s
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

καλησπέρα,
    είμαι Αιγόκερως και φέτος παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για το πέρασμα του Δία στο ζώδιό μας, διαπιστώνω ότι περνάω τη χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Ο Δίας διασχίζει τον έβδομο οίκο μου και αφού κατά τη διάρκεια του χειμώνα πέρασα μια κάπως καταθλιπτική περίοδο στα προσωπικά μου, από την άνοιξη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κρίση στα επαγγελματικά μου. Να φανταστείτε ότι αυτή την εβδομάδα αφήνω την δουλειά μου γιατί η κατάσταση απλώς δεν μπορεί να γίνει χειρότερη! Παρατήρησα στο χάρτη μου ότι αυτή την περίοδο έχω ανάδρομο Ουρανό στον δέκατο οίκο πολύ κοντά στο μεσουράνησμα, ανάδρομο Δία στον έβδομο, ανάδρομο Πλούτωνα στον έκτο και η έκλειψη σελήνης έγινε στον όγδοο οίκο μου. Τελικά αυτός ο Δίας τι κάνει? Γιατί εφτά μήνες τώρα τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Σε μια συζήτηση με μια φίλη Λέων διαπιστώσαμε ότι είχε ακριβώς τα ίδια προβλήματα όταν ο Δίας περνούσε από το ζώδιό της. Ήταν η χειρότερη χρονιά της. Οι αλλαγές αυτές γίνονται για καλό ή απλώς δεν είμαι από τους τυχερούς του ζωδίου? Είναι αλλαγές τις οποίες πρέπει να ρισκάρω ή πρέπει απλώς να περιμένω? Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει ίχνος εύνοιας ή τύχης από τη διέλευση αυτή.

ευχαριστώ,
    Marena

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αγαπητή MARENA

Είναι λάθος να θεωρούμε πως οι γενικές προβλέψεις αγγίζουν τον ατομικό μας χάρτη με ακρίβεια. Ο Δίας όπως έχω υποστηρίξει και στο παρελθόν μπορεί να είναι πολύ καλός ή πολύ βλαβερός. Κι αυτό συμβαίνει επειδή πολλαπλασιάζει ό,τι αγγίζει. Αν στον Αιγόκερω υπάρχουν πλανήτες με δύσκολες όψεις, αυξάνει την δυσκολία. Αν είναι με καλές όψεις, αυξάνει την ευκολία. Και μην ξεχνάμε πως είναι σε ένα ζώδιο πτώσης, περιορίζοντας κατά πολύ την ευχέρεια δράσης του.

Ο Ουρανός είναι ασταθής αλλά δεν δίνει μόνος του την αντίδραση, επειδή κινείται εξαιρετικά αργά. Η αντίδραση δημιουργείται από προσωπικούς πλανήτες αυτή τη χρονιά και θα δράσει ο Ουρανός στην συνέχεια, ως συνέπεια της συνολικής έντασης.

Θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε ένα αστρολόγο της επιλογής σας για να σας εξηγήσει τι συμβαίνει φέτος, ίσως να σας δώσει και τις επόμενες προδιαγραφές και να εξετάσετε με πολλά προγνωστικά συστήματα και όχι μόνο μία διέλευση, την φύση των καταστάσεων που βιώνετε, ώστε να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης.

Να είστε καλά και καλή δύναμη
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

κυρία Σίμου,
    καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείται και σας ευχαριστώ για την απάντηση. Φυσικά και δεν περιορίζομαι μόνο στις γενικές και μαζικές προβλέψεις που στηρίζονται κυρίως στην θέση του ήλιου του κάθε ζωδίου. Ο προσωπικός μας χάρτης σίγουρα έχει να μας πει πολλά. Βέβαια, εμείς που ασχολούμαστε εντελώς ερασιτεχνικά με την αστρολογία δεν έχουμε εύκολη πρόσβαση παρά μόνο σε ένα μικρό μέρος της βιβλιογραφίας που δημοσιέυεται σε ξένα και ελληνικά site και άρα μας είναι δύσκολο να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα με τα λίγα που διαβάζουμε για τις διελεύσεις από δω κι από κει. Ας πούμε ότι με την λίγη μελέτη που έχω κάνει διαπίστωσα ότι όταν ο Δίας βρισκόταν σε σύνοδο με τον γενέθλιο μου τότε τα πράγματα πήραν μια εκπληκτική πορεία που κάλλιστα κάποιος θα διέκρινε μεγάλα ποσοστά τύχης στην ζωή μου τότε. Για τον καθένα μας λειτουργούν διαφορετικές όψεις σωστά. Απλώς φέτος μου φάνηκε λες και δεχόμουνα μια κανονική κρόνια επίθεση που δεν έμοιαζε σε τίποτα με τα χαρακτηριστικά του Δία. Νομίζω πάντως ότι σελίδες σαν κι αυτήν πρέπει να ξεσκεπάζουν την "εμπορική" αστρολογία η οποία διατυμπανίζει μαζικά με κεφαλαία γράμματα κάποια αστρολογικά γεγονότα χωρίς να διασαφινίζει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Όλοι γράφουν για την εύκολη πλευρά των πραγμάτων, την αρεστή, και όχι για την δύσκολη που σίγουρα είναι πιο προκλητική για όλους μας. Αυτό νομίζω είναι που κάνει και πολλούς να υποτιμούν την αξία της επιστήμης αυτής και να μην την αναγνωρίζουν και αυτό θέλει πολύ δουλειά για να αλλάξει.
    Ευχαριστώ και πάλι και θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας.

φιλικά,
    Marena

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)