s
Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου; - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 53

Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Το ενδεχόμενο να σε ευγνωμονεί για αυτό το σκέφτηκες? :nuts: («Όχι άλλη δίαιτα!!!»)

Ξέρω, σκάω. :embarrest
    Μη σκας, απλώς πρέπει να παχύνεις επώνυμα και δεν τρέχει μία
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν με προσέχεις, δεν με προσέχεις...
    Τι θες να κάνω για να με προσέξεις;
    Να μιλήσω επώνυμα;
    Να σταματήσω την εριστική μου συμπεριφορά;
    Να σου ζητήσω συγνώμη;
    Να γίνω θυρωρός σε ομοσπονδία αστρολόγων;
    Πες μου τι θες και θα το κάνω :nuts
    :
    Αφού γράφω στην αρχή ότι έχουμε τονισμένους 9ο και 11ο! Θα μου πεις ότι και εκεί μπορούμε να διαφωτιστούμε μέσω συλλογικών διαδικασιών, αλλά η Φλωρεντία είναι ακριβή οι δε Πράγα και Βουδαπέστη έχουν τα "αβάδιστα στο χώρο σου" που δεν τα κάνει καθόλου κέφι η γυναίκα μου για τους ευνόητους λόγους που έχουν αναφερθεί σε άλλη ενότητα. Θα κλονιστεί ο γάμος μας και δεν έχουν και σουβλάκια :nuts:
    ΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ

Βέβαια μιας και προσφέρθηκες....και δηλαδή έχω κι ένα Πλούτωνα που χάρηκε με τις προτάσεις....κάνε και όλα τα παραπάνω στις ανάλογες ενότητες και μετά θα στραφεί ΟΛΗ η προσοχή μου σ εσενα.Και κερνάω και σουβλάκι

Κοιταξε 9ος είναι τα μακρινά ταξίδια εκτός απο διαφωτισμός και μου λές εχετε 3 μέρες!ΑΡΑ πρότεινα κοντινούς προορισμούς. 11ος ομαδικές δραστηριότητες.
    Πάρτε ένα βουνό μαζί με άλλους(11ος), περπατήστε το να καούν και οι θερμίδες με μηδέν εξοδα (αιγόκερος :toungκαι να μάθετε κιολας για την περιοχή(9ος). Ικανοποιεί όλους τους οίκους!

Ορίστεεεεεε σου τα έλυσα ΟΛΑ τι άλλο θέλειςςςς;;;;;;!!!!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αφού γράφω στην αρχή ότι έχουμε τονισμένους 9ο και 11ο! Θα μου πεις ότι και εκεί μπορούμε να διαφωτιστούμε μέσω συλλογικών διαδικασιών, αλλά η Φλωρεντία είναι ακριβή οι δε Πράγα και Βουδαπέστη έχουν τα "αβάδιστα στο χώρο σου" που δεν τα κάνει καθόλου κέφι η γυναίκα μου για τους ευνόητους λόγους που έχουν αναφερθεί σε άλλη ενότητα. Θα κλονιστεί ο γάμος μας και δεν έχουν και σουβλάκια :nuts:
    Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    ΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ

Βέβαια μιας και προσφέρθηκες....και δηλαδή έχω κι ένα Πλούτωνα που χάρηκε με τις προτάσεις....κάνε και όλα τα παραπάνω στις ανάλογες ενότητες και μετά θα στραφεί ΟΛΗ η προσοχή μου σ εσενα.Και κερνάω και σουβλάκι

Κοιταξε 9ος είναι τα μακρινά ταξίδια εκτός απο διαφωτισμός και μου λές εχετε 3 μέρες!ΑΡΑ πρότεινα κοντινούς προορισμούς. 11ος ομαδικές δραστηριότητες.
    Πάρτε ένα βουνό μαζί με άλλους(11ος), περπατήστε το να καούν και οι θερμίδες με μηδέν εξοδα (αιγόκερος :toungκαι να μάθετε κιολας για την περιοχή(9ος). Ικανοποιεί όλους τους οίκους!

Ορίστεεεεεε σου τα έλυσα ΟΛΑ τι άλλο θέλειςςςς;;;;;;!!!!
    αγαπητε Μητσάκο βρισκω την προταση της roadrunner πολύ καλή και μπορω κατά κάποιο τροπο να βοηθήσω σε αυτό. Μιας και την εποχή εκείνη θα βρίσκομαι στην Λειβαδιά, χαρά μου να φιλοξενήσω εσένα και την καλή σου ενα τριημεράκι, οπότε μπορείς να κάνεις διάφορες μικρές εξορμήσεις διαλέγοντας βουνό ή θάλασσα, μπορείς να συμμετέχεις σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες μιας και στην περιοχή σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις οχι μόνο ορειβασία ή αναρίχηση αλλά και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αν δεν σε ικανοποιεί κάτι απο όλα αυτά, υπόσχομαι υπέροχα σουβλάκια μιας και η περιοχή φημίζεται για αυτά.
    Σε άλλη περίπτωση θα σου πρότεινα ενα ταξιδάκι στο Πήλιο, έτσι για να νιώσεις λίγο την ατμόσφαιρα στο βουνό των Κενταύρων.
    Μια άλλη πρόταση απο μένα είναι τα Γιάννενα μιας και το φθινοπωρο ταιριάζει πολύ στο τοπίο, με μικρές βόλτες στα ζαγοροχώρια. Γενικά η περιοχή έχει πολλά μέρη να δείς αν και εγώ θα ξεχώριζα την βόλτα μιας περίπου ωρίτσας με τα πόδια απο το μικρό Πάπιγγο στην Δρακόλιμνη, η οποία παρουσιάζει και επιστημονικό ενδιαφέρον.
    Ονειρο. Χαμηλές τιμές, ωραίο φαγητό, ομαδικές δραστηριότητες (ραφτινγκ στο Βοϊδομάτη), υπέροχο τοπίο, δυνατότητα για εξερεύνηση και μάθηση.
    Οτι και να αποφασίσετε πάντως εγώ σας εύχομαι να περάσετε ΤΡΙκαλα.

Όνομα:
    Μαρία

9ος οίκος.Τι τα θέλεις.Το καλύτερο είναι το εξωτερικό σ αυτήν την περίπτωση,όσο κι αν ακούγεται κλισέ:bigsmile:
    Η Τουρκία προφανώς απορρίπτεται διότι με κεμπάμπια ,μπακλαβάδες,σαραγλιά και συναφή θα γυρίσετε διπλάσιοι

Σχετικά με τον 11ο οίκο,θα σας πρότεινα Κούβα:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    9ος οίκος.Τι τα θέλεις.Το καλύτερο είναι το εξωτερικό σ αυτήν την περίπτωση,όσο κι αν ακούγεται κλισέ:bigsmile:
    Η Τουρκία προφανώς απορρίπτεται διότι με κεμπάμπια ,μπακλαβάδες,σαραγλιά και συναφή θα γυρίσετε διπλάσιοι

Σχετικά με τον 11ο οίκο,θα σας πρότεινα Κούβα:bigsmile:

Εσύ τώρα γιατί ξύνεις πληγές :weird:
    Τό 'χαμε τάμα να πάμε πριν μας αφήσει ο Κάστρο και γίνει της Πόπης και παρ' όλο που ο Φιντέλ κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει και κρατιέται με νύχια και με δόντια, μάλλον δεν το βλέπω να το εκπληρώνουμε το τάμα.
    Τι τα θες, σε καμιά Εύβοια θα καταλήξουμε, με τίποτα αστρολόγους να συζητάμε για τη σύζευξη της αρχαίας ελληνικής αστρολογικής αντίληψης με την μεταμοντέρνα εξ Εσπερίας προσέγγιση, βασιζόμενοι στον Robert Hand και τρώγοντας κατσικάκι με μακαρόνια :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσακο,σε μια αλλη συζητηση,αλλα ελεγες για τον συνδυασμο κατσικακιου και μακαρονιων:bigsmile:Βλεπω ομως πως αλλαξες γνωμη,αρα βρισκεσαι σε καλο δρομο!Αν πατε Κωσταντινουπολη και φατε βαρια(αν και για τα δικα μου γουστα ειναι "φημες"το βαρυ φαγητο που θα φαει καποιος οταν παει εκει,η θεια Ευρωπη εχει αγγιξει πια και τα τοπικα πιατα,εννοω πως τα καρυκευματα χρησιμοποιουνται πιο περιορισμενα)θα κανετε γυμναστικη μετα και θα τα καψετε!Τι ειναι τρεις μερες?Ενας ωραιος και κοντινος στην Αθηνα προορισμος ειναι οι Σπετσες η' Επιδαυρος και Ναυπλιο.Αν σκεφτω και κατι αλλο,θα σου πω!

Quote Originally Posted by μυρσινη View Post
    Μητσακο,σε μια αλλη συζητηση,αλλα ελεγες για τον συνδυασμο κατσικακιου και μακαρονιων:bigsmile:.....
    ..........
    Απεναντίας, καλή μου :bigsmile:
    για πρόσεξε καλύτερα:
    για κατάντια μιλάω

Τι τα θες, σε καμιά Εύβοια θα καταλήξουμε....
    .....τρώγοντας κατσικάκι με μακαρόνια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Νομιζω πως καταλαβα τι ηθελες να πεις:bigsmile:Κι εγω με χιουμοριστικη διαθεση απαντησα,κατι που δυστυχωςδεν φαινεται παντα στις απαντησεις μας μιας και ο ηχος απουσιαζει...

Μητσάκο

για το συνεδριο ψάχνουν για τον 2ο Ελληνα ομιλητή

αφού θα πας εκεί μήπως είσαι ςσύ και μας το κρύβεις:idea:

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Μητσάκο

για το συνεδριο ψάχνουν για τον 2ο Ελληνα ομιλητή

αφού θα πας εκεί μήπως είσαι ςσύ και μας το κρύβεις:idea:
    από ό,τι είδα, τον έχουν μάλλον βρει. Το θέμα είναι αν θα γίνει τελικά το ...συνέδριο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)