικο ασυνειδητο του Jung??
-
18-08-2008, 10:40 AM #62
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 10:42 AM #63
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 10:55 AM #64
Παει το πληγωσατε το Καρκινακι..και "κλειστηκε" στο καβουκι του...Γυναικες σου λεει ο αλλος μετα..τςτςτςττςτς:toung::toung:
-
18-08-2008, 11:23 AM #65
Ναι, όντως, έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα ο εσωτερισμός και οι ιδελιστικές τάσεις με την συλλογικότητα ενός κόμματος... Και ειδικά δε, ο γενικός γραμματέας με τον γκουρού... Αυτό ήταν όντως πολύ σοφό... :bigsmile:
Οποιαδήποτε πρακτική βασίζεται σε μια θεωρία. Από ότι βλέπω όμως, δεν μας εξηγείς και ποτέ ποιά είναι η βασική αρχή, ή έστω οι βασικές αρχές αυτής της θεωρίας... Η συνεχής επιχειρηματολογία αφορά το "δεν είναι έτσι, δεν το καταλάβατε καλά", ποτέ όμως δεν ξεκαθαρίζεται μια θεμελιώδης αρχή γι' αυτό το θέμα. Γιατί άραγε;:bigsmile:
Για άλλη μια φορά δεν απαντάς σε ότι σε ρωτάνε και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Όσο για την αναλογία του εσωτερισμού με το ηλεκτρικό ρεύμα, μόνο μειδίαμα προκαλεί. :bigsmile:
Ναι, όντως, στου κουφού την πόρτα. Δεν φταίω εγώ αν οι "ορισμοί" σου περί "συλλογικού κάρματος" που όμως ο ένας σώζει τους πολλούς, βασίζονται στη βάση της ατομικότητας. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Κι αν μη τι άλλο, ο Αιγόκερως δεν φημίζεται για την αδυναμία κατανόησης είτε της πραγματικότητας είτε της σημασίας εννοιών και όρων. Ο Καρκίνος, αντιθέτως, είναι πιο επιρρεπής στο να αντιλαμβάνεται μονομερώς αυτά που θέλει... Ακούς εκεί συλλογικότητα που ο ένας "σώζει" τους πολλούς"... :bigsmile:
Η κριτική σου επί του σοσσιαλισμού δεν μας ενδιαφέρει. Πρώτον, δεν αφορά το θέμα, και δεύτερον, γιατί επι του θέματος γνωρίζεις - καταφανώς - σαφώς πολύ λιγότερα από όσα εγώ περί εσωτερισμού. :bigsmile:
Ειδικά δε αυτό με το σύγχρονο ανθρωποκεντρικό management πολύ μου άρεσε. :bigsmile:
Μάλλον επειδή δεν έχεις ιδέα από φιλοσοφία, πολιτική οικονομία και ιστορία. Ειδικά η θέση ότι ο σοσσιαλισμός αφορά πίστη, μόνο γέλια προκαλεί. :bigsmile:
Μου αρέσει να βγαίνουν οι κραυγαλέες αντιφάσεις του εσωτερισμού στο προσκήνιο και να βλέπω κάποιους να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 11:29 AM #66
Πάντως μέχρι τώρα Αργυρώ μου, μόνο την άγνοια σου για τα θέματα του Κάρμα έχεις δείξει :bigsmile: και τη σπουδή σου να κρίνεις κάτι που δεν ξέρεις. Οι αντιδράσεις σου όταν κάνω κι εγώ το ίδιο, κρίνω δηλαδή το δικό σου σύστημα πίστης με επιχειρήματα που κατά τη γνώμη σου είναι εκτός πραγματικότητας έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό, να σε βοηθήσουν να καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας δείχνουν σε όσους ξέρουν κάποια πράγματα από αυτά που εσύ λες.
Ας αφήσουμε τώρα τους ανθρώπους να ψάξουν για τις καρμικές σχέσεις τους :bigsmile: Αρκετά τους ταλαιπωρήσαμε...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 11:41 AM #67
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
18-08-2008, 11:47 AM #68
Ναι βρε, γι' αυτό σου ζητάω επίμονα να μου πεις τη βασική αρχή του κι εσύ δεν μου κάνεις το χατήρι...:bigsmile:
Τώρα, συγγνώμη, αλλά το συγκρίνεις γενικές αρχές φιλοσοφίας, ιστορίας και πολιτικής οικονομίας και να τα κάνεις αχταρμά για να με πείσεις πως η αντιμετώπιση του εσωτερισμού ως στάση ζωής (που εκεί μιλάμε για πίστη) με την επιλογή πολιτικής θέσης, είναι πραγματικά αστείο.
Και όσο για το ποιοι ξέρουν σχετικά με το Κάρμα και ποια είναι αυτά τα πράγματα που ξέρουν, ας το αφήσουμε καλύτερα. Γενικώς από οπαδούς του Κάρμα έχω ακούσει πολλά αστοιχείωτα πράγματα, όπως πχ. αυτά που αναφέρεις εσύ παραπάνω ή ότι οι ανατολικοί "φιλόσοφοι" το μόνο που κάνουν είναι να αντιγράφουν τους Δυτικούς και διάφορα άλλα κουλά :blink:
Οπότε, ναι, ας το αφήσουμε όντως. :blink:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 11:49 AM #69
-
18-08-2008, 11:50 AM #70
Τη βασική αρχή στην είπα κούκλα μου.. τι φταίω εγώ που δεν την καταλαβαίνεις; Το Κάρμα είναι σχήμα συμπεριφοράς. Και οι εσωτεριστές λένε ότι αυτό έχει και όψη ενέργειας που αποθηκεύεται σε πεδία, που μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να μετρήσουμε. Γι' αυτό και περνάει από ζωή σε ζωή.
Τώρα αν δεν έχεις το background να το καταλάβεις αυτό, εγώ τι φταίω; Να σου κάνω μαθήματα online?
Τα λέμε...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.